Εάν στη μικρή σκάλα ανάβει το ένα κύριο προβόλι όπως στα τωρινά Τ9, θα είναι για φάπες με τόσο καθρέφτη που το φόρτωσαν.
Έχω δει πολλούς που κυκλοφορούν μέρα με τα μεγάλα αναμμένα για να δείχνει ομοιόμορφο. Κι εγώ πολλές φορές το έχω σκεφτεί.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Πάντως στο Tracer 2023 που είχε φίλος και συνταξιδεψαμε βράδυ, τα φώτα ήταν πάρα πολύ καλά.
Στο Super Adventure που οδήγησες όπως και στο δικό μου, τα cornering φώτα είναι ενσωματωμένα στο φανάρι ενώ στο νέο 1390 είναι ξανά σε ξεχωριστο φωτιστικό σώμα πιο χαμηλά όπως στο 1290 Super Adventure T. Θεωρώ ότι θα έχουν ακόμα καλύτερη λειτουργία!
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Αντί να τα βάλεις έξτρα από το ebay το παίρνεις έτοιμο από την Yamaha
μπορεί να μην βλέπεται , όμως σίγουρα θα βλέπεις!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όποιος σχεδίασε το kove χρησιμοποίησε ένα (1) σχέδιο φώτα στην όψη.
Τρία (3) διαφορετικά σχέδια σε ζευγάρια είναι ανωμαλία.
Δεν ταιριάζουν τα φιλοσοφικά σε αυτό. Είναι λάθος επιτηδευμένο, κάτι σαν προσβολή.
Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που αυθόρμητα θα χαρεί με αυτή την εικόνα.
υγ: αυτό το ταπεράκι εκεί ανάμεσα που ήταν τόσο απαραίτητο, κόστιζε πολύ να έχει
ένα σχέδιο ή νόμισαν πως αν το αφήσουν σκέτο θα κρυφτεί με 8 αιχμές στην φόρμα του, στο κέντρο της μοτό..
Όντως ρε παιδιά κυκλοφορεί να το αγοράσει κόσμος; μήπως είναι σαν την έκδοση με τους δύο τροχούς μπροστά;
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 30/10/2024 στις 21:44.
Το Tracer 900 του 2017 μου άρεσε πάρα πολύ. Ακόμα και το πρώτης γενιάς GT.
Κατόπιν η Yamaha πήρε την απόφαση ότι το μηχανάκι θα πουλάει κυρίως σαν τουριστικό, το βελτίωσε προς αυτή την κατεύθυνση και έχασε την ομορφιά του.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.