η yamaha επαθε bmw και κατέστρεψε τη μουρη του tracer. πως παιρνανε αυτες οι ιδεες στην παραγωγη ενας θεος ξερει...
το σχολιο του yt με καλυπτει απολυτα
Designer should lose his job....
η yamaha επαθε bmw και κατέστρεψε τη μουρη του tracer. πως παιρνανε αυτες οι ιδεες στην παραγωγη ενας θεος ξερει...
το σχολιο του yt με καλυπτει απολυτα
Designer should lose his job....
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 30/10/2024 στις 10:02.
Tracer 9 GT Y-amiseta
- Νέοι προβολείς τύπου LED Matrix στις εκδόσεις GT και GT+ *
- Ρυθμιζόμενη με το χέρι ζελατίνα σε 10 βαθμίδες και εύρος 50 χιλιοστά στο απλό μοντέλο. Στα μοντέλα GT και GT+ ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη και σε εύρος 100 χιλιοστών
- Νέο υποπλαίσιο ελαφρύτερο κατά 150 γραμμάρια και μακρύτερο κατά 50 χιλιοστά
- Σέλα ελαφρώς ψηλότερη στα 845 χιλιοστά, ρυθμίζεται σε δύο θέσεις ύψους
- Οθόνη TFT 7 ιντσών για τις ενδείξεις (κοινή σε όλα τα μοντέλα της σειράς)
- Όλα τα μοντέλα έχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB – στα μοντέλα GT και GT+ ηλεκτρονικές-ημιενεργητικές με το σύστημα KADS
- Χρήση αλυσίδας «χαμηλής συντήρησης» από την DID
- Νέοι τροχοί Spin Forged για μείωση ροπής αδράνειας και μη αναρτώμενης μάζας (μαζί με τα λάστιχα, έχουμε μείωση 200 γραμμαρίων εμπρός και 300 πίσω)
- Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 212 κιλά
- Adaptive Cruise Control (έκδοση GT+)
- Σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου, μέσω του πίσω ραντάρ
- Μπορεί να εξοπλιστεί παράλληλα και με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Y-AMT
* Σχετικά με τα φώτα LED Matrix, από την Yamaha:
«Αποτελούμενη από μια μήτρα πολλαπλών λυχνιών LED μεσαίας και μεγάλης σκάλας συνδεδεμένων με μια κάμερα που είναι ενσωματωμένη στο επάνω μέρος του συγκροτήματος προβολέων, η τεχνολογία ανιχνεύει αυτόματα την περιβάλλουσα κυκλοφορία, τις φυσικές πηγές φωτός και τις καιρικές συνθήκες. Βάσει των παραπάνω, η φωτεινότητα και η κατανομή του φωτός ρυθμίζεται αυτόματα, ώστε να παρέχεται η βέλτιστη ορατότητα ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα αυξάνει τη σιγουριά του αναβάτη κατά την οδήγηση τη νύχτα, κατανέμοντας το φως με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζει ότι οι άλλοι χρήστες του δρόμου δεν θαμπώνονται, ενώ προσαρμόζει τη φωτισμένη περιοχή για τον αναβάτη. Η διάταξη προβολέων LED Matrix συνεργάζεται με την IMU έξι αξόνων για τη ρύθμιση της δέσμης φωτός όταν εντοπίζεται γωνία κλίσης επτά μοιρών ή περισσότερο, δημιουργώντας μια πιο άνετη εμπειρία οδήγησης.»
Από bikeit.gr
![]()
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
φακ!
Έγινε trend...![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εμένα μου θυμίζει πιο πολύ ΜΤ-10,πιθανόν να προετοιμάζουν οπτικά το έδαφος για Tracer 10.
Η λογική λέει ότι θα πρέπει να βγει και ένα Tracer 10, για να σταθεί απέναντι στα GSX-S1000GX και XR1000.
Τιμολογιακά όμως, αν σκεφτούμε ότι το τωρινό GT+ έχει 17.150€, το νέο GT+ Y-AMT πιστεύω θα αγγίζει τις 20.000€.
Δεν ξέρω αν την παίρνει να βγάλει ένα 10άρι Tracer στα 25.000€ πχ.
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Σωστό αυτό που λες Γιώργο αλλά υπάρχει και κάτι άλλο.
Αν βγάλει 10 θα 'κάψει' σε πωλήσεις το 9 (το οποίο πουλάει σα ζεστό ψωμί).
Ενώ το μούτρο γενικά είναι ΟΚ, αυτή η συγκέντρωση των φωτιστικών σωμάτων με ξενίζει. Άσε που που τα κύρια φωτιστικά μου θυμίζουν φανάρια volvo/mercedes των 80ς. Τα cornering πιο κάτω θα κάνουν δουλεία, έτσι είναι και στο νέο 1390 Super Adventure.
Αξιόλογο σύνολο πάντως, αντιπαραθέτει την τεχνολογία απέναντι στα γκάζια του Suzuki.
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Το ξεφτιλισανε με τα φωτα!!
Ειναι να μην εχει δικαιο ο Basilis να γκρινιαζει μετα?
Ελεος ρε Γιαμαχα.
Ride(s) the wind of change...
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
True τα cornering lights ήταν τόσο σωστά που έβλεπα και εγώ όσο ήμουν πίσω από τον Χάρη στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και ΚΛΕΙΣΤΟ στροφιλίκι της Αρκαδίας.
(και είναι κάτι που ψάχνω να βρω λύση στο δικό μου μεκανάκι, προσωπικά δεν θα με ένοιαζε αν ήταν πιο άσχημο αν μπορούσα να έχω αυτή την δυνατότητα. )
The Dirty Harry