Δεν νομιζω να εφερε/ανακαλυψε οπως θες πες το το μπλοκ πας ο Ροσσι..Μια χαρα το χρησιμοποιουσαν κ πριν απο αυτον και σε ολα τα
μηχανοκινητα σπορ
Δεν νομιζω να εφερε/ανακαλυψε οπως θες πες το το μπλοκ πας ο Ροσσι..Μια χαρα το χρησιμοποιουσαν κ πριν απο αυτον και σε ολα τα
μηχανοκινητα σπορ
Μην συγκρίνουμε το block pass με το dive bomb του μμ93. Το 2ο είναι ανήθικο. Το 1ο τέχνη.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο ένας έμπαινε στο κενό γιατί ήταν μάστερ στα φρένα και ο άλλος απλά το δημιουργούσε το κενό. Τα βαφτίσαμε όλα block pass τώρα...
Τιμοναρα, ταλένταρα ο ΜΜης συμφωνούμε αλλά την έκανε με ελαφρά πηδήματακια από την Honda που του έδινε το καλύτερο μοτό όλα τα χρόνια και πάει στην ντουκατι να έχει πάλι το καλύτερο μοτό μπας και ισοφαρίσει τον Ρόσι.
Βλέπουμε GP μερικοί από δίχρονες εποχές και όχι πριν μια 10ετια.
Ride(s) the wind of change...
Άντε να το πω διαφορετικά τότε...το μπλοκ πας αν το κάνεις και έχεις την εσωτερική και στρίβεις την ώρα που πρέπει είναι καθαρό και ξαστερο...
το να τραβάς τον άλλον στην άκρη της πίστας για να στρίψεις με το έτσι θέλω πρώτος είναι βρώμικο και αντιαθλητικό και θα πρέπει να τιμωρητε για μένα αυτό έφερε και έκανε ο Ροσσι.
Εξέλιξη του είναι και το μπερμπ του Μαρκεζ όπως το ότι έστριβαν με γόνατο κατω ύστερα με του αγκώνες και τώρα τελευταία και με τους ώμους τυχαίο παράδειγμα είναι αυτό και καλά κάνουν που στρίβουν έτσι...
Απλά εφόσον δεν τιμωρούνται οι κορυφαίοι αναβάτες θα βλέπουμε και άλλα τέτοια επικίνδυνα και εξέλιξης τους.
Ο Στονερ ο Πεντρόσα και ο Λορέντζο τα έλεγαν αυτά από τότε αλλά η ντορνα έκοβε χρήμα από το θέαμα που πρόσφερε και ο Ροσσι τότε και μετέπειτα ο Μαρκεζ και αναγκάστηκαν οι υπόλοιποι να κάνουν τα ίδια ως ένα βαθμό και ότι γίνει.
Το να λέμε ότι βλέπουμε gp από εποχή αγκοστινι κάποιοι εμένα δεν μου λέει κάτι προσωπικά το θέμα είναι η αντίληψη και να αξιολογούμε την κάθε εποχή ξεχωριστά γιατί υπάρχει τρομερή εξέλιξη και τεράστιες διαφορές.
Για να το ξεκαθάρισω μια και καλή αυτό με τον Ροσσι δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτό έλειπε άλλωστε ούτε γκόμενο τον έχω ίσα ίσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν ποτέ ξεκάθαρα όχι το μεγαλύτερο και μεγάλος μάγκας.
Με τους οπαδούς του έχω θέμα το παραδέχομαι αυτό γιατί από το 2000 που τυχαίνει να παρακολουθώ εγώ gp μιας και είμαι 37 χρόνον και όχι 77 αυτά που γράφουν και λένε κατά διαστήματα είναι για κλάματα να το πω κομψα και δεν μιλάω να έχουν διαφορετική άποψη μιλάω για τα υπόλοιπα και ξέρετε καλά τι εννοώ.
Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι
Ο Ρόσσι δεν τρέχει πια
κατ επέκταση όποιος υπέγραψε μια συνεργασία με την VR46
δεν είναι ο Ρόσσι
Ο Μαρίνι επίσης δεν είναι... ο Ρόσσι
Το τι έγινε τότενες τα είπαμε τότενες 2 Ολυμπιάδες πριν
Πάντως εγώ παρακολουθώ από 83 και λάιβ
και δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝΕ (ούτε το Ρόσσι)
-Να τρέχει για να δώσει πρωτάθλημα σε κάποιον άλλο
-Να κάνει όπισθεν στην εκκίνηση και ν αρνείται να φύγει απ τα πιτς
παλεύοντας με τους στιούαρτ (και να μην τρέχει κάστανο)
-Να χρησιμοποιεί τους άλλους ως μπερμ για να φρενάρει (και ναη τρέχει κάστανο)
-Να κάνει εκείνο το άλλο κολπάκι που και καλά ανοίγει την τροχιά
για να τους πετάξει έξω
-Να έχει ζητήσει συγνώμη τόσες συγνώμες και το επόμενο Σ/Κ να κάνει τα ίδια και χειρότερα.
Τώρα το ρεκόρ του Ρόσσι δεν υπάρχει
Όπως δεν υπάρχει και το ρεκόρ του Αγκοστίνι
Άλλες εποχές άλλες πίστες άλλα μηχανάκια άλλοι αντίπαλοι
ανανήψαντας
Τέλος πάντων για να το κλείσω το θέμα αφού λέμε τα ίδια και ίδια
εγώ είναι χέιτερ κι ελπίζω να βάλει η Παναγίτσα το χεράκι της
να μη μπεθάνει κανένας με τις μλκιες που κάνει
ΣΥΝΕΧΕΊΑ
Τέλος εκπομπής
ανανήψαντας
Δυστυχώς η εκπομπή δεν τελείωσε ακόμα αφού πριν λίγα λεπτά δηλώθηκε το παρακάτω
Pecco Bagnaia:"I would like to apologize to Alex Marquez about my words "
"I was nervous and angry, his defense was very aggressive but he didn't mean to intentional bring me down.".
https://www.gpone.com/en/2024/09/05/...-my-words.html
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Τέλος και από εμένα και σε ευχαριστώ που κρατήσαμε το επίπεδο και δεν αρχίσαμε τις εξυπνάδες.
Εύχομαι και εγώ ποτέ να μην τραυματιστεί κανένας από κανέναν και να ξεκαθαρίσουν λίγο τα όρια στο τι επιτρέπεται και τι όχι στην πίστα μέσα γιατί το έχουν παρακάνει.
Μπράβο στον Πεκο γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η δήλωση του αυτή τον τιμά ιδιαίτερα για μένα.
Είπα μερικά μηνύματα πίσω ότι πρώτα από όλα είναι άνθρωποι με συναισθήματα.
Η δήλωση του πεκου δείχνει περίτρανα ποσό μπουρδελακι έχει αρχίσει να γίνεται το μποξ της ντουκατι.
Διότι πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να πιστεύεις ότι την έκανε με την καλή του την καρδιά.γραμμενη από τους ανώτερους ήταν και δείχνει ξεκάθαρα ποσό θέλουν να προστατέψουν τα αδερφάκια.
Να είσαι σίγουρος πως ο πεκος φορτώνει.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Η Duca αγαπαει μαρκεζ
https://www.youtube.com/watch?v=t1s3dHqI76g