Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 143

Θέμα: Σχολείο στα εξωτικά Σερρας με την BG-Trackdays 24-25/8

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asxetost Προβολή μηνύματος
    Εμένα μάλλον δε με βλέπω, ενώ παραδόξως θα μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα αυτή τη στιγμή, μου φαίνεται οτι θα ήταν πολύ καλύτερο να πάω κάποιες μέρες free practice πρώτα.
    Αμφιβάλλω αν με εμπειρία 2 ετών με ούτε το μισό από αυτά στα μεσαία κυβικά να μπορώ να γεφυρώσω το χάσμα της παντελούς έλλειψης επαφής με το αγωνιστικό περιβάλλον και όχι μόνο, αρκετά ώστε να μπορώ να παρακολουθήσω.
    Άν στο μέλλον ξαναγίνει κάτι τέτοιο και έχω φροντίσει να έχω κάνει μια προεργασία φαντάζομαι θα είναι και πιο αντικειμενικό το κριτήριο μου, όταν θα μπορώ να συγκρίνω τα δικά μου όρια(εφόσον μιλάμε για πίστα πάντα), πριν και μετά το σεμινάριο...
    Για εμένα κάνε πρώτα Riding School (οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα) και μετα κανε TD. Θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο και τα λεφτα που θα δωσεις θα πιασουν τοπο πολυ περισσοτερο.

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Όπως και να χει πάντως θα ήταν βοηθητικό να γράψει 2 λόγια ο ρεγουλατωρ όταν το κάνει να μας πει εντυπώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Από αυτά που διάβασα εδώ, γιατί η σελίδα είναι στα βουλγάρικα, η διοργάνωση αφορά TD που μάλλον θα έχει κάποιους πιο έμπειρους που θα μιλήσουν ή θα λύνουν απορίες. Το θέμα είναι αν κάποιος Έλληνας πάει σε τι γλώσσα θα συνεννοηθεί; Επίσης θα παραχωρηθεί πομπός χρονομέτρησης; Είναι σημαντικό γιατί έτσι θα μπορεί να χωριστούν οι αναβάτες ανά χρόνο.

Θα συμφωνήσω για το θέμα των group. Σε trackday στο Misano πριν μερικά χρόνια ήρθαν για 1η φορά να μπουν κάποιοι "θαμώνες" των Σερρών με χαμηλούς σχετικά χρόνους, όπου όταν τους ρώτησαν πιο group θέλουν να μπουν έκαναν το λάθος να πουν τη λέξη "γρήγορο". Το αποτέλεσμα ήταν να τους περνάνε από παντού και να τρομάξουν τόσο πολύ, που μπήκαν μόνο δύο φορές το 3ήμερο μερικοί και κάποιοι άλλοι μόνο μία φορά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην είναι τραυματική εμπειρία και να επιτύχεις το στόχο σου, δηλ να μάθεις και να το διασκεδάσεις. Καλύτερα να επιλέξεις χαμηλότερης δυναμικότητας group για αρχή και μετά να ζητήσεις ν' ανέβεις από το να κάνει κάποιος το λάθος να μπει κάπου που θα τρομάξει και θα είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, δίκην κορίνας.
    Τελευταία τροποποίηση από DrIoannis; 09/08/2024 στις 13:48.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrIoannis Προβολή μηνύματος
    Από αυτά που διάβασα εδώ, γιατί η σελίδα είναι στα βουλγάρικα, η διοργάνωση αφορά TD που μάλλον θα έχει κάποιους πιο έμπειρους που θα μιλήσουν ή θα λύνουν απορίες. Το θέμα είναι αν κάποιος Έλληνας πάει σε τι γλώσσα θα συνεννοηθεί; Επίσης θα παραχωρηθεί πομπός χρονομέτρησης; Είναι σημαντικό γιατί έτσι θα μπορεί να χωριστούν οι αναβάτες ανά χρόνο.

Θα συμφωνήσω για το θέμα των group. Σε trackday στο Misano πριν μερικά χρόνια ήρθαν για 1η φορά να μπουν κάποιοι "θαμώνες" των Σερρών με χαμηλούς σχετικά χρόνους, όπου όταν τους ρώτησαν πιο group θέλουν να μπουν έκαναν το λάθος να πουν τη λέξη "γρήγορο". Το αποτέλεσμα ήταν να τους περνάνε από παντού και να τρομάξουν τόσο πολύ, που μπήκαν μόνο δύο φορές το 3ήμερο μερικοί και κάποιοι άλλοι μόνο μία φορά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην είναι τραυματική εμπειρία και να επιτύχεις το στόχο σου, δηλ να μάθεις και να το διασκεδάσεις. Καλύτερα να επιλέξεις χαμηλότερης δυναμικότητας group για αρχή και μετά να ζητήσεις ν' ανέβεις από το να κάνει κάποιος το λάθος να μπει κάπου που θα τρομάξει και θα είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, δίκην κορίνας.
    Δεν νομίζω να επιτρέπεται η χρονομέτρηση, εγώ θα έχω το dragy μαζί μου αλλά μόνο για να δω τα braking points μου…
    Αυτό που κατάλαβα και μου είπαν είναι ότι είναι για πρωτάρηδες.
    Η γλώσσα είναι στα αγγλικά…

Παλαιό μέλος
    Αν και νωρις, μεχρι στιγμης η προγνωση καιρου ειναι απελπιστικη. Αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στις επομενες μερες, εγω δεν το ψηνω. Μια φορα την εκανα τη μαλακια να μπω πιστα με τετοιες θερμοκρασιες και δεν το ξανακανω.

