Σελίδα 66 από 73 ΠρώτοΠρώτο ... 16566162636465666768697071 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 1091

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Ένα @@ μειωσαν....

Έκοψαν όλα τα προγράμματα που είχαν και έβαλαν μια ενιαία τιμή.
    Πχ, στις moto, εγώ που είχα κάρτα, πλήρωνα 1.26€ όταν το πλήρες αντίτιμο ήταν 1.40€.

Τώρα λοιπόν, η τιμή πήγε 1.25 είτε έχεις κάρτα, είτε όχι, οπότε στις μοτοσυκλέτες, δεν έχει νόημα πια...
    Επειδή τη κάρτα τη προφορτιζεις, έχουν μείνει μέσα 0.72 λεπτά.
    Με τη κάρτα ούτως ή άλλως περνάς από γκισέ, οπότε δεν κερδίζεις χρόνο, και πλέον, δεν έχεις ούτε έκπτωση.

Οπότε, αυτά τα 72 λεπτά, μένουνε στην Αττική οδό...

Μην μου πείτε βάλε 3.03 να κάνεις 3 διελεύσεις και να μηδενίσει... μονο τη μανουρα του να καθομαι να φορτιζω τη καρτα που σκεφτομαι, με πιανει βαρεμαρα...(2€ είναι το minimum που μπορείς να βαλεις).
    Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Αντρέας είναι!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέτοχος ΚΤΜ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Ναι, αλλά με ποια λογική να μην περνάνε από ΚΤΕΟ όπως γίνεται και σε άλλες χώρες και με τις μοτοσυκλέτες;;
    To chat-gpt ειπε το εξης:

Motorcyclists in Portugal demanded to not pass mandatory technical inspections because they believed it was unnecessary and burdensome. The Portuguese bikers' rights organization, GAM (Grupo Acção Motociclista), argued that the inspections were not effective in improving road safety and would impose additional costs and inconvenience on riders.

Κανένα σοβαρό επιχείρημα δηλαδή (αν όντως ισχύει).
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος
    Κανένα σοβαρό επιχείρημα δηλαδή (αν όντως ισχύει).
    σοβαροτατο ειναι. ακριβως την πραγματικοτητα της ελλαδας περιγραφουν. θα πληρωνουμε κτεο χωρις κανενα νοημα και καμια επιδραση στην οδικη ασφάλεια ειπανε. ακριβως αυτο γινετε εδω. ενας εμμεσος φορος ειναι που δινει δουλεια στα "δικα μας παιδια".

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    βάλε ρε παιδί μου το αμέσως κοντινότερο πολλαπλάσιο κι εσύ.
    Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία λέμε, σε καλό να μας βγεί το γέλιο
    Όχι δεν κατάλαβες....
    Τους έχω στείλει mail και τους ζητάω να μου κάνουν refund τα 72 λεπτά...
    Θα τους ζαλίσω τις μπάλες, μέχρι να μου τα βάλουν...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Όχι δεν κατάλαβες....

Φαντάζομαι, το κάνεις για το γαμώτο του πράγματος και όχι για την αξία αυτή καθαυτή....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Όχι δεν κατάλαβες....
    Βάλε 3.03 και τελείωνε!!
    Ride(s) the wind of change...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου Γιάννη σε τροχαίο - Βενζινάδικο στην Κίσσαμο σταματά να δίνει καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος
    Εδω όλο το θεμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    σοβαροτατο ειναι. ακριβως την πραγματικοτητα της ελλαδας περιγραφουν. θα πληρωνουμε κτεο χωρις κανενα νοημα και καμια επιδραση στην οδικη ασφάλεια ειπανε. ακριβως αυτο γινετε εδω. ενας εμμεσος φορος ειναι που δινει δουλεια στα "δικα μας παιδια".
    Μια αλλη αναγνωση. Οι μοτοσυκλετιστες της Πορτογαλιας, οσοι ανηκουν και εκπροσωπουνται απο την ομοσπονδια δηλαδη, πετυχαν μια αποφαση που αφηνει ανελεγκτους οσους εχουν μοτο και δεν την συντηρουν τακτικα. Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν 5ετιας λαστιχα, τελειωμενα τακακια και τι αλλο.

Δεν ξερω για τι κοστος μιλαμε αλλα στην χωρα μας ειναι 32€, 16 τον χρονο, 1και κατι ψιλα τον μηνα. Σταγοντα στον ωκεανο μπροστα στα εξοδα μιας μηχανης ή σκουτερ πανω απο 200 κεκ.

ΥΓ. Δεν πιστευω οτι το μπαχαλο των δικων μας ΚΤΕΟ υπαρχει αλλου στην Ευρωπη, σε καμια Ουγκαντα ισως αν κι εχω επιφυλαξεις.

