Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: KTM 390 SMC R 2025

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Η εξάτμιση στο κάτω μέρος παραμένει ακατανόητη, ειδικά όταν το πλασάρεις έτσι "it is engineered to dominate the asphalt - as well as the odd dirt track - with ease. "

Κατά τα άλλα εγώ βλέπω ένα υπερυψωμένο γυμνό, μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις με κουστούμι sumo.

Καλά και το καρούμπαλο στο ντεπόζιτο, αριστούργημα.
    Oldfarts never die

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Η εξάτμιση στο κάτω μέρος παραμένει ακατανόητη, ειδικά όταν το πλασάρεις έτσι "it is engineered to dominate the asphalt - as well as the odd dirt track - with ease. "

Κατά τα άλλα εγώ βλέπω ένα υπερυψωμένο γυμνό, μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις με κουστούμι sumo.

Καλά και το καρούμπαλο στο ντεπόζιτο, αριστούργημα.
    Ως συνήθως το αρχικό σχέδιο έρχεται από τους μηχανικούς. Στο τελικό σχέδιο όμως έχουν πάρει το λόγο η γραβατάκηδες... οι οποίοι ξέρουν έναν τρόπο σκέψης, αυτός της οικονομίας κλίμακος... Λάβε υπόψη πως "θεωρητικά" εδώ μιλάμε για το SMC επομένως η εξάτμιση είναι αποδεκτή.

Εδώ το Tenere 700 έχει βγει σε 10 παραλλαγές και σε καμία δεν διόρθωσαν το θέμα της στήριξης της εξάτμισης που σε κάθε τούμπα την ξεκολλάς από το ψαλίδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Λάβε υπόψη πως "θεωρητικά" εδώ μιλάμε για το SMC επομένως η εξάτμιση είναι αποδεκτή.
    .
    Αυτό δεν το κατάλαβα.

Κατά μια εκδοχή SMC=Super Moto Competition. (Ούτε καν).

Αν σημαίνει Super Moto Commuter ή κάτι άλλο. (Πάω πάσο).

Έλα όμως που έχουμε και ένα R.

Κατά μια εκδοχή R= Racing (Ούτε καν).

Κατά μια άλλη εκδοχή R=The R indicates it's dirt-ready and more off-road capable than the slick-tired SMR racer (ktmworld.com).

Anyways, προφανώς πρόκειται για μαρκετίστικα παπατζιλίκια και το μηχανάκι είναι αυτό που είναι.

Φαντάζομαι πως για το 90% των αναβατών το μηχανάκι δεν θα δει ποτέ χώμα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και στο αντίστοιχο enduro (390 Enduro R) βάλανε και μια ποδιά για να είναι κάπως καλυμμένοι.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Η εξάτμιση σε αυτό το πλαίσιο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει συμβατικά όπως πχ στο LC4.
    Προσωπικά το θεωρώ θυσία που γίνεται για να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό.
    Και δεν έχω προσέξει που στερεώνεται η ποδιά του κινητήρα εφόσον το πλαίσιο είναι ανοικτό...
    Θεωρητικές συζητήσεις για θέματα που δεν νομίζω να απασχολήσουν κανένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν το κατάλαβα.

Κατά μια εκδοχή SMC=Super Moto Competition. (Ούτε καν).

Αν σημαίνει Super Moto Commuter ή κάτι άλλο. (Πάω πάσο).

Έλα όμως που έχουμε και ένα R.

Κατά μια εκδοχή R= Racing (Ούτε καν).

Κατά μια άλλη εκδοχή R=The R indicates it's dirt-ready and more off-road capable than the slick-tired SMR racer (ktmworld.com).

Anyways, προφανώς πρόκειται για μαρκετίστικα παπατζιλίκια και το μηχανάκι είναι αυτό που είναι.

Φαντάζομαι πως για το 90% των αναβατών το μηχανάκι δεν θα δει ποτέ χώμα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα και στο αντίστοιχο enduro (390 Enduro R) βάλανε και μια ποδιά για να είναι κάπως καλυμμένοι.
    Εννοούσα πως το SMC υποτίθεται δε θα δει ούτε δασικό οπότε το θέμα της εξάτμισης δεν πολυ-υφίσταται ως πρόβλημα. Τώρα για τις εντούρο και ADV εκδόσεις θα χρειαστεί αλλαγή στο μέλλον. Αν κι εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς τις αλλάζουν, πάντα τις άλλαζαν... τώρα που ελέω euro+ έχουν γίνει σα μικρά θερμοσιφωνάκια ακόμη πιο πολύ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Η εξάτμιση σε αυτό το πλαίσιο είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει συμβατικά όπως πχ στο LC4.
    Προσωπικά το θεωρώ θυσία που γίνεται για να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό.
    Και δεν έχω προσέξει που στερεώνεται η ποδιά του κινητήρα εφόσον το πλαίσιο είναι ανοικτό...
    Θεωρητικές συζητήσεις για θέματα που δεν νομίζω να απασχολήσουν κανένα.
    Aν δεν κάνω λάθος η KTM προωθεί μια εξάτμιση στα αξεσουάρ της που περνάει συμβατικά από το πλάι και ψηλά. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 18/01/2025 στις 22:58.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Aν δεν κάνω λάθος η KTM προωθεί μια εξάτμιση στα αξεσουάρ της που περνάει συμβατικά από το πλάι και ψηλά. Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου.
    Η φωτογραφία από το περίπτερο της ΚΤΜ στην eicma, εκτεθειμένη μου φαίνεται αλλά θα δείξει στην πορεία.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250118_235946.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	73,9 KB 
ID:	459589

Καλύτερα να την έβαζαν έξω από το πλαίσιο όπως στο 690 αλλά κάτι δεν θα τους καθόταν σωστά (ίσως και κάποιες προδιαγραφές).
    Ακόμα και το ψαλίδι τύπου μπανάνα γι'αυτό τον λόγο επιλέχτηκε (για να περνάει η εξάτμιση από κάτω).
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250119_002012.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	72,3 KB 
ID:	459590
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Συμβατικά τύπου sm , ψηλά στο πίσω μέρος της ουράς , στα δεξιά σίγουρα δεν πάει λόγο και της ανάρτησης που είναι τοποθετημένη, στα αριστερά ίσως.
    Σίγουρα κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι σχεδιαστές της.
    Ας είναι οδηγικά στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η ΚΤΜ και θα το ξεπεράσουμε βάζοντας ελεύθερη.
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