Σελίδα 57 από 73 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 1091

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasRS Προβολή μηνύματος
    Μέχρι να τελειώσει η εγγύηση δεν θα έχει πρόβλημα νομίζω
    Να κεράσω ένα ban μια βδομαδούλα να μάθεις να μην λες κακά λόγια;

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Kai να χαλάσει, στα μπελέ σου, όσο είσαι στην εγγύηση, θα σου αλλάξουν προληπτικά τον εγκέφαλο,
    την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά, τα λάστιχα, τον αέρα από τα λάστιχα κλπκλπκλπ...........
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Οχι ολες οι αντιπροσωπειες.Μονο οι σοβαρες και οι εξυπνες.Ετσι κρατας τον πελατη πιστο.
    Ρε παναβούρ πιστεύω πώς χειρίζομαι αρκετά σωστά την ελληνική γλώσσα, οπότε και ο
    πιό χαζός θα καταλάβαινε πώς αναφέρομαι στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της
    μοτοσυκλέττας του μπουλένου. Αρα το σχόλιό σου είναι για τον πέοντα καβάλα, ακόμα μιά
    φορά γλειώδες γλείψιμο στην εν λόγω αντιπροσωπεία.

Το αν είναι σοβαρή έξυπνη με πιστούς πελάτες μ' αφήνει παγερά αδιάφορο για την ώρα.....
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Moderator
    Kai να χαλάσει, στα μπελέ σου, όσο είσαι στην εγγύηση, θα σου αλλάξουν προληπτικά τον εγκέφαλο,
    την τροφοδοσία, τα ηλεκτρικά, τα λάστιχα, τον αέρα από τα λάστιχα κλπκλπκλπ...........
    Ρε παναβούρ πιστεύω πώς χειρίζομαι αρκετά σωστά την ελληνική γλώσσα, οπότε και ο
    μοτοσυκλέττας του μπουλένου. Αρα το σχόλιό σου είναι για τον πέοντα καβάλα, ακόμα μιά

Το αν είναι σοβαρή έξυπνη με πιστούς πελάτες μ' αφήνει παγερά αδιάφορο για την ώρα.....

Το πρόβλημα είναι ότι η εγγύηση του Παναγιώτη έχεί λήξει προ πολλού, η δική μου λήγει σε 2 μήνες....
    Λες να προλαβαίνω να το δώσω μέχρι τότε;

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα είναι ότι η εγγύηση του Παναγιώτη έχεί λήξει προ πολλού....
    ,
    Γι' αυτό τους έχει ξεσκίσει στο γλύψιμο, τον πάει αίμα, μην τυχόν και βγάλει κάνα θεματάκι
    και χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.....
    και σύ ρε μήτσε, ξεκόλα μιά χαρά μηχανάκια είναι, μην φοβάσαι τίποτα, κοίτα να το χαρείς...
    Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 19/11/2024 στις 22:12.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Να κεράσω ένα ban μια βδομαδούλα να μάθεις να μην λες κακά λόγια;

Δεν κερνάς καμία μπύρα καλύτερα

,
    Γι' αυτό τους έχει ξεσκίσει στο γλύψιμο, τον πάει αίμα, μην τυχόν και βγάλει κάνα θεματάκι
    και χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.....
    Ηρεμησε λιγάκι αγαπητε,δεν χρειάζεται τόση χολή,και προσωπική επίθεση.Μην συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο.Εισαι και κάποιας ηλικίας.Ουτε με ξέρεις από χτες,ούτε φιλαράκια στην ταβέρνα είμαστε,ούτε έχω αναφερθεί σε σένα ποτέ προσωπικά.

Moderator
    Ηρεμησε λιγάκι αγαπητε,δεν χρειάζεται τόση χολή,και προσωπική επίθεση.Μην συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο.Εισαι και κάποιας ηλικίας.Ουτε με ξέρεις από χτες,ούτε φιλαράκια στην ταβέρνα είμαστε,ούτε έχω αναφερθεί σε σένα ποτέ προσωπικά.
    Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς πως ''το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι΄ο παπάς''........

Moderator
    Δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάς πως ''το πολύ το κύριε ελέησον, το βαριέται κι΄ο παπάς''........
    Κι όχι μόνο ο παπάς....

Panavour, να το λήξουμε κάπου εδώ πια, ναι;
    Το section λέγεται "τι κάνατε σήμερα για την μηχανή σας" και όχι πόσο καλή είναι η αντιπροσωπεία της μηχανής ΣΟΥ (ΜΟΥ, ΤΟΥ, δεν έχει σημασία)
    Μείνετε σε αυτό!

