Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Επιλογή πρώτης μηχανής

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Το cf οπωσ Και Enfield με προβληματίζει ότι σε ταξίδι πας με 110 και υψηλές στροφές . ( από ότι διαβάζω ) επίσης δεν ξέρω πως θα είναι αν τύχει εκδρομή δικαβαλο. Πιστεύω αρκετά ζόρικα . Γιαυτο είπα να δω κάτι σε περισσότερα κυβικά και μεταχειρισμένο.
    Αν και το xt660z είδα ότι δεν έχει 6 ταχύτητα οπότε και εκείνο κάπως έτσι θα πάει πιστεύω

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pants Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . Το cf οπωσ Και Enfield με προβληματίζει ότι σε ταξίδι πας με 110 και υψηλές στροφές . ( από ότι διαβάζω ) επίσης δεν ξέρω πως θα είναι αν τύχει εκδρομή δικαβαλο. Πιστεύω αρκετά ζόρικα . Γιαυτο είπα να δω κάτι σε περισσότερα κυβικά και μεταχειρισμένο.
    Αν και το xt660z είδα ότι δεν έχει 6 ταχύτητα οπότε και εκείνο κάπως έτσι θα πάει πιστεύω
    Χώμα και δικαβαλο άνετο ταξιδι είναι πράγματα που δεν πάνε εύκολα μαζί . Σίγουρα όχι για πρώτη μηχανή γιατί ανεβαίνεις πολύ σε κυβικά και δύναμη . (Πχ BMW 800 Gs κλπ )
    Αν μιλάς για δύο διαδρομές τον χρόνο χαλαρό χώμα όλα τα on/off το κάνουν
    The Dirty Harry.

Νέο μέλος
    Ναι δεν το έθεσα σωστά . Κατά κύριο λόγο μόνος θα πηγαίνω ειδικά για χώμα . Αλλά λέω ότι αν θέλω να πάω κάποια εκδρομή δικαβαλος θα με ζορίσει πιστεύω ( άσφαλτο εννοείται)

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Ναι δεν το έθεσα σωστά . Κατά κύριο λόγο μόνος θα πηγαίνω ειδικά για χώμα . Αλλά λέω ότι αν θέλω να πάω κάποια εκδρομή δικαβαλος θα με ζορίσει πιστεύω ( άσφαλτο εννοείται)
    Βάλε προτεραιότητες . Πόσο χώμα πόσο δικαβαλο πόσο ταξίδι πόσο πόλη , αλλιώς θα πάρεις κάτι που δεν θα σε καλύπτει στα βασικά . Τέλος μην προσπερνάς το τι γουστάρεις . Η μηχανή είναι πρώτα γούστο μετά όλα τα άλλα
    The Dirty Harry.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο car αυτό είναι ακόμα πιο παλιό του τύπου 2004 βέβαια βλέπω νορμαλ τιμες . Θα το ρίξω μια ματιά . Αυτό είναι injection ; Μην μας καίει πιο πολύ και από το αμάξι
    Αυτά που είδες έχουν το παλιό μοτέρ, της rotax. Εγώ λέω από 2007 και μετά, που έχουν το μοτέρ που σου είπα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    ζητας πολλα και δινεις λιγα. εγω νομιζω οτι θα εισαι μια χαρα με το cf.

Παλαιό μέλος
    Από Κινέζο,καλύτερα Ινδιάνο,θα έχει και περισσότερα χρόνια ανταλλακτικά αφού τα μοτέρ είναι δικά του.
    Ο Κινέζος παίρνει μοτέρ και ηλεκτρικά/ηλεκτρονικα ότι βρει , φτιάχνει πλαίσιο και πλαστικά και το σερβίρει.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Κι εμένα μου αρέσουν τα μηχανάκια του Ινδιάνου, αλλά κάνα δικύλινδρο στα 350 έως 450 που έχει θα βγάλει;; Εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Μέλος
    Δεν με πειράζει καθόλου το κινέζικο . Απλά θα είναι 500 κυβικά σε αυτά τα χρήματα και πιστεύω θα με κουράσει . Εκτός αυτού τα περισσότερα κινέζικα για για χαμηλά αναστήματα . Πήγα είδα το 525dsx ( το οποίο μου αρέσει πολύ ) έκατσα επάνω και νομίζω ότι κάθομαι σε χαμηλό ποδήλατο . Επίσης είδα το svt650x και μου φάνηκε ογκόλιθος και πολύ δύσχρηστο ( δεν το οδήγησα απλά έκατσα επάνω )
    Είσαι αρκετά ψηλός μου φαίνεται περίεργο να σε τρόμαξε το μέγεθος του svt γιατί είναι αρκετά λεπτή η σιλουέτα του, το είχα πάρει για test ride και μου φάνηκε πολύ ανάλαφρο, στα θετικά του ειναι το μοναδικό v2 με το μοτερ του V Strom σύμφωνα με τον κατασκευαστή απλά ειναι λιγο άσχημουτσικο μπροστά για τα δικά μου γούστα

Νέο μέλος
    Καλησπέρα
    Είμαι καλά εγώ σε σκέψη ακόμα , αλλά προς το παρών μου έχει αρέσει πιο πολύ το cf Moto mt 450
    1ον Είναι το μοναδικό ελαφρύ από τα κινέζικα <200( μαζί με τα nx500 και και kove 800x που μιλάμε για 8.000€++)
    2ον μεγάλη μπροστά ρόδα για ανώμαλο έδαφος ( δε ξέρω πόσο μεγάλη διαδρομή έχει η ανάρτηση είναι η αλήθεια)
    3ον δικυλινδρο για πιο εύκολα ταξιδακια ( κοιτάζω ίσως και το nht 300 μου αρέσει πολύ το ποσό ελαφρύ 170 κιλά είναι αλλά μονοκύλινδρο300cc)
    4ον εγγύηση ότι καμία να γίνει έχεις το μυαλό του ήσυχο ( όσο γίνεται τουλάχιστον)

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Καλησπέρα σε όλους.
    Είμαι νέο μέλος . Είμαι σε φάση αναζητηση μηχανης . Να σημειώσω κάπου εδώ ότι δεν είχα ποτέ μοτοσυκλέτα αλλά μόνο σκούτερ . Δεν έχω ιδέα τι να κοιτάξω.
    καλωσήρθες στο φορουμ

για την περίπτωση σου θα έπρεπε περισσότερο να ασχοληθείς εκπαίδευση σε σχολεία οδήγησης σε άσφαλτο και σε χώμα (μιας και είναι εντελώς διαφορετικοί κόσμοι), και σε δεύτερη φάση τι είναι κατάλληλο για να σου καλύπτει όλες τις χρήσεις

Κατεμέ πάρε μηχανάκι μικρομεσαίο Α2(250/300) ή αν πας σε μεταχειρισμένο στο ανώτατο όριο των 50hp, το πιο ελαφρύ που μπορείς να βρεις μιας και το χώμα καθορίζεται καταλυτικά απο αυτό. Μάζεψε εμπειρία με τον καιρό. Οταν έρθει ο χρονος της αντικατάστασης για το επόμενο θα ξέρεις πολλά περισσότερα τι είναι καλύτερο για εσένα και τις ανάγκες σου
    you rise you fall you're down then you rise again

Μέλος
    Δες το Tiger 800/900 που βγαίνει και Α2 ώστε να έχεις μηχανάκι σχολείο και όταν το μάθεις το ανοίγεις! (Ο ντοκτορ έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο)..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 21:15
  2. Επιλογή Πρώτης Μηχανής
    από erebus στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2014, 16:59
  3. Επιλογή πρώτης μηχανής!
    από makois στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2010, 12:50
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 00:42
  5. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