Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Ιταλία: Πρόστιμο 7.000€ και κατάσχεση σε οικογένεια αναβατών

και αδέκαστος και Μπάρας Το avatar του/της giorgosb
    Moderator

Ιταλία: Πρόστιμο 7.000€ και κατάσχεση σε οικογένεια αναβατών

"Οι αστυνομικοί σταμάτησαν δύο αγόρια πάνω σε σκούτερ, επειδή δεν φορούσαν κράνος.

Εκεί ανακαλύφθηκε πως ήταν αδέρφια, ανήλικοι και οι δύο με τον οδηγό 15 ετών, ενώ εκτός από κράνος και δίπλωμα, οδηγούσαν σκούτερ το οποίο δεν είχε εκδώσει ποτέ στοιχεία κυκλοφορίας και φυσικά ήταν και ανασφάλιστο. Κι όλα αυτά ενώ κινούνταν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Τα πρόστιμα αθροίστηκαν φτάνοντας το υψηλότατο ποσό των 7.000€ και κατασχέθηκε επιτόπου το δίκυκλο.

Η μητέρα κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας, ωστόσο έφτασε έξαλλη για το ύψος του προστίμου και την κατάσχεση οδηγώντας σκούτερ χωρίς να φορά κράνος και επιτόπου της επιβλήθηκε νέο πρόστιμο."

Από motomag.gr
    Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    ...ελληνικής καταγωγής αποδείχθηκε η μητέρα των παιδιών....
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    ...ελληνικής καταγωγής αποδείχθηκε η μητέρα των παιδιών....

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    οδηγούσαν σκούτερ το οποίο δεν είχε εκδώσει ποτέ στοιχεία κυκλοφορίας
    εγώ σκάλωσα σε αυτό, οι υπόλοιπες παραβάσεις συμβαίνουν παντού σε όλο τον κόσμο,
    αλλά να μη βγάλεις ποτέ άδεια κυκλοφορίας είναι ότι κάναμε στην ελλάδα όσοι ήμασταν ενεργοί τις δεκαετίες 80-90.

Αλλά μάλλον θα πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό γιατί είναι πιο προηγμένη κοινωνία μοτοσυκλετιστικά απο εμάς όπως και να το κάνουμε
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Γατακια μακαροναδες, τα 7 χιλιαρικα ειναι για ψιλικατζιδες.
    Εδω και αδεια βγαζουμε, και διπλωμα εχουμε αμα λαχει, σε ακινησια βγαζουμε το όχημα και βγαινουμε κανονικα στο δρόμο γραφοντας στα @@ μας μπλοκα και φαναρια.
    Και αμα εισαι τόσο αμπαλος και σε πιασουν, πεφτει το εικοσαχιλιαρο για πλάκα.

Ετσι γινεται η δουλιτσα, αλλιώς ντελιβερι πιτσας και πολύ σας ειναι

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Είναι πολύ συχνό στους εφήβους, έχουν άλλη φιλοσοφία για το σκουτερ, πιο κοντά σε ποδήλατο - πατίνι.
    Σε συνεργεία μοτό θα δεις το σκουτερ για όλες τις δουλειές με τα στοιχεία του καταστήματος για πινακίδα.

Νομίζω έχει να κάνει με το "κλίμα" που έχει διαμορφωθεί σε κάθε περιοχή, εννοώ όταν δεν έχουν ακρότητες - ατυχήματα, είναι ήπια τουριστικός προορισμός, έτσι τα είχαν οι παλαιότεροι, είναι άνετοι οικονομικά με αρκετά οχήματα κ.λπ.

Είναι που θα πέσεις, γύρω από την Βερόνα θα πας φυλακή, λιγο πιο πέρα στην λίμνη Γκάρντα τρίκυκλο harley με ψυγείο παγωτών έχει Ι LOVE ITALY..

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Είναι πολύ συχνό στους εφήβους, έχουν άλλη φιλοσοφία για το σκουτερ, πιο κοντά σε ποδήλατο - πατίνι.
    Σε συνεργεία μοτό θα δεις το σκουτερ για όλες τις δουλειές με τα στοιχεία του καταστήματος για πινακίδα.

Νομίζω έχει να κάνει με το "κλίμα" που έχει διαμορφωθεί σε κάθε περιοχή, εννοώ όταν δεν έχουν ακρότητες - ατυχήματα, είναι ήπια τουριστικός προορισμός, έτσι τα είχαν οι παλαιότεροι, είναι άνετοι οικονομικά με αρκετά οχήματα κ.λπ.

Είναι που θα πέσεις, γύρω από την Βερόνα θα πας φυλακή, λιγο πιο πέρα στην λίμνη Γκάρντα τρίκυκλο harley με ψυγείο παγωτών έχει Ι LOVE ITALY..
    Δε ξέρω τι ισχύει σήμερα. Πριν από πολλά χρόνια όμως, ισχύανε αυτά που περιγράφεις για σκούτερ -και γενικότερα- μόνο για 50άρια. Είχαν νόμιμο δικαίωμα να μην φοράνε ούτε κράνος (το έχω ζήσει προσωπικά). Σημειώνω όμως πριν από αρκετά χρόνια.
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 31/10/2024 στις 09:34.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω τι ισχύει σήμερα. Πριν από πολλά χρόνια όμως, ισχύανε αυτά που περιγράφεις για σκούτερ -και γενικότερα- μόνο για 50άρια. Είχαν νόμιμο δικαίωμα να μην φοράνε ούτε κράνος (το έχω ζήσει προσωπικά). Σημειώνω όμως πριν από αρκετά χρόνια.
    Ομοίως....πάνε κοντά 40 χρόνια από τότε.

Ποιος είστε, είπαμε;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Minimalist Το avatar του/της STF
    Το ξέρω ρε οτι περασανε 40 χρόνια από τότε.... γισ κάτσε... 31 χρονια για να είμαστε συνεπείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgosb Προβολή μηνύματος
    "Οι αστυνομικοί σταμάτησαν δύο αγόρια πάνω σε σκούτερ, επειδή δεν φορούσαν κράνος.

Εκεί ανακαλύφθηκε πως ήταν αδέρφια, ανήλικοι και οι δύο με τον οδηγό 15 ετών, ενώ εκτός από κράνος και δίπλωμα, οδηγούσαν σκούτερ το οποίο δεν είχε εκδώσει ποτέ στοιχεία κυκλοφορίας και φυσικά ήταν και ανασφάλιστο. Κι όλα αυτά ενώ κινούνταν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Τα πρόστιμα αθροίστηκαν φτάνοντας το υψηλότατο ποσό των 7.000€ και κατασχέθηκε επιτόπου το δίκυκλο.

Η μητέρα κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας, ωστόσο έφτασε έξαλλη για το ύψος του προστίμου και την κατάσχεση οδηγώντας σκούτερ χωρίς να φορά κράνος και επιτόπου της επιβλήθηκε νέο πρόστιμο."

Από motomag.gr
    Ζακέτα φόραγαν?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παρόμοια θέματα

1. φωτα και Gps σε Xr 600
    από XR 600 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 19:54
  2. γεια και χαρα σε ολους και ολες
    από as_pino στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 22:04