Μεγειά! Το NXR2 είναι;
Μεγειά! Το NXR2 είναι;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Ξέχωρα από την τιμή (είχα βάλει ένα άνω όριο 350-360€), το συγκεκριμένο με στένευε πολύΑλλιώς μπορεί να έκανα την υπέρβαση και να το έπαιρνα
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Αγρατζούνιστο!
Φιλική συμβουλή: οι σκούρες ζελατίνες (ακόμα και οι ελαφρώς σκούρες) είναι εξαιρετικά επικίνδυνες το βράδυ. Καθόλου άνετα δε βλέπεις. Να τις αποφεύγετε.
Life begins at 45°.
Με ένα 200αρι αγοράζεις και φωτοχρωμικη ζελατινα…![]()
Ride(s) the wind of change...
καλο κρανος, καλη τιμη αλλα ΠΡΟΣΕΞΕ γιατι τα Bell ηταν πολύ μικρα στο κεφάλι. αν φορας Μ σε οποιαδηποτε αλλη μαρκα εδω θα πας σε L. προφανως δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι στα μεγεθη τα τελευταια χρονια αλλα αυτο το κρανος οταν βγηκε ηταν τουλάχιστον ενα νουμερο κατω.
Σε suomy και x lite που φοράω τα τελευταία χρόνια είμαι στο s bell δεν είχα ποτέ ξανά απλά επειδή μπορούν να μου το φέρουν απο Αγγλία χωρίς τελωνείο και.μεταφορικα και είναι σε απίστευτα χαμηλή τιμή για αυτό το σκέφτομαι, απλά αν δεν μου κάνει τελικά θα μείνει άχρηστο, έψαξα να δω εάν υπάρχει πουθενά Αθήνα να το δοκιμάσω αλλα δεν το βρήκα κάπου
Εξαιρετικό κράνος. Κορυφαίο εσωτερικό και αεροδυναμική σχεδίαση που δεν προκαλεί ενοχλητικούς θορύβους και προσφερει σωστό εξαερισμό. Βέβαια εγώ το δουλεύω πάντα με ωτασπιδες. Για νούμερο πρέπει να δοκιμάσεις. Έχω 56 cm κεφάλι αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι τί νούμερο είναι. Θα δω αύριο αν θέλεις να σου πω.
Πριν μερικά χρόνια ειχε αγοράσει φίλος το προηγούμενο μοντέλο τους από Αμερική. Το είχα δοκιμάσει για να δω την εφαρμογή του. Υπήρχαν 2 πολυ έντονα pressure points εκατέρωθεν του μετώπου. Δεν μου έχει συμβεί με άλλο κράνος.
Για καλό ή για κακό, σου το αναφέρω![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2