Κριμα -αν και ψιλοαναμενομενο εδω που τα λεμε.

Δημητρη το Sofia καπως περιεργο το βλεπω τωρα που του εριξα μια ματια. Εχει και αγωνες λεει, εξτρα χρεωση για οδηγιες απο τους δασκαλους. Μηπως να παμε καμια καθημερινη αν εχεις βρει μηχανη;

Μέλος
    Πρώτη επαφή με τις Σέρρες σήμερα με το αμάξι. 3 sessions, γύρω στους 15 γύρους σύνολο. 1:36.50 με λάστιχα που έχουν 20κ χλμ γιατί δεν χωρούσαν οι 18αρες.

Παααααααρα πολλά μηχανάκια που πήγαιναν ΤΑΠΑ, σε σημείο που είχα δευτερες σκεψεις για αύριο! Δεν υπήρχε αργό γκρουπ… ήταν και ένας Έλληνας με ένα ZX10 που γνώρισα ο κύριος Δημήτρης ο οποίος μου είπε ότι θα γίνει μέλος. Πέτρο αν δεν έρθεις θα χάσεις!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Super Moderator
    Ωραίος καλός πρώτος χρόνος με αμάξι κιολας...αντε και με το μοτοσακο..θα σου έλεγα να μπεις όταν η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από 30...πίστεψε με θα το χαρείς x10 και θα σου μείνουν περισσότερα...θα πιάσει τόπο ή φάση και τα λεφτα σου τότε...πάνω από 30 να παλεύεις με τα δερματα και τον ήλιο...στα 3 σεσσιον θα σαι στο όριο της θερμοπληξίας και δε θα σκέφτεσαι τιποτα...εμπειρικά στο λέω

Ο Οκτωβρίος είναι ο πιο ωραίος μήνας για Σέρρες..ίσως μας πετύχεις πάνω καθημερινή..ανεβαίνουμε συνήθως ένα 4ημερο κάπου εκεί...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Καλα να περασεις Μητσο! Ελπιζω η προγνωση του καιρου να μην πεσει μεσα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Πρώτη επαφή με τις Σέρρες σήμερα με το αμάξι. 3 sessions, γύρω στους 15 γύρους σύνολο. 1:36.50 με λάστιχα που έχουν 20κ χλμ γιατί δεν χωρούσαν οι 18αρες.

Παααααααρα πολλά μηχανάκια που πήγαιναν ΤΑΠΑ, σε σημείο που είχα δευτερες σκεψεις για αύριο! Δεν υπήρχε αργό γκρουπ… ήταν και ένας Έλληνας με ένα ZX10 που γνώρισα ο κύριος Δημήτρης ο οποίος μου είπε ότι θα γίνει μέλος. Πέτρο αν δεν έρθεις θα χάσεις!
    Κύριε regulator δωστε και λίγα κρεντιτς στους co-pilots... Ένιωσα σαν ένας μικρός Στεφανής σήμερα εκεί μέσα απλά χωρίς μπλοκάκι

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Κύριε regulator δωστε και λίγα κρεντιτς στους co-pilots... Ένιωσα σαν ένας μικρός Στεφανής σήμερα εκεί μέσα απλά χωρίς μπλοκάκι
    Προπς στους co-pilots όντως! Σταυρακα επιβίωσες άρα καλά πήγε αυτό!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Καλα να περασεις Μητσο! Ελπιζω η προγνωση του καιρου να μην πεσει μεσα.
    Ευχαριστώ Πέτρο!! Θα δούμε πως θα πάει και θα σας κρατησω ενήμερους!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Προπς στους co-pilots όντως! Σταυρακα επιβίωσες άρα καλά πήγε αυτό!
    Σωστή συνεργασία θα πω εγω

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ωραίος καλός πρώτος χρόνος με αμάξι κιολας...αντε και με το μοτοσακο..θα σου έλεγα να μπεις όταν η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από 30...πίστεψε με θα το χαρείς x10 και θα σου μείνουν περισσότερα...θα πιάσει τόπο ή φάση και τα λεφτα σου τότε...πάνω από 30 να παλεύεις με τα δερματα και τον ήλιο...στα 3 σεσσιον θα σαι στο όριο της θερμοπληξίας και δε θα σκέφτεσαι τιποτα...εμπειρικά στο λέω

Ο Οκτωβρίος είναι ο πιο ωραίος μήνας για Σέρρες..ίσως μας πετύχεις πάνω καθημερινή..ανεβαίνουμε συνήθως ένα 4ημερο κάπου εκεί...
    Ευχαριστώ!! Άντε να δούμε τι θα γίνει αύριο..

Δυστυχώς φέτος δεν παίζει γιατί δεν έχω άδειες. Του χρονου όμως που θα έχω συν 3 εβδομαδες άδεια, καλά να είμαστε και είμαι μέσα!Λεμε ήδη με τον Σταυρακα (thatslowmf) να χαλάσουμε το καβασακι και να μείνει Ελλάδα γι αυτό το σκοπό!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ThatSlowMF Προβολή μηνύματος
    Σωστή συνεργασία θα πω εγω
    Αγαστή και άχαστη η συνεργασία μας βουνό μου! Μάλλον κακοί είμαστε!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φτάσατε να μιλάτε για αυτοκίνητα ακόμα και στο πιστάδικο θέμα; Τι είναι μετά; Συζήτηση F1 στο θέμα MotoGP;

Oh wait.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΜΜ ΣΤΑ ΜΠΙΣΙΑ, 25/4
    από sotos 8 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2010, 06:28
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2009, 03:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 16:50
  4. Σχετικα με την ενοτητα "Trackdays" προς φανταστικο admin