Συγνώμη, αλλά δεν είναι. Αν έλεγαν βεβαίως να ελέγχονται οι μοτό μας, αλλά τα λεφτά που δίνουμε να έχουν ανταπόκριση με καλύτερη υπηρεσία, αλλιώς μας κοροϊδεύετε, οπότε όχι. Αντ αυτού, λένε «έλα μωρέ που να τρέχεις τώρα». Ασόβαρες καταστάσεις (ξαναλέω εφ'΄όσον όντως έτσι έχει γίνει).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Μια αλλη αναγνωση. Οι μοτοσυκλετιστες της Πορτογαλιας, οσοι ανηκουν και εκπροσωπουνται απο την ομοσπονδια δηλαδη, πετυχαν μια αποφαση που αφηνει ανελεγκτους οσους εχουν μοτο και δεν την συντηρουν τακτικα. Αυτοι θα συνεχισουν να εχουν 5ετιας λαστιχα, τελειωμενα τακακια και τι αλλο.

Δεν ξερω για τι κοστος μιλαμε αλλα στην χωρα μας ειναι 32€, 16 τον χρονο, 1και κατι ψιλα τον μηνα. Σταγοντα στον ωκεανο μπροστα στα εξοδα μιας μηχανης ή σκουτερ πανω απο 200 κεκ.

ΥΓ. Δεν πιστευω οτι το μπαχαλο των δικων μας ΚΤΕΟ υπαρχει αλλου στην Ευρωπη, σε καμια Ουγκαντα ισως αν κι εχω επιφυλαξεις.
    Αυτό ακριβώς! Στη Βρετανία που ζούσα με είχαν κόψει (και πολύ καλά έκαναν γιατί ήταν θέμα ασφάλειας) δίνοντάς μου διορία για να φτιάξω το πρόβλημα και γενικά το θέμα το έπαιρναν σοβαρά.
    Τελευταία τροποποίηση από grinderx; 11/12/2024 στις 10:07.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου Γιάννη σε τροχαίο - Βενζινάδικο στην Κίσσαμο σταματά να δίνει καύσιμα σε όσους δεν φορούν κράνος
    Εδω όλο το θεμα...
    Μπράβο τους! Ανεξαρτήτως εποχής φοράμε κράνος, μπουφάν και μακρύ παντελόνι κατ' ελάχιστον. Πως το είχε πει ένα συμφορουμίτης (συγνώμη, δε θυμάμαι nick): «Καλύτερα να ιδρώσω, παρά να ματώσω».

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη, αλλά δεν είναι. Αν έλεγαν βεβαίως να ελέγχονται οι μοτό μας, αλλά τα λεφτά που δίνουμε να έχουν ανταπόκριση με καλύτερη υπηρεσία, αλλιώς μας κοροϊδεύετε, οπότε όχι. Αντ αυτού, λένε «έλα μωρέ που να τρέχεις τώρα». Ασόβαρες καταστάσεις (ξαναλέω εφ'΄όσον όντως έτσι έχει γίνει).

Αυτό ακριβώς! Στη Βρετανία που ζούσα με είχαν κόψει (και πολύ καλά έκαναν γιατί ήταν θέμα ασφάλειας) δίνοντάς μου διορία για να φτιάξω το πρόβλημα και γενικά το θέμα το έπαιρναν σοβαρά.
    μαλλον δεν ζουνε στην χωρα του πιτερ παν και ξερουνε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε. τελικα ενα εισπρακτικο μετρο ειναι, τιποτε αλλο. επειδη λοιπον οτι και να σου εγγυηθει ο καθε χαρτογιακας, τελικα να τσεπωσουν κατι λαμογια θελει και δεν θα εχει καμια επιδραση στην οδικη ασφαλεια, καλυτερα να μην εχεις κτεο. μαγκια τους, εμεις εδω ειμαστε κοροιδα που πληρωνουμε. το κτεο δεν προσφέρει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ουτε σε αμαξια ουτε προφανως σε μηχανες. σε χωρες τυπου αγγλια γερμανια μπορει, στο νοτο ουτε καν.

μαλλον δεν ζουνε στην χωρα του πιτερ παν και ξερουνε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε. τελικα ενα εισπρακτικο μετρο ειναι, τιποτε αλλο. επειδη λοιπον οτι και να σου εγγυηθει ο καθε χαρτογιακας, τελικα να τσεπωσουν κατι λαμογια θελει και δεν θα εχει καμια επιδραση στην οδικη ασφαλεια, καλυτερα να μην εχεις κτεο. μαγκια τους, εμεις εδω ειμαστε κοροιδα που πληρωνουμε. το κτεο δεν προσφέρει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ ουτε σε αμαξια ουτε προφανως σε μηχανες. σε χωρες τυπου αγγλια γερμανια μπορει, στο νοτο ουτε καν.
    Δεν είμαι κάνας αιθεροβάμων να πιστεύω πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά και με την απόλυτη παραίτηση δεν πάμε μπροστά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν είμαι κάνας αιθεροβάμων να πιστεύω πως όλα είναι αγγελικά πλασμένα, αλλά και με την απόλυτη παραίτηση δεν πάμε μπροστά.
    Στην Ελλάδα ζεις. Με τίποτα δεν πάμε μπροστά.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στην Ελλάδα ζεις. Με τίποτα δεν πάμε μπροστά.
    Καλά άσε μας εμάς. Εμείς είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 11:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 12:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3