Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

Νέο μέλος

ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ

Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω ενα sitycom του 2018 με 44.000 χλμ. Πριν λίγο καιρό διαπίστωσα (με πολυ άσχημο τρόπο), ότι τα φώτα της μεσαίας σκάλας παραμένουν ανοιχτά ακόμα και όταν κλείσω τον κεντρικό διακόπτη. Δεν συμβαίνει το ίδιο οταν έχω τα φώτα στην μεγάλη σκάλα. Αυτο μου δημιούργησε πολλά προβλήματα και μου κόστισε μέχρι τώρα 350€ και θελώ άλλα 100 για μπαταρία. Οταν έμεινα φυσικα απο μπαταρία ( λόγω ανοιχτών φώτων) έβαλα μπροστά το σκούτερ με εκκινητή τον οποίο και ακριβοπλήρωσα. Την επόμενη μερα ξαναμένω απο μπαταριά και ξαναβάζω μπροστά το σκουτερ με τον εκκινητη ( μετα εμαθα πως απαγορεύονται στα sym οι εκκινητες. Αποτέλεσμα να καψω ηλεκτρονική (300€) και να χαλάσει η μπαταρία (100€). Γνωρίζετε αν το πρόβλημα οφείλετε στον διακόπτη η κάπου αλλού ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παλαιό μέλος
    Είχα πάθει το ίδιο σε παπί, μάλλον κάτι χαλάει μέσα στον κεντρικό διακόπτη(διάφορες euro5 βλακείες για μόνιμα ανοικτά φωτα). Μόνο που δεν πλήρωσα τίποτα,,, προσάρμοσα ένα διακοπτακι στην γραμμή από τα φώτα (το οποίο έβγαλα από πεταμένη,χαλασμένη ξυριστικη μηχανή). Και το στερέωσα στον καθρέπτη,, αν μείνει ανοικτό το φως το κλείνω από εκεί και τέλος.,+ ότι το κλείνω και ανοίγω γενικά οπότε θέλω εγω.

Μια άλλη λύση θα ήταν απλά να πατάς τον διακοτη στην μεγάλη σκάλα όταν παρκάρεις

Παλαιό μέλος
    Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο, να δει το μηχανάκι. Πολλά έχεις πάθει, ήδη.

Γιατί τα SYM δεν δέχονται εκκίνηση με εκκινητή;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amarkou Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω ενα sitycom του 2018 με 44.000 χλμ. Πριν λίγο καιρό διαπίστωσα (με πολυ άσχημο τρόπο), ότι τα φώτα της μεσαίας σκάλας παραμένουν ανοιχτά ακόμα και όταν κλείσω τον κεντρικό διακόπτη. Δεν συμβαίνει το ίδιο οταν έχω τα φώτα στην μεγάλη σκάλα. Αυτο μου δημιούργησε πολλά προβλήματα και μου κόστισε μέχρι τώρα 350€ και θελώ άλλα 100 για μπαταρία. Οταν έμεινα φυσικα απο μπαταρία ( λόγω ανοιχτών φώτων) έβαλα μπροστά το σκούτερ με εκκινητή τον οποίο και ακριβοπλήρωσα. Την επόμενη μερα ξαναμένω απο μπαταριά και ξαναβάζω μπροστά το σκουτερ με τον εκκινητη ( μετα εμαθα πως απαγορεύονται στα sym οι εκκινητες. Αποτέλεσμα να καψω ηλεκτρονική (300€) και να χαλάσει η μπαταρία (100€). Γνωρίζετε αν το πρόβλημα οφείλετε στον διακόπτη η κάπου αλλού ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Tα ποσά που γράφεις φαίνονται υπερβολικά. Τι τύπο μπαταρίας παίρνει ένα σκούτερ, που κάνει 100 ευρώ;

Και γιατί με εκκινητή καίει ηλεκτρονική ένα όχημα;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Στις μηχανες του 90 )δε ξερω αμα το κάναν και σε μεταγενεστερες) ο διακόπτης είχε μία σκάλα ακόμα που έγραφε P (parking) και κρατούσε τα φώτα αναμένα μήπως έχει κάτι τέτοιο το δικό σου.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Στις μηχανες του 90 )δε ξερω αμα το κάναν και σε μεταγενεστερες) ο διακόπτης είχε μία σκάλα ακόμα που έγραφε P (parking) και κρατούσε τα φώτα αναμένα μήπως έχει κάτι τέτοιο το δικό σου.
    Το κάνουν ακόμα.

Παρόμοια θέματα

1. Δεν ανάβει τπτ εκτός από τα φλας και τα φώτα παρκαρίσματος
    από Astoxos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2017, 00:49
  2. Δεν έχουν δύναμη τα φώτα.
    από Angelo_95 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2016, 22:16
  3. Δεν δουλεύουν τα φώτα από το μηχανάκι μου !!!
    από darvinos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2015, 16:36
  4. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 13:53
  5. Οταν Τα Ματια Μου Κλεινουν...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων