Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία μου, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το site καθώς μπαίνω αραιά και πού.....
Κύριοι & κυρίες !
Όσοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή στα σίγουρα και απλά δεν έχουν κάνει το Post εδώ , να σπεύσουν για να έχουμε και εμείς οι κουτσοί διοργανωτές έναν μπούσουλα στο τι κόσμος θα έρθει!
Ευχαριστώ !!
The Dirty Harry.
Έχω στείλει π.μ. στα άλλα δύο μέλη της ομάδας αλλά δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι σήμερα και δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους..... Δε θέλω να αποφασίσω μόνος μου αλλά στην τελική, αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (επειδή μετά θα φύγω για διακοπές) δεν έχω λάβει απάντηση, θα βάλω ένα όνομα και βλέπουμε τι γίνεται.
Σκεφτόμουν το ... χαμένοι αλλά καί μικροί εξερευνητές μια χαρά είναι,μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! Εννοείται να φέρεις και την συμβία!
Υπενθύμιση!
Όποιος έχει έτοιμη την ομάδα του να κάνει το ανάλογο POST.
Οι Σολο που έχουν ενταχθεί σε ομάδες παρακαλώ να φτιάξουν το POST.
Είναι σημαντικό να ξέρω πόσα άτομα θα είμαστε για να οργανωθεί και το κομμάτι καταλύματος-εστιάσης και το οργανωτικό των δοκιμασιών της ΒΟΥΝΙΣΙΑΣ.
Παρακαλώ όποιος χρειάζεται κάτι από τις ομάδες να μου στέλνει ο ΑΡΧΗΓΟΣ και μόνο για να βγει άκρη.
Ευχαριστώ πολύ!
The Dirty Harry.