Πολλές οι αλλαγές και στα v2 μοντέλα.
Μυρίζουν λιγότερο Ducati και περισσότερο VW.
Θέλω λίγες μέρες βδομαδες μήνες για να χωνέψω τα 120 άλογα του νέου κινητήρα.
Πολλές οι αλλαγές και στα v2 μοντέλα.
Μυρίζουν λιγότερο Ducati και περισσότερο VW.
Θέλω λίγες μέρες βδομαδες μήνες για να χωνέψω τα 120 άλογα του νέου κινητήρα.
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 06/11/2024 στις 10:01.
γουσταρω απιστευτα τις νεες ντουκατι. 2μπουκες εξατμισεις αντρίκιες, μικροτερο μοτερ με τοση ιπποδυναμη οση πρεπει. χωρις desmo.
βεβαια δεν δινω δεκαρα για τα υπερτιμημενα ss τους, ουτε για τα γυμνα αν και ομολογω οτι μου αρεσει πολυ το καινουργιο, περισσοτερο απο το δουκα η τα παλαιοτερα ducati. περιμενω την Multistrada αλλα κυριως ενα hyper. ενα σωστο hyper!
175 κιλα χωρις καυσιμα! αν...λεω αν βγαλει ενα Hyper στα 165 κιλα θα το παρω και ας χαλαει καθε φορα που το βαζω μπρος.
Ωραίο και το streetfighter.
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 08/11/2024 στις 08:53.
Δεν έχει δεσμο,μονομπρατσο, σκαλωσιά. Έχει φάει απίστευτο κράξιμο από τους πιούριστς
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ειναι εργο τεχνης
τα 120 αλογα δεν ειναι προβλημα
το ποσο θα κανει ειναι το προβλημα
Το καβαλούσα και με ...90 άλογα,α ρε ποτάνα Ducati με τα μοτόρια σου.
when life gets complicated... i ride.
Το απλό 18-19 και το s 20-21.
Ένα χιλιάρικο κάτω το γυμνό.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
δυστυχως εκει παιζει. ποσο έκανε το παλιο v2? εχουμε καμια σοβαρη μειωση τιμής ή οχι?
παντως εχασε πολυ στα ματια των φιλων της ντουκατι. νομιζω οχι τοσο για το desmo αλλα η μειωση ιπποδυναμης ειναι πολυ μεγαλη και η απουσια μονομπρατσου πονεσε πολυ. εδω που τα λεμε αν εδινα 20κ θα ηθελα και εγω να εχει μονομπρατσο. επισης το παλιο ειχε πιο αγρια μουρη.
κανενα hyper θα βγαλουνε?
Ερώτηση νέοπα: Γιατί είναι τόσο σημαντικό το μονόμπρατσο;; Έχει τεχνικά πλεονεκτήματα;
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan