Μετά την ΚΤΜ σειρά της Piaggio και έπεται συνέχεια....όπως φαίνεται, Ινδοί και Κινέζοι δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Σήμερα έκλεισα το πρώτο σχολείο για pit bike training (mannhard)! Πρέπει να ετοιμαστώ για τις απαιτητικές πίστες της Ιβηρικής χερσονήσου όποτε μου φάνηκε καλή ιδέα!
Tips and tricks δεκτά.
Θα πάρω το πιστό μου Shoei γιατί έχω σκοπό να ξεπεράσω τα όρια μου ώστε να φύγει ο φόβος της πτώσης!
Καλημέρα, σήμερα έχουμε εκδήλωση στην Λέσχη, όποιος θέλει μπορεί να έρθει για μπύρα
https://facebook.com/events/s/beers-...7910197834063/
8 χρονια! Το αναλογικο μας στεκι γιορταζει και κανουμε παρτυ!
Ελατε να μοιραστουμε ταξιδια, και να γνωριστουμε! Η προσκληση ειναι ανοιχτη! Δεν εχουμε περιορισμους σε τυπους οχηματων!
https://www.facebook.com/enfields.hellas
Βασικά καλησπέρα σας, έχει κανείς καμιά ιδέα για multiplayer παιχνίδια στο pc?
Ψήθηκε να πάρει δεύτερο χειριστήριο η σύντροφος, και εγώ(και μάλλον και εκείνη) έχουμε μείνει στην εποχή του mario kart.
Μιας και ανέφερες Mario kart, φιλικό ζευγάρι πήρε επετειακή έκδοση παιχνιδομηχανής της Nintendo με μπόλικα παιχνίδια στη μνήμη της, με δύο χειριστήρια και λένε ότι τους αρέσει. Εκείνοι το πήραν πριν από 2 χρόνια σε προσφορά νομίζω περί τα 200€. Τώρα περιέργως έχει εκτοξευτεί η τιμή της, αλλά ίσως μπορείς να βρεις κάποια προσφορά.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Όχι και 500 ευρώ για το νιτεντο! Τοσο δεν εκανε πριν 25 χρονια που ηταν κανονικά στην αγορά!!!
Απο διαφημισεις στο ινστα (το ειδα μετά και στο αμαζον) είδα ενα στικάκι με απειρα παιχνιδια της εποχης μαριο, που κομπωνει στην τηλεοραση με HDMI και περιέχει 2 χειριστήρια.
Νομίζω πιο πολύ θα ρίσκαρα αυτό παρά το νιτεντο.
Σταμάτησα να διαβάζω στο "παιχνίδια πισί με χειριστήριο". Bloody casuals.
Καλά δεν παίζει να δώσουμε άλλα χρήματα εκτός από χαζοψιλά για online αγορά games για το pc.
Αλλά το nitendo σαν φάση είναι πολύ κοντά σε αυτό που μάλλον θελουμε, θα τσεκάρω και για κανα emulator.
Blitzer, όταν δεις το set up θα αλλάξεις γνώμη, ειδικά αν αρχισομε να μιλάμε για ποδοσφαιρακι, το οποίο παρεμπιπτόντως έχουνε κάνει οριακά unplayable έτσι όπως έχουν ορίσει τα κουμπιά αν πας με πληκτρολόγιο.
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 07/12/2024 στις 15:59.
Παίζαμε με την πρώην και τον μεγάλο αδερφό της.
Τρελός χαβαλές ειδικά επειδή ήταν σαν να παίζω με τον μικρό μου αδερφό. Πήγαινα χαλαρά μέχρι που έκαναν καλύτερο χρόνο από μένα και μετά το τερμάτιζα κάνοντας βαθύ sub 7min γύρο έτσι για να τους αποδείξω ότι δεν είμαστε το ίδιο