Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: GLX50

Νέο μέλος

GLX50

Καλησπέρα σας παιδιά είμαι καινούριος στην ομάδα έχω ξεκινήσει και εγώ να κάνω ανακατασκευή ένα GLX 50
    Που έχω !!!! Μου λείπουν κάποια ανταλλακτικά βέβαια ! Τα ποιο πολλά τα πήρα από τον θεοδωριδης Θεσσαλονίκη !!
    Θα ήθελα να ρωτισω τα φλασάκια μπρος πίσω μπορώ να τα κάνω βουτά ; Είναι σιδερένια η πλαστικά ; Δεν μπορώ να καταλάβω ! Και επίσης ψάχνω αυτοκόλλητα αυτά με της ενδείξεις κιλών ευχαριστώ η οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθήσει απίστευτα !!!!

Μέλος Το avatar του/της ore
    Καλησπέρα, καλύτερα να θα ηταν να ανεβασεις όλα τα βήματα της ανακατασκευής αναλυτικά και με φωτογραφιες ώστε να μπορέσουν τα μέλη να σε βοηθήσουν σε κάθε δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις.
    Για ανταλλακτικά καινούργια γνήσια κοίταξε στο motosp.gr ( έχει σχεδιάγραμμα το οποίο βοηθάει πολυ.)
    Με ρωτησες σε προσωπικό και στο ποστ μου για επιμεταλλωσεις.Και τα 3 χρωματα γαλβανισματος (λευκο,ιριδιο και μαυρο) κάνει ο Σινιορος Δημοσθένης στον Ταύρο.
    Τα φλας από το 50αρι αν δεν κάνω λάθος είναι πλαστικά, δοκίμασε με αλοιφη τύπου glanol ή και αλοιφη γυαλισματος αυτοκινητου αν είναι σε γενικά καλή κατάσταση και θέλουν απλώς ένα γυαλισμα

Νέο μέλος

Διακόπτες

Μήπως έχεις κάτι που να με Βοηθήσει να δέσω ξανά τους διακόπτες ;

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω να την χειρίζομαι την σελίδα αν θες μπορώ να σου δόσω το mail μου να μιλήσουμε από εκεί

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιωση Glx50
    από X_NR750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2006, 20:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