Άμα έχεις περάσει ΚΤΕΟ τραβάς σουζες με ασφάλεια,(μπαντηλικια στα αυτοκίνητα).
Άμα έχεις περάσει ΚΤΕΟ τραβάς σουζες με ασφάλεια,(μπαντηλικια στα αυτοκίνητα).
Ανδρέα, ο τελευταίος σεισμός είχε επίκεντρο το σπίτι σου;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ναι ρε συ, σορρυ...
Έφαγα φασολάδα το μεσημέρι...
Δεν δείχνει έτσι. "Αναγκαστήκαμε" να το υποστούμε γιατί ο έλεγχος της τροχαίας δεν ήταν αρκετός.
Εξακολουθεί να είναι κάτω από το 50% όσων καλύπτουν οι υπηρεσίες των άλλων χωρών, κάτι που ακυρώνει
τον "'έλεγχο" του κτέο μιας και δεν ελέγχεται αν έχει γίνει.
Με λίγα λόγια το κτεο είναι ο τρόπος να νομιμοποιήσεις ένα όχημα που θα έπρεπε να μην επιτρέψει η τροχαία να κυκλοφορεί.
Στις άλλες χώρες σε βλέπουν μέσα στην κίνηση και σε σταματάνε για λάστιχα εκτός εποχής...
Από το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών που έτσι και αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν με επικίνδυνο όχημα και σέβονται τους νόμους
το χρήμα ρέει σταθερά αε σημείο οι επιχειρηματίες των κτεο να εγγυόνται δάνεια άλλων επιχειρήσεων τους με τα προσδοκώμενα..
Δεν είμαι αρνητικός, να ανθήσουν οι προκομένοι κ.λπ. εγώ τι φταίω; πληρώνω νοίκι στο σπίτι μου, πληρώνω τέλη, κυκλοφορίας, κυβικών, καύσιμων διοδίων κ.λπ.
Για ποιό λόγο; για να μην έχω ΤΙΠΟΤΑ και να έχουν τα αληταριά της βουλής ψεύτικο οικονομικό κλείσιμο του έτους και μια λιμνούλα με απίστευτο χρήμα να κλέψουν μέχρι τον επόμενο χρόνο.
Reset είναι η λύση παντού. Τα σβήνουμε όλα και ξεκινάμε απο την αρχή με τα λιγότερα δυνατόν.
Το κάνουν περιοδικά οι τράπεζες στις ζωές όλων μας, δεν είναι κάτι ξένο.
Και στην τελική να σου πώ κάτι, εφόσον το κάνουν άλλες χώρες στην ευρώπη εμείς γιατί ασχολούμαστε αν πρέπει ή όχι; κομμένο και σε εμάς.
Εμείς δεν είμαστε που εφαρμόζουμε ακόμα και τα προσχέδια των οδηγιών (που οι περισσότερες χώρες αγνοούν ή τα λειτουργούν όσο πιο ήπια γίνεται) με τον πιο σκληρό και βάναυσο τρόπο για τον πολίτη; όπως οι άλλοι και εμείς δεν μας λένε;
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; Χθες στις 00:30.