Ρε παναβούρ πιστεύω πώς χειρίζομαι αρκετά σωστά την ελληνική γλώσσα, οπότε και ο
πιό χαζός θα καταλάβαινε πώς αναφέρομαι στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία της
μοτοσυκλέττας του μπουλένου. Αρα το σχόλιό σου είναι για τον πέοντα καβάλα, ακόμα μιά
φορά γλειώδες γλείψιμο στην εν λόγω αντιπροσωπεία.
Το αν είναι σοβαρή έξυπνη με πιστούς πελάτες μ' αφήνει παγερά αδιάφορο για την ώρα.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 19/11/2024 στις 22:12.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Το πιο τραγικό με τους καλοθελητές τους γλειφτες τους αυλικούς και λοιπές διαφημιστριες με απωθημένα είναι ότι από το πολύ πάθος δε νοιώθουν πόσο απίστευτα ενοχλητικοί γίνονται ακόμα και για αυτούς που προμοταρουν
Εγώ αγαπητέ μου δεν χαρακτήρισα ούτε προσέβαλαν προσωπικά κανέναν.Δεν είδα όμως να αναφέρεσθε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αφορούσαν εμενα ούτε εσύ ούτε ο bowleno, στον χαρακτηρίζοντα, ούτε να τον εγκαλειτε εις την τάξη, αλλά προτιμησατε ως συνήθως να αναφερθείτε σε εμένα ως το κακό παιδί.Για διάβασε καλύτερα τα από πάνω.
Όχι απλά σπαμάρεις ακατάπαυστα για θέματα που αφορούν κυρίως εσένα και τις εμμονές σου σε θέματα που δεν έχουν τέτοιο περιεχόμενο. Είτε αυτά είναι κατά της BMW είτε υπέρ της υπεργουαου κινέζικης μηχανής σου είτε διάφορους πολιτικούς-κοινωνικούς σου κάλους. Κυρίως όμως πράγματα που δεν αφορούν άλλους πέραν του εαυτού σου και μάλιστα με τέτοιον τρόπο που κουράζει.
Επομένως από ένα σημείο και μετά και αφού δεν καταλαβαίνεις παρά τις 3 σελίδες ποινών που έχεις λάβει (λογικά είναι και κάποιου είδους ρεκορ για το moto.gr αυτό ) είναι λογικό κάποιοι να μην έχουν την υπομονή να χαριεντίζονται με την τρέλα κάθε φορά.
Σου έχω ξαναπει, το μονοπάτι αυτό οδηγεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, μην παίζεις με την υπομονή και την ανοχή μας.
υ.γ. τον Βαγγέλη δεν τον έχω δει να τιλτάρει με κανέναν εδώ μέσα ούτε σε άλλα φόρα , είναι αστείο ΕΣΥ να εγκαλείς τον Βαγγέλη για συμπεριφορές.
The Dirty Harry
Αφού τα λέτε δημόσια να πω κι εγώ τη μπούρδα μου ως καινούργιος σε αυτό το φόρουμ (αλλά πολύ παλιός γενικότερα σε αυτό το σπορ των διαδικτυακών καφενέδων):
Ρε παιδιά ηρεμήστε! Δε γνωρίζω τι έχει προηγηθεί, αλλά παρατηρώ πως υπάρχουν τσιγκλίσματα εκατέρωθεν. Κρίμα είναι γιατί το φόρουμ γενικά έχει πολύ ωραίο κλίμα. Κάτι που με έκανε να έρθω και σε συνάντηση στο Σκίτσο (είχα ΠΟΛΛΑ χρόνια να βγω με μέλη ενός φόρουμ) και να θέλω να έρθω και σε βόλτα (ή βόλτες) εφ' όσον τα καταφέρω (γαμώ τις κωλοεταιρείες ).
Χαρείτε τα μηχανάκια σας ότι και αν καβαλάτε και πάμε παρακάτω
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Οσοι δεν κατέχουν μετοχες της εταιρειας της μοτοσυκλετας τους, συνετό θα ηταν να μην σκιζουν τα ιματια τους για αυτες.
Δεν χρειαζεται με νυχια και με δοντια να υποστιριζουμε τις επιλογες μας (σωστες ή λαθος) για να μην αισθανθουμε κοροϊδα.
Ρε πειτε οτι θελετε.....εγω το THUNDERACE μπουρδελο το ελεγα,τριμπουρδελο θα το λεω.......εδω μεσα!!!!!!