Όπως ίσως μερικοί να είδατε στο άλλο θέμα που έχω ανοίξει, πριν δυο βδομάδες πήγα με ένα φίλο μου στο βόρειο τμήμα της Βικτώριας (Αυστραλία) να φέρουμε οδικώς τη μοτοσικλέτα που αγόρασε. Μια Yamaha XJR 1200 του '98. Τη φέραμε λοιπόν στο γκαράζ μου και μόλις προχτές άρχισα να κάνω λίγα πραγματάκια πάνω της για να την περάσουμε από το ανάλογο ΚΤΕΟ που έχουμε εδώ.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του έδωσε ένα σωρό καλούδια με τη μοτοσικλέτα, εκ των οποίων και ολοκαίνουρια λάστιχα Michelin!!! Εδώ να αναφέρω ότι προς το παρόν, απλά θα την κάνουμε έτοιμη για το δρόμο. Αλλά ο φίλος μου θέλει, όταν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να τη συμαζέψουμε και να την κάνουμε κούκλα. Αυτό σημαίνει βάψιμο, γυάλισμα, τρίψιμο κλπ.
Και εδώ λοιπόν οι πρώτες εργασίες
Άδεισμα λαδιών κινητήρα. Φαίνεται καθαρό, αλλά ποιος ξέρει?
Πριν βγει το φίλτρο λαδιού, ας αδειάσουμε το λάδι που έχει μέσα.
Καινούριο λάδι κινητήρα. Βάζω πάντα ορυκτέλαιο (mineral oil) σε αυτές τις μοτοσικλέτες παλιάς εποχής. Ο λόγος? Έχω παρατηρήσει ότι ο συμπλέκτης της μίζας κολλάει και δε γυρνάει. Επίσης ο συμπλέκτης του κινητήρα επηρεάζεται από τα συνθετικά/ημισυνθετικά λάδια.
Κοίτα τι ανωμαλίες έχουν κάνει πάνω στην τάπα πηρουνιού. Αυτά συμβάινουν όταν προσπαθείς να τη βγάλεις με τον κάβουρα.
Καλάμια έξω
Δείτε εδώ βρωμιά που έχει συλλεχθεί, δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια
Και το κερασάκι στην τούρτα! Η ασφάλεια είχε σκουριάσει τόσο πολύ που έσπασε!
Όταν άνοιξα το καλάμι για να αδειάσω τα λάδια, τρόμαξα! Αυτό το χρώμα είχαν. Μπορεί και να μην αλλάχτηκαν ποτέ από τότε που έφυγε από το εργοστάσιο!