Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Καλοκαιρινο μπουφαν και γαντια

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Πάρε αυτα https://www.motoabbigliamento.it/gua...0aAhzcEALw_wcB αν θες κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο. Τα έχω 4 χρόνια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Πλέον έχουν βγει και τα mosca 2 αν δεν βρίσκεις τα παλιά.

Μέλος
    Αυτά που έχει βάλει ο άσχετος είναι καλοκαιρινά.
    Αυτά που αναφέρθηκαν από πάνω είναι χειμερινά.

Και εγώ έχω εδώ και δύο χρόνια ένα ζευγάρι καλοκαιρινά της revit δερμάτινα τα οποία βέβαια τα είχα πάρει με 50% στα 40 ευρώ και ενώ έχουν φάει και βροχή δεν καταλαβαίνουν τίποτα, η ποιότητα είναι πολύ καλή.
    Σημαντικό οι οδηγοί των μεγεθών της revit είναι σωστοί.

Άποψη μου είναι ότι όλα τα προϊόντα της revit ενώ έχουν πάρει λίγο στην τιμή τους είναι πολύ αξιόλογα ως ποιότητα και για τα γάντια έχω να πω ότι παρόλο που είναι καλοκαιρινά, ακόμη και το χειμώνα στην Αθήνα για μικρές αποστάσεις των είκοσι λεπτών την κάνουν τη δουλειά τους.

Οπότε θεωρώ ότι εάν γίνει σωστή χρήση δεν θα είναι τόσο αναλώσιμα ως προς τη φθορά τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Αυτά που έχει βάλει ο άσχετος είναι καλοκαιρινά.
    Αυτά που αναφέρθηκαν από πάνω είναι χειμερινά.

Και εγώ έχω εδώ και δύο χρόνια ένα ζευγάρι καλοκαιρινά της revit δερμάτινα τα οποία βέβαια τα είχα πάρει με 50% στα 40 ευρώ και ενώ έχουν φάει και βροχή δεν καταλαβαίνουν τίποτα, η ποιότητα είναι πολύ καλή.
    Σημαντικό οι οδηγοί των μεγεθών της revit είναι σωστοί.

Άποψη μου είναι ότι όλα τα προϊόντα της revit ενώ έχουν πάρει λίγο στην τιμή τους είναι πολύ αξιόλογα ως ποιότητα και για τα γάντια έχω να πω ότι παρόλο που είναι καλοκαιρινά, ακόμη και το χειμώνα στην Αθήνα για μικρές αποστάσεις των είκοσι λεπτών την κάνουν τη δουλειά τους.

Οπότε θεωρώ ότι εάν γίνει σωστή χρήση δεν θα είναι τόσο αναλώσιμα ως προς τη φθορά τους.
    Και αυτά που παραθέτω εγώ καλοκαιρινά είναι! Τα έχω και τα φοράω εδώ και 4 χρόνια. Έχω και χειμερινά.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Όπως ανάφερα στο ποστ 30 έχω τα Hyperion. Πάρα πολύ καλό γάντι. Μπορεί να είναι δέρμα και το καλοκαιρι με φάουλ ζέστη να ζοριστείς λίγο αλλά το φοράς εύκολα μέχρι να πέσει η θερμοκρασία στους 10c. Κάπου τα είδα στο ~65αρι.
    Ride(s) the wind of change...

Νέο μέλος
    Έχω κανένα 6 μηνο τα Alpinestars copper, δεν με τρελενει η ποιότητα κατασκευής αλλά από θερμοκρασία μου έχουν φανεί πολύ καλά, και με καύσωνα και στο βουνό γύρω στον Απρίλιο. Απλά είναι στο 50ρικο

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Πάρε αυτα https://www.motoabbigliamento.it/gua...0aAhzcEALw_wcB αν θες κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο. Τα έχω 4 χρόνια και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Πλέον έχουν βγει και τα mosca 2 αν δεν βρίσκεις τα παλιά.
    Από τι υλικό είναι; Πολύ ωραίο φαίνεται!

