Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 217

Θέμα: Πέφτουν κεφάλια στην KTM

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Κάπου διάβασα ότι οι Αυστριακοί θα βγάλουν μπρελόκ και λαιμουδιέρα.
    είναι μάλλον η μόνη λύση που τους έχει απομείνει.

Εμείς τους δώσαμε την ιδέα να ξέρεις

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν υποτιμαω τιποτα. ουτε πιστευω πως δεν εχουν παιξει ολα αυτα το ρολο τους. αλλα οι δηλωσεις τους ειναι σαν της κυβερνησης μας οτι ο πληθωρισμος ειναι εισαγομενος. οταν οι αλλοι δεν φουνταρουν αλλα εσυ φουνταρεις μαλλον εσυ φταις και οχι τα επιτοκια...ή ο πληθωρισμος. Εχεις κανει λαθη, πολλα, απανωτα, επι ετη.

τα προβλήματα της κτμ αρχισαν με δικες τους επιλογες πριν τον covid. δεν αποτυπωθηκαν σε χαρτι γιατι προφανως οι καταναλωτες δεν εχουν τοσο γρηγορα αντανακλαστικα, συνεχισαν να αγοράζουν γιατι ακομα ειχε δυνατες προτασεις (τοτε φρεσκες). με τις ιδιες προτασεις παιζει μπαλα σημερα ομως, 6 χρονια μετα. ο κοσμος αλλαξε, οι αλλοι παρουσιασαν μοτοσυκλέτες και η κτμ κοιμαται. δεν θα πουλας για παντα 1290 και 390, ποσο μαλλον οταν εχεις ανεβασει την τιμη τους σχεδον 40%!!.
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι τόσο ακριβές οι μοτοσικλέτες πλέον από όλους ;
    Μόνο ο πληθωρισμός έχει κάνει τα εργοστάσια να πουλάνε τόσο %% πάνω ;
    π.χ κάποτε τα SS1000 ήταν βαριά στα 14.000-15.000€ και σήμερα πχ το CBR 1000 έχει 26.200€
    (το SP 30.800€)
    κάποτε έβλεπες και κανένα στο δρόμο καινούργιο, τώρα πλέον… δεν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι τόσο ακριβές οι μοτοσικλέτες πλέον από όλους ;
    π.χ κάποτε τα SS1000 ήταν βαριά στα 14.000-15.000€ και σήμερα πχ το CBR 1000 έχει 26.200€
    (το SP 30.800€)
    οι τιμες που γράφεις ειναι σχεδον 20 χρονια πριν. η αγορα των ss πεθανε πριν αρκετα χρονια και οι οποιες μοτοσυκλετες πουλανε πλεον μαλλον εχουν πολυ μεγαλυτερο περιθωριο κερδους απο οσο ειχαν τοτε. καλυτερα να συγκρινεις αλλη κατηγορια. προφανως εχουν ανεβει, οπως και τα αυτοκινητα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    οι τιμες που γράφεις ειναι σχεδον 20 χρονια πριν. η αγορα των ss πεθανε πριν αρκετα χρονια και οι οποιες μοτοσυκλετες πουλανε πλεον μαλλον εχουν πολυ μεγαλυτερο περιθωριο κερδους απο οσο ειχαν τοτε. καλυτερα να συγκρινεις αλλη κατηγορια. προφανως εχουν ανεβει, οπως και τα αυτοκινητα.
    Σε ευχαριστώ

