Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 99 από 99

Θέμα: Επιλογή πρώτης μηχανής, αναβατης σε απόγνωση

270° firing order
    Καλησπέρα.
    Μπράβο για την πρώτη βόλτα! Όσον αφορά τα χαλίκια, από ότι βλέπω μπορούσε να το καβαλήσεις και να κάνεις αναστροφή καβάλα και όχι με σπρώξιμο .
    Αν όχι και κάνω λάθος,την επόμενη φορά θα παρκάρεις πιο βολικά , ίσως παράλληλα με τον ορίζοντα και όχι κάθετα ( με τον πλαγιοστάτη από μέσα φυσικά ) με τον καιρό όλα,συνέχισε !
    when life gets complicated... i ride.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Πολύ όμορφη φαίνεται ειδικά σε αυτό τον χρωματισμό!

Η μοτοσυκλέτα δεν είναι βαριά είναι 217κ γεμάτη αν δεν κανω λάθος.
    Αυτό που αναφέρεις έχει να κάνει με την ικανότητα οδηγού. Και ναι άλλη ένας νέος άλλη ένας παλιός άλλη ένας στάντμαν και άλλη ένας αγωνιζόμενος.

Γιαυτο λέμε όταν ξεκινάμε και είναι η πρώτη μηχανή να είναι ελαφριά. Για να μάθεις τους νόμους φυσικής με εσένα πάνω πιο γρήγορα.
    Επένδυσε σε άμεσο προγραμματισμό σχολείου οδήγησης μοτοσυκλετας και μετά από αυτό κάνε ασκήσεις σε κάθε βόλτα, με τον καιρό θα βελτιώνεσαι

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Πολύ όμορφη, θα δεις είναι πολύ ευκίνητη, θες κάποιον να σου δείξει και θα χαλαρώσεις.

Παρκάρεις πάντα κοιτώντας την ανηφόρα, το γράφουν και στο manual

Νέο μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Πολύ όμορφη, θα δεις είναι πολύ ευκίνητη, θες κάποιον να σου δείξει και θα χαλαρώσεις.

Παρκάρεις πάντα κοιτώντας την ανηφόρα, το γράφουν και στο manual
    Ο σωστός ο Έλληνας άντρας, πρώτα παιδεύεται και μετά διαβάζει τα manual

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κεσκεσε μανουαλ;
    αυτα είν' για τους κουτοφραγκοι
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος

Αγορά μηχανής

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σχετικά άπειρος στο κεφάλαιο μηχανή. Πήρα το δίπλωμα για μηχανή 400cc και έχοντας κάποια λεφτά στην άκρη ξεκίνησα την έρευνα μου για την πρώτη μηχανή. Κάνοντας την προσωπική μου έρευνα βρήκα κάποια μοντέλα που μου άρεσαν όπως το Kawasaki KLE400, Honda cb400 ή bros400. Όμως πολλοί μου είπαν ότι λόγω της ηλικίας τους όσο καλα συντηρημένο και να είναι θα δώσω τα διπλάσια λεφτά σε μηχανικούς και δεν είναι μηχανές που θα βρω εύκολα να τις μεταπουλησω. Το budget μου είναι στα 1500-2000€. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε αυτή την κατηγορία που μπορεί να με βολέψει από άποψη τιμής, κατανάλωσης κλπ. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    Τελευταία τροποποίηση από Alex17v; 02/03/2025 στις 16:22.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alex17v Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σχετικά άπειρος στο κεφάλαιο μηχανή. Πήρα το δίπλωμα για μηχανή 400cc και έχοντας κάποια λεφτά στην άκρη ξεκίνησα την έρευνα μου για την πρώτη μηχανή. Κάνοντας την προσωπική μου έρευνα βρήκα κάποια μοντέλα που μου άρεσαν όπως το Kawasaki KLE400, Honda cb400 ή bros400. Όμως πολλοί μου είπαν ότι λόγω της ηλικίας τους όσο καλα συντηρημένο και να είναι θα δώσω τα διπλάσια λεφτά σε μηχανικούς και δεν είναι μηχανές που θα βρω εύκολα να τις μεταπουλησω. Το budget μου είναι στα 1500-2000€. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε αυτή την κατηγορία που μπορεί να με βολέψει από άποψη τιμής, κατανάλωσης κλπ. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Ότι σου είπαν, ισχύει, δυστυχώς. Γίνονται βαρέλια δίχως πάτο και σε βάθος χρόνου θα σου κοστίσουν πολύ περισσότερα και θα είσαι και καιρό χωρίς μηχανή.
    Το ποσό που διαθέτεις φτάνει για κανένα καλό παπί (και αυτό οριακά, μην πω) η ένα 125αρακι.
    Μάζεψε κάτι παραπάνω εάν μπορείς για πάρεις κάτι αξιοπρεπές, θες από 2.500 ευρώ και πάνω, τουλάχιστον.
    Ρίξε μια ματιά στην αγορά τι παίζει για Aprilia strada/trail (οι τιμές τους παίζουν στα 2.200-2500) μοντέλα όμως από 2007 και μετά, που φοράνε το μοτέρ του ΧΤΧ της yamaha και όχι τα προγενέστερα που έχουν τον Rotax (μακρια από δαύτα)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Παρακάμπτω την ερώτηση του φίλου για να πω λίγα τα δικά μου.

