Σας προσκαλούμε όλους στην κοπή της πίτας του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 20:00. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή εδώ... Δείτε τα φετινά δώρα μας, μια ευγενική προσφορά των δωροθετών μας! Σας περιμένουμε!
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας του moto.gr "Κλιμάκιο Θεσσαλονίκης", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 16:00. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή εδώ... Δείτε τα φετινά δώρα μας για τη Θεσσαλονίκη, μια ευγενική προσφορά των δωροθετών μας! Σας περιμένουμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Χρήστο ευχαριστώ θα το επεξεργαστώ αλλά μου φαίνεταιβπίο μοντέρνο σε σχέση με τη μηχανή.Πιστεύω σε ένα hornet θα του πάει γάντι. Στον κινέζο μου το βλέπω και μου αρέσει πολύ..... Λες να μπαίνει;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras https://www.ebay.com/itm/12652415077...mis&media=COPY Έχει και παραπλήσια και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές Πριν προχωρήσεις μελέτησε καλά συμβατότητα διαμέτρου φαναριού και κονεκτορα σύνδεσης ........ είσαι διάολος! Κάποτε κοιταζα για τέτοιο φανάρι αλλά όλα ήταν μαύρα και δεν μου άρεσαν. Αυτό το νικελ φαίνεται ωραίο! Λες;
Τελικά αναψες σε πολλούς φωτίες.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Τελικά αναψες σε πολλούς φωτίες.