Dimmanoukas θα πάρω σίγουρα και χειμερινά αλλά εκεί θα πρέπει να δώσω το κάτι τις παραπάνω, τα φθηνά χειμερινά της nordcode που έχω θυμάμαι οτι μυρίζαν σαν κάποιο ζώο να έχει πεθάνει εκεί μέσα μετά από λίγη χρήση. Ως προς τη φθορά, νομίζω οτι σε αυτό το εύρος τιμων πρέπει να είσαι θαυματοποιός για να βγάλεις ενα γάντι που θα αντέξει πάνω από 2 χρόνια το μέγιστο. Φυσιολογική χρήση μπορεί να θεωρηθεί και 60 χλμ τη μέρα, σε ήλιο, σε βροχή, σε λασποβροχή, στο καυσαέριο μαζί με τον ιδρώτα, πάνω σε γκριπ που έχει αρχίσει να ξεφτίζει κ.ο.κ.
    Αν το βρω πρόχειρο θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε ομως.

Δοκτορ ξεφεύγει το μπατζετ δυστυχώς στα 65..
    Θα τσεκάρω και το copper, οριακά και αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 02/10/2024 στις 01:14.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Σε κρανος, γαντια, μπουφαν, μποτες, παντελονι δεν κανουμε εκπτωσεις.
    Καλυτερα να κοψεις 1-2 εξοδους και να παρεις κατι που θα κρατησει περισσοτερο καιρο ή ειναι καλυτερο ποιοτικα. Γνωμη μου αυτο...

Ειχα γαντια alpinsetars octane s moto για 8 χρονια. Καθημερινη χρηση χειμωνα-καλοκαιρι. Μακαρι να τα ξαναεβγαζαν και τα αγοραζα εχθες...
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Από τι υλικό είναι; Πολύ ωραίο φαίνεται!
    Δέρμα στην παλάμη και στο κάτω μέρος των δαχτύλων και κορντουρα από πάνω! Δεν είναι αδιάβροχα εννοείται.

Είμαστε και μεις οι πουστδ.... εεε, αυτοί που αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ζωικά προϊόντα, οπότε αναγκαστικά συμβιβαζομαστε με υλικά λιγότερο ανθεκτικά. Να φέρω τώρα καλά γάντια χωρίς δέρμα από εξωτερικό θα κοστίσει πολύ..

Έλα μωρέ, δέρμα κατσικουλας είναι! Έκανε ένα ωραίο ψητό και με το δέρμα έφτιαξαν γάντια! Δεν είναι από καγκουρό να πεις πως το σκότωσαν μόνο για το δέρμα

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Έλα μωρέ, δέρμα κατσικουλας είναι! Έκανε ένα ωραίο ψητό και με το δέρμα έφτιαξαν γάντια! Δεν είναι από καγκουρό να πεις πως το σκότωσαν μόνο για το δέρμα
    Γιατί, το καγκουρώ δεν κάνει ωραία παστιτσάδα???
    Χάνεις!!!
    Το 90% των Αβοριγιανών της Αυστραλίας έτσι μεγάλωσαν...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

270° firing order
    Από την εποχή ακόμα που ο άνθρωπος σηκώθηκε στα 2 πόδια το δέρμα των ζώων τον προστάτευε .
    Δεν σε κάνω μάθημα και κήρυγμα της πλάκας αλλά σαν το δερμάτινο προιόν δεν έχει στο θέμα της προστασίας ειδικά στα χέρια
    που σε μία δύσκολη το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αστραπιαία θα είναι το να βάλεις τις παλάμες κάτω

Για τις μυρωδιές που έγραψες σίγουρα παίζουν ρόλο και τα υλικά αλλά θέλει φροντίδα το γάντι ,να στεγνώνει καλά,ψέκασμα με καθαριστικό κράνους π.χ βοηθάει .
    when life gets complicated... i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Γιατί, το καγκουρώ δεν κάνει ωραία παστιτσάδα???
    Χάνεις!!!
    Το 90% των Αβοριγιανών της Αυστραλίας έτσι μεγάλωσαν...
    Έλα ρε συ! Δεν το ήξερα!

Ναι σίγουρα δεν προστατεύει τίποτα όπως το δέρμα, και η αλήθεια είναι οτι τα φτηνά υφασμάτινα έχουν αστείες έως ανύπαρκτες προστασίες στο εσωτερικό του χεριού. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς, λογικά εξωτερικό θα βρω κάτι καλύτερο άνευ δέρματος.
    Όσο για τις μυρωδιές, οτι και να δοκίμασα δεν ίσιωσε ποτέ το χειμερινό της nordcode, είναι γενικό παράπονο για το συγκεκριμένο γάντι μετά από μικρό αριθμό χρήσεων κιόλας από αρκετό κόσμο στα reviews.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Κρανάκι, μπουφάν και γάντια μηχανής.
    από ChrisNt στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2015, 23:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •