Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Επιλογή πρώτης μηχανής

Νέο μέλος

Επιλογή πρώτης μηχανής

Καλησπέρα σε όλους.
    Είμαι νέο μέλος . Είμαι σε φάση αναζητηση μηχανης . Να σημειώσω κάπου εδώ ότι δεν είχα ποτέ μοτοσυκλέτα αλλά μόνο σκούτερ . Δεν έχω ιδέα τι να κοιτάξω. Θα την ήθελα χρήση on/off. Να κάνω όσο γίνετε τις καθημερινές μου μετακινήσεις και στα ρεπό να πηγαίνω καμία εκδρομή και καμία βόλτα σε χώμα . Το budget μου είναι 4000 - 5000 max . Αν ήταν για κάτι καινούργιο ίσως έβαζα και ακόμα αλλά για μεταχειρισμένα και τα 5000 τα θεωρώ πολλά, Εκτός αν είναι κάτι φουλ προσεγμένο. Κοιτάω το xt660z ( μια και είναι και ψηλός 1,92 ). Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορά του εν έτη 2024 και στις τιμές που το βρίσκω και γιατί έχει τόσα λίγα στο car ? Κάθε πρόταση δεκτή μιας και δεν ξέρω που να κινηθώ .
    Ευχαριστώ πολύ και σορρυ για το σεντόνι

Επίσης να πω ότι έχω δίπλωμα απεριόριστο

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pants Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους.
    Είμαι νέο μέλος . Είμαι σε φάση αναζητηση μηχανης . Να σημειώσω κάπου εδώ ότι δεν είχα ποτέ μοτοσυκλέτα αλλά μόνο σκούτερ . Δεν έχω ιδέα τι να κοιτάξω. Θα την ήθελα χρήση on/off. Να κάνω όσο γίνετε τις καθημερινές μου μετακινήσεις και στα ρεπό να πηγαίνω καμία εκδρομή και καμία βόλτα σε χώμα . Το budget μου είναι 4000 - 5000 max . Αν ήταν για κάτι καινούργιο ίσως έβαζα και ακόμα αλλά για μεταχειρισμένα και τα 5000 τα θεωρώ πολλά, Εκτός αν είναι κάτι φουλ προσεγμένο. Κοιτάω το xt660z ( μια και είναι και ψηλός 1,92 ). Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορά του εν έτη 2024 και στις τιμές που το βρίσκω και γιατί έχει τόσα λίγα στο car ? Κάθε πρόταση δεκτή μιας και δεν ξέρω που να κινηθώ .
    Ευχαριστώ πολύ και σορρυ για το σεντόνι

Επίσης να πω ότι έχω δίπλωμα απεριόριστο
    To tenere είναι ό,τι πρέπει για all around μηχανάκι, στο χώμα είναι πολύ καλό και δεν έχει εξάρσεις που μπορεί να τρομάξουν έναν νέο οδηγό.

Νομίζω είναι ό,τι πρέπει

Νέο μέλος
    Το θέμα μου ως προς το tenere είναι ότι το βρίσκω σε αρκετά ψηλή τιμή και δεν υπάρχουν και πολλές αγγελίες . Δηλαδή μια μηχανή 15 ετών που έκανε γύρω στα 9000 όταν βγήκε, πιστεύω ότι είναι πολλά τα 5000 που τα βρίσκεις κάνεις στο car. Επίσης γιατί έχει τόσες λίγες αγγελίες ; Δεν κυκλοφόρησε ή απλά οι κάτοχοι του τα κρατάνε μέχρι όσο πάει ;

Υπάρχει καμία άλλη επιλογή που θα μπορούσα να δω ;

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Το θέμα μου ως προς το tenere είναι ότι το βρίσκω σε αρκετά ψηλή τιμή και δεν υπάρχουν και πολλές αγγελίες . Δηλαδή μια μηχανή 15 ετών που έκανε γύρω στα 9000 όταν βγήκε, πιστεύω ότι είναι πολλά τα 5000 που τα βρίσκεις κάνεις στο car. Επίσης γιατί έχει τόσες λίγες αγγελίες ; Δεν κυκλοφόρησε ή απλά οι κάτοχοι του τα κρατάνε μέχρι όσο πάει ;

Θες On/Off για να μπεις χώμα ή θεωρείς ότι είναι το βολικότερο λόγω της σωματοδομής σου?
    The Dirty Harry.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Μπορείς να δεις και τα aprilia Pegaso trail αν θες χώμα η strada για άσφαλτο. Πολύ καλύτερο στήσιμο, φρένα, και ταξιδεύει άνετα με 140 κοντέρ. Ίδιο μοτέρ με το ΧΤΖ.
    Είχα το strada 11 απολαυστικά χρόνια, λυπήθηκα πολύ που αναγκάστηκα να το δώσω.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Transalp 700 σε τι τιμες παιζουν;

Μέλος
    Αν δεν σε ενοχλεί να ειναι από Κίνα srt 550 s στα 5.500 και το sx στ 5.995 ειναι Καλές περιπτώσεις για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου, παντως μτχ 20 ετων στα 2/3 της αξίας του σαν καινούρια ειναι λιγο κοροϊδία
    Η κατηγορία on οff όπως την αναφέρεις εινια λίγο περίεργη θα πρεπει να γνωρίζεις την χρήση που θα κάνεις ακριβώς για να κάνεις την σωστή επολογη
    Αν πχ μπεις σε ένα βατό χωματόδρομο πατημένο για 5 χλμ 5 φορές το χρόνο δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο μηχανάκι αυτό το κάνω και με το hornet που λέει ο λόγος

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    3-4 χιλιάρικα.
    The Dirty Harry.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Θες On/Off για να μπεις χώμα ή θεωρείς ότι είναι το βολικότερο λόγω της σωματοδομής σου?
    Γενικά πάντα ήμουν κατά των μοτοσυκλετων, πλέον άρχισα να αναθεωρώ και ο λόγος είναι τα μονοπάτια που πας και η φύση σε συνδυασμό με τις εκδρομές . Οπότε θέλω να πηγαίνω και χώμα αυτός πάντα σε οργανωμένες εκδρομές

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να δεις και τα aprilia Pegaso trail αν θες χώμα η strada για άσφαλτο. Πολύ καλύτερο στήσιμο, φρένα, και ταξιδεύει άνετα με 140 κοντέρ. Ίδιο μοτέρ με το ΧΤΖ.
    Είχα το strada 11 απολαυστικά χρόνια, λυπήθηκα πολύ που αναγκάστηκα να το δώσω.....
    Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο car αυτό είναι ακόμα πιο παλιό του τύπου 2004 βέβαια βλέπω νορμαλ τιμες . Θα το ρίξω μια ματιά . Αυτό είναι injection ; Μην μας καίει πιο πολύ και από το αμάξι

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Αν δεν σε ενοχλεί να ειναι από Κίνα srt 550 s στα 5.500 και το sx στ 5.995 ειναι Καλές περιπτώσεις για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου, παντως μτχ 20 ετων στα 2/3 της αξίας του σαν καινούρια ειναι λιγο κοροϊδία
    Η κατηγορία on οff όπως την αναφέρεις εινια λίγο περίεργη θα πρεπει να γνωρίζεις την χρήση που θα κάνεις ακριβώς για να κάνεις την σωστή επολογη
    Αν πχ μπεις σε ένα βατό χωματόδρομο πατημένο για 5 χλμ 5 φορές το χρόνο δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο μηχανάκι αυτό το κάνω και με το hornet που λέει ο λόγος
    Δεν με πειράζει καθόλου το κινέζικο . Απλά θα είναι 500 κυβικά σε αυτά τα χρήματα και πιστεύω θα με κουράσει . Εκτός αυτού τα περισσότερα κινέζικα για για χαμηλά αναστήματα . Πήγα είδα το 525dsx ( το οποίο μου αρέσει πολύ ) έκατσα επάνω και νομίζω ότι κάθομαι σε χαμηλό ποδήλατο . Επίσης είδα το svt650x και μου φάνηκε ογκόλιθος και πολύ δύσχρηστο ( δεν το οδήγησα απλά έκατσα επάνω )

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Στο τέλος είπα θα πάρω ένα transalp 700 και μπήκα να δω τι παίζει . Για να βρεις ένα τις προκοπής θέλεις πάνω από 4000. Τα υπόλοιπα είναι με καμμένα πλαστικά από τον ήλιο και θολά φανάρια και αρκετά χλμ . Οκ το δέχομαι και καταλαβαίνω ότι είναι κάποιας ηλικίας αλλά βάλε και την ανάλογη τιμή . Αυτό που βλέπω είναι ότι οι ιδιοκτήτες μοτοσικλετών που της πουλάνε θέλουν να την έχουν καμία 15 με 20 χρόνια και όταν την πουλήσουν να χάσουν κάνα 3000 από το ποσό που την αγόρασαν . Ε το θεωρώ απαράδεκτο. Επειδή τώρα μπαίνω σε αυτά τα μονοπάτια δεν ξέρω μήπως βλέπω εγώ κάτι λάθος σε όλο αυτό

Moderator
    Στο τέλος είπα θα πάρω ένα transalp 700 και μπήκα να δω τι παίζει . Για να βρεις ένα τις προκοπής θέλεις πάνω από 4000. Τα υπόλοιπα είναι με καμμένα πλαστικά από τον ήλιο και θολά φανάρια και αρκετά χλμ . Οκ το δέχομαι και καταλαβαίνω ότι είναι κάποιας ηλικίας αλλά βάλε και την ανάλογη τιμή . Αυτό που βλέπω είναι ότι οι ιδιοκτήτες μοτοσικλετών που της πουλάνε θέλουν να την έχουν καμία 15 με 20 χρόνια και όταν την πουλήσουν να χάσουν κάνα 3000 από το ποσό που την αγόρασαν . Ε το θεωρώ απαράδεκτο. Επειδή τώρα μπαίνω σε αυτά τα μονοπάτια δεν ξέρω μήπως βλέπω εγώ κάτι λάθος σε όλο αυτό
    Cf moto 450 , καινούριο. Για την χρήση που θες ταμάμ.

Αλλιώς από μεταχ. για χώμα ΔΕΝ κοιτάς το τρανσαλπ 700 (εκτός αν το πάρεις χωρίς ABS) το είχα 3 χρόνια .
    The Dirty Harry.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    βαλε λιγα παραπανω και παρε καινουργιο κινεζικο,να εχεις και εγγυηση και abs.αφου εισαι νεος ειναι ακομα πιο απαραιτητο για την ασφαλεια σου.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Cf moto 450 , καινούριο. Για την χρήση που θες ταμάμ.
    αυτο η το enfield 450

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 21:15
  2. Επιλογή Πρώτης Μηχανής
    από erebus στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2014, 16:59
  3. Επιλογή πρώτης μηχανής!
    από makois στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2010, 12:50
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 00:42
  5. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