Παρων!
Εγω μεχρι τις 12+ το βραδυ για να μη λετε μερικοι...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ζητω να μου απονειμετε το τιτλο του αρχημαλακα μιας και θα δουλευω και σημερα και αυριο!! Ελατε μην ντρεπεστε....![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω ολα τα προσοντα (του αρχιμαλακα) γιατι δουλευω απο σημερα μεχρι και τις 2 του καινουργιου χρονου....οποτε back off στα ελληνικα.....:a29:
www.pro-fiber.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να'σαι καλα με εκανες και γελασαΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ζητω να μου απονειμετε το τιτλο του αρχημαλακα μιας και θα δουλευω και σημερα και αυριο!! Ελατε μην ντρεπεστε....![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα συνμαλακες μου.. ( πριν απο λιγο γυρισα).. Μπραβο ομως που υπαρχουν και περισσοτερο μαλακες που δουλευουν κι αυριο...![]()
![]()
![]()
ΨΙΤ.. ΜΑΓΚΕΣ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....![]()
αυτοπαρηγορεισαι stoybi;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλησπερα συνμαλακες μου.. ( πριν απο λιγο γυρισα).. Μπραβο ομως που υπαρχουν και περισσοτερο μαλακες που δουλευουν κι αυριο...![]()
![]()
![]()
ΨΙΤ.. ΜΑΓΚΕΣ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....![]()
Δηλαδή εγώ που δουλεύω στις 31/12 βράδυ, τι ναπω?????
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
ελα που εχεις και παραπονο, εκει που θα εισαι θα βλεπεις το περιεχομενο της φωτο στο μηνυμα του 620 σε αυτη τη σελιδα ισως με κατι παραπανω να εχει ριξει πανω της αλλα δε θα περασεις και τοσο χαλια.σκεψου το!βεβαια ισως και να μην ειναι καλη ιδεα να εβλεπες τη συγκεκριμενη αλλα στο χωρο εργασιας αλλα τι να κανουμε,η ζωη ειναι μεγαλη π...α(παγιδα για τους πονηρους).:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
ελα που εχεις και παραπονο, εκει που θα εισαι θα βλεπεις το περιεχομενο της φωτο στο μηνυμα του 620 σε αυτη τη σελιδα ισως με κατι παραπανω να εχει ριξει πανω της αλλα δε θα περασεις και τοσο χαλια.σκεψου το!βεβαια ισως και να μην ειναι καλη ιδεα να εβλεπες τη συγκεκριμενη αλλα στο χωρο εργασιας αλλα τι να κανουμε,η ζωη ειναι μεγαλη π...α(παγιδα για τους πονηρους).:rotflmao:
Αφεντικό,, να.......... μας κάνω ένα δωράκι μέρες που είναι??? (αυτή στην φωτό)
Ο νέος χρόνος να μην μας μπει, αλλά.... να τον ΄βαλουμε εμείς!!!!!
Για το καλό ρε boss![]()
![]()
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
μα τι ρωτας;αυτο θελει το κοριτσι, να της μπει καλα ο χρονος,οποτε Α Ε Ρ Α!ειπα να ριξω και τιποτις πατριωτικο μερες που ειναι!
το γ...ε το ποστ η μου φαινεται;