Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Προβλημα με την κλειδαρια σε gs 650 dakar

Νέο μέλος

Προβλημα με την κλειδαρια σε gs 650 dakar

Καλησπερα και καλη χρονια

Εχω κατι μηνες την μηχανη και απο την αρχη δυσκολευοταν να γυρισει ο διακοπτης και να κλειδωσει το τιμονι.
    Εχει μια θεση που κλειδωνει και αναβει το φως πισω για συντομες στασεις και μια δευτερη χωρις το φως.
    Στην δευτερη ειναι το προβλημα και ετσι αναγκαζομαι και το αφηνω ξεκλειδωτο μονο με κλειδαρια στο δισκοφρενο και συναγερμο.
    Εριξα αντισκουριακο αλλα τιποτα.Υπαρχει καποιος μαστορας στην Αθηνα που επισκευαζει?η παω για καινουργια κλειδαρια?
    Σκεφτομαι αν δεν βρω λυση η αν η λυση αυτη ειναι πανακριβη απλα να απενεργοποιησω το φως πισω κ να το κλειδωνω ετσι.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Πες σε ποια μοτό αναφέρεσαι, είναι πιθανό οι πρώτες ανοχές του μονταρίσματος της (αν είναι καινούρια) να μετακίνησαν ελάχιστα
    τις επιφάνειες κ.λπ.
    Πρέπει να βρεις το σημείο που κλειδώνει και να δεις τι πρόβλημα έχει. Δεν νομίζω να σε δυσκολέψει.
    Καλό θα ήταν να ελέγξεις αν η κλειδαριά μπορεί να "κλειδώσει" σε άλλο σημείο εκτός της θέσης που ασφαλίζει το μπροστινό.

Γιατί να είναι πανάκριβη η λύση; δεν μοιάζει τέτοια μην ανησυχείς.
    Συνήθως είναι ευκολότερο για τους μηχανικούς που έχουν συνηθίσει το μοντέλο μοτο που έχεις.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fuga Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα και καλη χρονια

Εχω κατι μηνες την μηχανη και απο την αρχη δυσκολευοταν να γυρισει ο διακοπτης και να κλειδωσει το τιμονι.
    Εχει μια θεση που κλειδωνει και αναβει το φως πισω για συντομες στασεις και μια δευτερη χωρις το φως.
    Στην δευτερη ειναι το προβλημα και ετσι αναγκαζομαι και το αφηνω ξεκλειδωτο μονο με κλειδαρια στο δισκοφρενο και συναγερμο.
    Εριξα αντισκουριακο αλλα τιποτα.Υπαρχει καποιος μαστορας στην Αθηνα που επισκευαζει?η παω για καινουργια κλειδαρια?
    Σκεφτομαι αν δεν βρω λυση η αν η λυση αυτη ειναι πανακριβη απλα να απενεργοποιησω το φως πισω κ να το κλειδωνω ετσι.
    Καλημέρα, υπάρχουν πολλοί μάστορες, δεν είναι καμιά "εξωτική" μηχανή, μπορείς να πας στον Πλέτσα που τα ξέρει με κλειστά τα μάτια τα BMW, στη Μιχαλακοπούλου.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fuga Προβολή μηνύματος
    Απο τη θέση που κλειδώνει και ανάβει το φως για να πας στη δεύτερη θέση όπως λες, κούνισε λίγο το τιμόνι. Όντως έκει έχει ενα δοντάκι όπου με το ένα χέρι δεν κλειδώνει, θέλει το άλλο χέρι να κουνίσει ελάχιστα το τιμόνι. Για δοκίμασε το.

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,εν τελει βγηκε απτον μαστορα πηγε για επισκευη κ ειναι κομπλε με νεο κλειδι.

οσο για τον μαστορα στην μιχαλακοπουλου μου χες ξαναπει τον ειχα παρει τελη ιουλη αλλα εφαγα ακυρο οπως ηταν λογικο γτ εκλεινε ο ανθρωος να παει διακοπες.αλλα το χω στο προγραμμα να το παω παρολο που ειμαι λιγο μακρυα,γτ μεχρι τωρα δεν εχω βρει και κανεναν που να χει ορεξη και γνωση να ασχοληθει.

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με την τροχαία σε ατύχημα
    από ivanois στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2016, 11:55
  2. Bmw F 650 GS 650 DAKAR '01 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
    από dimitris 1964 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2016, 00:55
  3. Πρόβλημα μέ τήν ανάφλεξη σε daytona 50cc
    από nikpr64 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6