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    (το SP 30.800€)
    Αν το καλοσκεφτείς δεν ακριβαίνουν οι μοτοσυκλέτες, οι μισθοί μας είναι που παραμένουν στάσιμοι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    τι θα κανει το απουλητο στοκ δηλ?οι εταιριες κονομανε απ τα οεμ ανταλακτικα ή οχι?εχουν πουληθει χιλιαδες κτμ,δεν μιλαμε για βιοτεχνια
    Φαίνεται στον ισολογισμό της πως κάνουν τεράστιες αποσβεσεις απο το 23 που επηρεάζουν τα κέρδη. Το αν θα πουληθούν κάποια σε δευτερεύοντα δικτυα με μικρές εκπτώσεις ως προσφορά, ή θα καταλήξουν σε κόψιμο ή σε θάψιμο είναι δευτερεύον. Η εταιρία έγραψε ζημιές και έτσι λογιστικά εμφανίζεται.
    Το να πάρει πίσω μηχανάκια, να τα αποσυναρμολογησει κάποιος, να διοχετευτουμ ως ανταλλακτικά, κλπ, προφανώς δεν είναι ούτε κάτι απλό, ούτε καν μέρος της παραγωγικής διαδικασίας.
    Επομενως, μονο ζημιά θα κάνει στους υφιστάμενους πελάτες της αν βγει να ξεστοκαρει ως το αφεντικό τρελάθηκε.
    Στον ισολογισμό της, δουλεύει με περιθώριο κέρδους 16%...
    Ποιος θα πληρώσει την νέα αλυσίδα προμήθειας ανταλλακτικών, την ζημιά στους dealers και στην πελατεία της;
    Τετοιου είδους fire sales, τις κάνουν οι πιστωτές μετά θάνατον. Αλλά εκεί δεν τα παίρνει και κανένας μιας και δεν αγοράζει κανείς αντικείμενο εταιρίας που έχει κλείσει.

Είδες κανέναν να κάνει ουρά για τα Morini Corsaro 1200 που τα πουλάγαν στα 7-8 χιλιάρικα πχ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

(το SP 30.800€)
    Δεν είναι μόνο ο πληθωρισμος. Αυτό που έχει ξεφύγει είναι οι πρώτες ύλες και τα μεταφορικά κόστη στην μετα covid εποχη. Το αλουμίνιο από 1500-1700$ είναι στα 2700. Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει σε όλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Το πρωί βγήκα από το moto.gr και το απόγευμα μπήκα στο greekcapital.gr
    The Dirty Harry

270° firing order
    Το τρεισερ έφτασε τις 17 χιλιάδες,πόσο να έχουν δηλαδή τα ΚΤΜ και τα ΒMW ;;;
    when life gets complicated... i ride.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τετοιου είδους fire sales, τις κάνουν οι πιστωτές μετά θάνατον. Αλλά εκεί δεν τα παίρνει και κανένας μιας και δεν αγοράζει κανείς αντικείμενο εταιρίας που έχει κλείσει.

Είδες κανέναν να κάνει ουρά για τα Morini Corsaro 1200 που τα πουλάγαν στα 7-8 χιλιάρικα πχ;

Σχετικά νωπή ακόμα η ανάλογη εμπειρία με την SAAB.....όχι;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    ...Είδες κανέναν να κάνει ουρά για τα Morini Corsaro 1200 που τα πουλάγαν στα 7-8 χιλιάρικα πχ;
    Που ανακοινώθηκε αυτό;! ας το επικοινωνούσαν, κόσμος υπάρχει.

Νέο μέλος
    Δεν είναι μόνο ο πληθωρισμος. Αυτό που έχει ξεφύγει είναι οι πρώτες ύλες και τα μεταφορικά κόστη στην μετα covid εποχη. Το αλουμίνιο από 1500-1700$ είναι στα 2700. Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει σε όλα.
    διπλή τιμή, και άπιαστο όνειρο όπως φαίνεται στην ηλικία μου να πάρω ποτέ κάποια καινούργια μοτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Που ανακοινώθηκε αυτό;! ας το επικοινωνούσαν, κόσμος υπάρχει.
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=113042

Πριν πολλά χρόνια. Στην Ιταλία έπαιξαν σε αυτή τη τιμή, αλλά θυμάμαι και αγγελία στο car νομίζω, που καποιο μαγαζί πούλαγε 2 κάπου στα 8-9 χιλιάρικα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

διπλή τιμή, και άπιαστο όνειρο όπως φαίνεται στην ηλικία μου να πάρω ποτέ κάποια καινούργια μοτό.
    Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό να αγοράσεις καινούργια μοτοσυκλέτα ως συναίσθημα εννοώ. Έχουν περάσει 10-15 μοτοσυκλέτες από τα χέρια μου, καινούργια ήταν 2.
    Not big deal.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 10:27
  2. KTM EXC 125 για χρήση στην πόλη....
    από Nikos.M στο forum KTM
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2014, 21:21
  3. KTM 690 Stunt στην παραγωγή.
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 17:01
  4. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?