Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: KTM 690 SMC R

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Μιας που ειναι επικαιρο...

Τα 690 της ΚΤΜ ειναι 13 ολοκληρα κιλά ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα 390 του 2025...
    σχεδον οσα και τα χιλιαρικα που ζητανε για ενα μηχανακι σχεδον ίδιο απο το 2008. δυσκολο να πεις ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερη αγορα.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    σχεδον οσα και τα χιλιαρικα που ζητανε για ενα μηχανακι σχεδον ίδιο απο το 2008. δυσκολο να πεις ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερη αγορα.
    Για εμενα δεν τιθεται τετοιο διλλημα. Απο το 2008 εχει εξελιχθει αρκετά και η επίδοση και η απόδοση του μοτερ.
    Επειδη εχω οδηγησει 690 (και 701) τα εχω πολυ ψηλα στο μυαλο μου ως επιλογες.
    Το 390 θα το εβλεπα μονο στην Adventure R εκδοση για πιο τουρισταδικη χρηση. Τα αλλα δυο ειναι σα να μην υπαρχουν. Πας για DR-Z4S δαγκωτα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Για εμενα δεν τιθεται τετοιο διλλημα. Απο το 2008 εχει εξελιχθει αρκετά και η επίδοση και η απόδοση του μοτερ.
    Επειδη εχω οδηγησει 690 (και 701) τα εχω πολυ ψηλα στο μυαλο μου ως επιλογες.
    Το 390 θα το εβλεπα μονο στην Adventure R εκδοση για πιο τουρισταδικη χρηση. Τα αλλα δυο ειναι σα να μην υπαρχουν. Πας για DR-Z4S δαγκωτα.
    δεν διαφωνω αλλα δεν μπορω να βρω 13κ ευρω πανω σε αυτη τη μηχανη. μου λειπουν 2-3 χιλιαρικα.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    δεν διαφωνω αλλα δεν μπορω να βρω 13κ ευρω πανω σε αυτη τη μηχανη. μου λειπουν 2-3 χιλιαρικα.
    Σε αυτο συμφωνούμε, αλλα σε πολλες μηχανές -σημερα- συμβαίνει αυτό.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF