Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ανακατασκευή Yamaha XJR 1200 '98

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Μπράβο για τις εργασίες αποκατάστασης μιας κούκλας. Αλήθεια στις χαμηλές στροφές ως μεσαίες από ροπή πως τα πάει αυτό το μοτέρ?

Είχα διαβάσει κάποτε ενα τεστ του Παπανδρέου στο μοτοσπορτ και έγραφε πως είναι κάπως άδειο χαμηλά.
    Σε ευχαριστώ πολύ!
    Δεν είχα οδηγήσει ποτέ πριν XJR1200. Ούτε το 1300. Ήξερα ότι έχουν κάτω από 100 άλογα και περίμενα ότι και η ροπή τους θα είναι πεσμένη. Προς έκπληξή μου, διαπίστωσα ότι η ροπή του είναι υπεραρκετή για να σε εκτοξεύσει στα φανάρια και να φύγεις γρήγορα μέσα στην κίνηση. Ναι, ένιωσα ένα ελάχιστο σθένος στις χαμηλές στροφές, το οποίο εξαφανιζόταν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Βέβαια, να ληφθεί υπόψιν πως, όλα αυτά τα διαπίστωσα οδηγώντας την εδώ στην Αυστραλία, που οι κάμερες ταχύτητας και η αστυνομία καραδοκούν σχεδόν σε κάθε γωνία. Οπότε δεν μπορούσα να την πιέσω ιδιαίτερα.
    Την οδήγησα για περίπου 2 ώρες συνεχόμενα. Με τον κινητήρα έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τόσο από την ελαστικότητά του όσο και από την απόκρισή του. Τα φρένα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα (αν και ικανοποιητικά). Με εντυπωσίασε η ευελιξία της στην κίνηση. Παρά τα 230+ κιλά της, έστω και με τρομέρα μικρή ταχύτητα δεν ένιωθες πως οδηγούσες ένα κτήνος, αλλά ένα 250άρι! Το μπροστινό της το ένιωθα πολύ ελαφρύ και αυτό βοήθαγε να αλλάζω κατέυθυνση ακόμα και με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.
    Το αρνητικό της είναι ότι μετά από μια ώρα οδήγησης ο πισινός μου είχε πιαστεί. Κάτι που με απογοήτευσε, μιας και περίμενα ότι η σέλα της θα ήταν πιο απολαυστική!
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος
    Πολύ ωραίο review για το 1200. Υπάρχουν στην Ελλάδα πολύ καλά κομμάτια και τα δίνουν σε καλες τιμές σε σχέση με cb1300 ή zrx 1200 .

Μου άρεσε αυτό που διάβασα για την ελαφριά της αίσθηση στην πόλη. Θέλω να οδηγήσω ένα 1200 ή 1300 με την πρώτη ευκαιρία. Καλή συνέχεια στα μαστορέματα της κούκλας.

Νέο μέλος
    Το 1300 <07 ειναι λιγο πιο ζωηρό χαμηλά απο το 1200, και το 1300 >07 λόγω injection η ροπή του ειναι καλύτερη στα πολύ χαμηλα μεταξυ 1k και 2k στροφες. Μετα τις 2k νιώθεις να ξανά ανεβαίνει γραμμικά μεχρι τις 3k και μετα ξανα μεχρι τις 6k που φτάνει στο μέγιστο αλλα πιο ομαλα. Γυρω στις 3k πρεπει να ειναι στο 60%τις μέγιστης ροπης.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF