Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Πως λειτουργεί ο κόσμος από τον Terrance Howard

custom freak Το avatar του/της doctor_john

Πως λειτουργεί ο κόσμος από τον Terrance Howard

Θέλω να πιστεύω πως είναι μια διάλεξη που προσφέρει θετικό πρόσημο, ειδικά σε περίοδο διακοπών.

Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο που μπορώ να δημιουργήσω και να στείλω ή να ενσωματώσω σε μια κόπια του βιντεο υπότιτλους στα ελληνικά
    και μπορεί να με κατευθύνει θα ήταν ωραίο.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 02/08/2024 στις 09:20. Αιτία: Video embed

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Τι λέει σε γενικές γραμμές ? 43 λεπτά video με τον Terrence, που τον πάω σαν ηθοποιό , έχω καιρό να δω

Επι του θέματος, πρέπει να στείλεις ένα μηνυμα στον δημιουργό του video για να προσθέσει ελληνικά ή να του στείλεις ένα μετεφρασμένο transcript και να ζητήσεις εαν θέλει να το προσθέσει.

Μου πήρε 15' να βρω τίτλο... Μιλά για παρατηρήσεις του υπό το πρίσμα της φυσικής που έχουν διαστρεβλωθεί στην αντίληψη των πολλών .

Το μειώνω πολύ όμως, καλύτερα να δει κάποιος μόνος του.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    No offense, αλλά ο άνθρωπος έχει 0 πτυχία στον τομέα, πιθανότατα 0 πτυχία γενικότερα, και βασικά είναι ο flat earther των μαθηματικών. Χάζεψε όταν έφαγε πόρτα μετά το πρώτο Iron Man. Προσέξτε τι βλέπετε και από ποιους.
    Life begins at 45°.

Μου αρέσει που τα βλέπει ολιστικά. Σωστό ή λάθος έχει μικρή σημασία για την δική μου πραγματικότητα.
    Στο κομμάτι των περίεργων μαθηματικών, μάλλον καταλαβαίνω πως το λέει και γιατί.
    Μετά χαμογελάω γιατί δεν καταλαβαίνω άλλο ή ο Τerrance το παρακάνει.

Όσον αφορά όμως τον σχεδιασμό, τα επίπεδα, τις συχνότητες κ.λπ. όσα λέει υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες, τις στοές
    επαληθεύονται με την φυσική, είναι αντικείμενα της αρχιτεκτονικής, της αρχαιολογίας κ.λπ.

Το ότι τα βάζει κάποιος σε μια σειρά δεν σημαίνει πως είναι περισσότερο ή λιγότερο υπαρκτά.
    Παράλληλα με το θέμα του, τονίζει το χώρισμα που συντηρούμε σαν ανθρωπότητα να μελετάμε και να αντιδράμε
    σε κάποια ευρήματα ενώ αγνοούμε άλλα με την ίδια υπόσταση.

Απο την άλλη, να τρεντάρει τέτοια κουβέντα στις μάζες είναι πολύ ενδιαφέρον.

Αν δώσουμε μια πένσα ηλεκτρονικού με δεκάδες λειτουργίες, πραγματικές ή όχι, θα έχουμε ένα κοινό που
    θα κατανοεί πλέον την πιο απλή τανάλια με μία χρήση.
    Αυτό με επηρεάζει πολύ περισσότερο από το αν είμαστε η σκιά της 4ης διάστασης που δημιουργείται από την σκιά της 8ης

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΖΑΝ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 19:22
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 14:38
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 12:22
  5. Απαντήσεις: 21