Νέο μέλος
    Το πιο τραγικό με τους καλοθελητές τους γλειφτες τους αυλικούς και λοιπές διαφημιστριες με απωθημένα είναι ότι από το πολύ πάθος δε νοιώθουν πόσο απίστευτα ενοχλητικοί γίνονται ακόμα και για αυτούς που προμοταρουν

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παναβουρη , μάθε ινδικά. Νιώθω θα τα χρειαστείς σύντομα.
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Παναβουρη , μάθε ινδικά. Νιώθω θα τα χρειαστείς σύντομα.
    Εγώ αγαπητέ μου δεν χαρακτήρισα ούτε προσέβαλαν προσωπικά κανέναν.Δεν είδα όμως να αναφέρεσθε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αφορούσαν εμενα ούτε εσύ ούτε ο bowleno, στον χαρακτηρίζοντα, ούτε να τον εγκαλειτε εις την τάξη, αλλά προτιμησατε ως συνήθως να αναφερθείτε σε εμένα ως το κακό παιδί.Για διάβασε καλύτερα τα από πάνω.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Εγώ αγαπητέ μου δεν χαρακτήρισα ούτε προσέβαλαν προσωπικά κανέναν.Δεν είδα όμως να αναφέρεσθε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αφορούσαν εμενα ούτε εσύ ούτε ο bowleno, στον χαρακτηρίζοντα, ούτε να τον εγκαλειτε εις την τάξη, αλλά προτιμησατε ως συνήθως να αναφερθείτε σε εμένα ως το κακό παιδί.Για διάβασε καλύτερα τα από πάνω.
    Όχι απλά σπαμάρεις ακατάπαυστα για θέματα που αφορούν κυρίως εσένα και τις εμμονές σου σε θέματα που δεν έχουν τέτοιο περιεχόμενο. Είτε αυτά είναι κατά της BMW είτε υπέρ της υπεργουαου κινέζικης μηχανής σου είτε διάφορους πολιτικούς-κοινωνικούς σου κάλους. Κυρίως όμως πράγματα που δεν αφορούν άλλους πέραν του εαυτού σου και μάλιστα με τέτοιον τρόπο που κουράζει.
    Επομένως από ένα σημείο και μετά και αφού δεν καταλαβαίνεις παρά τις 3 σελίδες ποινών που έχεις λάβει (λογικά είναι και κάποιου είδους ρεκορ για το moto.gr αυτό ) είναι λογικό κάποιοι να μην έχουν την υπομονή να χαριεντίζονται με την τρέλα κάθε φορά.

Σου έχω ξαναπει, το μονοπάτι αυτό οδηγεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, μην παίζεις με την υπομονή και την ανοχή μας.

υ.γ. τον Βαγγέλη δεν τον έχω δει να τιλτάρει με κανέναν εδώ μέσα ούτε σε άλλα φόρα , είναι αστείο ΕΣΥ να εγκαλείς τον Βαγγέλη για συμπεριφορές.
    The Dirty Harry

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Αφού τα λέτε δημόσια να πω κι εγώ τη μπούρδα μου ως καινούργιος σε αυτό το φόρουμ (αλλά πολύ παλιός γενικότερα σε αυτό το σπορ των διαδικτυακών καφενέδων):

Ρε παιδιά ηρεμήστε! Δε γνωρίζω τι έχει προηγηθεί, αλλά παρατηρώ πως υπάρχουν τσιγκλίσματα εκατέρωθεν. Κρίμα είναι γιατί το φόρουμ γενικά έχει πολύ ωραίο κλίμα. Κάτι που με έκανε να έρθω και σε συνάντηση στο Σκίτσο (είχα ΠΟΛΛΑ χρόνια να βγω με μέλη ενός φόρουμ) και να θέλω να έρθω και σε βόλτα (ή βόλτες) εφ' όσον τα καταφέρω (γαμώ τις κωλοεταιρείες ).

Χαρείτε τα μηχανάκια σας ότι και αν καβαλάτε και πάμε παρακάτω
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οσοι δεν κατέχουν μετοχες της εταιρειας της μοτοσυκλετας τους, συνετό θα ηταν να μην σκιζουν τα ιματια τους για αυτες.
    Δεν χρειαζεται με νυχια και με δοντια να υποστιριζουμε τις επιλογες μας (σωστες ή λαθος) για να μην αισθανθουμε κοροϊδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ρε πειτε οτι θελετε.....εγω το THUNDERACE μπουρδελο το ελεγα,τριμπουρδελο θα το λεω.......εδω μεσα!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 11:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 12:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3