Εδώ στα βάθη του Τουρκμενιστάν, αφήστε το πως βρέθηκα, πήρα μια βόλτα ένα Crf300 rally και δεν θέλω να λέω ότι έκανα λάθος επιλογή, αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Εννοείται ότι δεν υπάρχει δρόμος της προκοπής και πήγα από εκεί που πάνε και τα γίδια. Μου πήρε κάνα δεκάλεπτο να συνηθίσω στο πάνω κάτω, αλλά μόλις του πήρα τον αέρα, διαπίστωσα τι γαμάτο μηχανάκι είναι. So much fun που λένε και στο χωριό μου! Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πήγαινες σε τέτοιο δρόμο με το v storm από την πρώτη βόλτα, για να μην πω από το πρώτο εξάμηνο.

Μόλις επιστρέψω θα συνεχίσω με την Σουζούκα να δω ως πού θα με βγάλει και βλέπουμε. Με βλέπω να ανοίγω στάβλο

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Ότι σου είπαν, ισχύει, δυστυχώς. Γίνονται βαρέλια δίχως πάτο και σε βάθος χρόνου θα σου κοστίσουν πολύ περισσότερα και θα είσαι και καιρό χωρίς μηχανή.
    Το ποσό που διαθέτεις φτάνει για κανένα καλό παπί (και αυτό οριακά, μην πω) η ένα 125αρακι.
    Μάζεψε κάτι παραπάνω εάν μπορείς για πάρεις κάτι αξιοπρεπές, θες από 2.500 ευρώ και πάνω, τουλάχιστον.
    Ρίξε μια ματιά στην αγορά τι παίζει για Aprilia strada/trail (οι τιμές τους παίζουν στα 2.200-2500) μοντέλα όμως από 2007 και μετά, που φοράνε το μοτέρ του ΧΤΧ της yamaha και όχι τα προγενέστερα που έχουν τον Rotax (μακρια από δαύτα)
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οπότε αν αυξήσω λίγο το budget μου υπάρχουν επιλογές για μηχανή μέχρι 400cc, που να έχει σχετικά χαμηλή κατανάλωση και να μπορεί να πάει μέχρι κάποιο βαθμό off-road.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για επιλογή πρώτης μηχανής!
    από virelai στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2014, 22:15
  2. Επιλογή Πρώτης Μηχανής
    από erebus στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2014, 17:59
  3. Επιλογή πρώτης μηχανής!
    από makois στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2010, 13:50
  4. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 01:42
  5. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 21:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