Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 201

Θέμα: Επαναφορά Yamaha FZ06 απο ακινησία.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Ωπα γράψε λάθος. Ξαναείδα το email μου και λένε κι αυτοί για ημισυνθετικό τελικά.
    Μόλις πήρα κι άλλη απάντηση για το θέμα λάδια σε αυτού του τύπου τα μηχανάκια (FZ, XJ6, κτλ). Εδώ όλος ο διάλογος:

Yamaha UK We have discussed your case internally and we recommend using semi-synthetic engine oil for your specific vehicle.
    Me: Is there any specific reason for avoiding the use of fully synthetic engine oil and instead sticking with semi-synthetic for the XJ6?
    Yamaha UK: There is no specific reason to avoid fully synthetic other then the premium price.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

270° firing order
    Ναι,η τσέπη μας τους ένοιαξε
    when life gets complicated... i ride.

Έχοντας ζήσει στο νησί ~15 χρόνια η απάντησή τους δε μου φαίνεται καθόλου περίεργη.
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

270° firing order
    Εμένα πάλι για ένα μοτέρ που βρωμάει η πιάτσα πως καίει λάδια και θέλει ημισυνθετικό μήπως κάψει λιγότερα η απάντηση
    ''There is no specific reason to avoid fully synthetic other then the premium price.'' μου φαίνεται πολύ περίεργη .

εντιτ δεν γνωρίζω αν όντως καίει , θεωρώ πως ισχύει από αυτά που διάβασα εδώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάλι για ένα μοτέρ που βρωμάει η πιάτσα πως καίει λάδια και θέλει ημισυνθετικό μήπως κάψει λιγότερα η απάντηση
    ''There is no specific reason to avoid fully synthetic other then the premium price.'' μου φαίνεται πολύ περίεργη .

εντιτ δεν γνωρίζω αν όντως καίει , θεωρώ πως ισχύει από αυτά που διάβασα εδώ.
    Το έγραψα κι εγώ πριν πως ο μηχανικός μου όταν τον ρώτησα πριν 2-3 βδομάδες μου είπε ότι το XJ6 με πλήρως συνθετικό θα καίει. Μου έκανε εντύπωση, γι' αυτό και έστειλα στη Yamaha UK.

Από εκεί κι έπειτα όσο το έψαξα στο γούγλη και σε διάφορα φόρα γι' αυτά τα μοτέρ (FZ, XJ6) άλλοι προτιμάνε τα ημισυνθετικά, άλλοι τα πλήρες συνθετικά. Δεν έχω δει αναφορά σε προβλήματα.

Κι ο δικός μας STF έχει γράψει πως σε Yamaha έβαζε Castrol πλήρως συνθετικό. Δες και τη συζήτηση από εδώ και κάτω (δεν είναι και πολλά τα μηνύματα).

270° firing order
    Εννοείτε πως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να γράψεις όλη την εμπειρία με την επικοινωνία που είχες

Επειδή ξεφύγαμε από το κυρίως θέμα -και φταίω εγώ - θέλω να καταλήξω μην το δένεις και κόμπο επειδή σου το έγραψε η εταιρία ,η Γιαμάχα συγκεκριμένα έχει επιβαρυμένο παρελθόν με σπασμένα μοτέρ R1,
    κάτι φειζερ 1000 ,κάτι tdm που αγαπάνε το μοτούλ

Και εγώ Γιαμάχες καβαλάω συνεχόμενα από το ...2002 ως τώρα ,δεν έγραψα με εμπάθεια

Παλαιό μέλος
    Μήπως απαντάει το bot στα email?

Παλαιό μέλος
    Το Σαββατο ανεβηκε η αγγελια στα 2800, τη Δευτερα το πρωι ειχα τηλεφωνο απο αγοραστη. Ηρθε με φιλο του μηχανικο, την ελεγξαν και η μηχανη πουληθηκε. Μαλλον φτηνα την εδωσα τελικα, αλλα δεν το εκανα για το κερδος ετσι κι αλλιως.
    Μιας και τελικα μου βγηκε σχετικα οικονομικα το project θεωρησα σωστο να δωσω στον ιδιοκτητη παραπανω απο τα 1000€ που ειχαμε πει. Οπως ειχε συμφωνησει να παρει λιγοτερα σε περιπτωση που το κοστος ξεφευγε, τωρα που εγινε το αντιστροφο του εδωσα κι εγω 1300€. Με τα εξοδα μου στα 800€ αυτο σημαινει -οτι περα απο την εμπειρια- μου εμειναν και 700€ στην τσεπη. Τελος καλο, ολα καλα.

Σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη και τη βοηθεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Από τα καλύτερα θέματα ever από την αρχή μέχρι το τέλος

Δώρο Πάσχα, λουκουμάκι
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος
    Μπραβο ρε ptc, είναι για sticky το θέμα!

Παλαιό μέλος
    Συγχαρητήρια! Κέρδισες και εσύ και ο φίλος σου.

Αν ήμουν επάνω θα σου έδινα το ΤΤ για level 2, που έχει πιο πολλές προκλήσεις.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Μπράβο Πέτρο κυρίως στο ότι σώθηκε ένα μηχανάκι που προδιαγεγραμμένα αν δεν γινόταν το recovery δε θα απέφευγε το scrap

Ως πωλητής το είχες ήδη και από τα προηγούμενα,
    τώρα άρπαξες και ένα γαλόνι στην χομπιστικη μηχανολογία που είναι μέρος του υγιούς μοτοσυκλετισμου

Παλαιό μέλος
    Το παιδι που την αγορασε μου ειπε οτι ασχολειται ερασιτεχνικα με το detailing. Και σημερα μου εστειλε τις παρακατω φωτογραφιες.
    Πηγε σε καλα χερια το κοριτσι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250417_183756.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	109,6 KB 
ID:	461516

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20250417_183630.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	110,5 KB 
ID:	461517

Σελίδα 13 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα: Μεταβίβαση μετά από ακινησία...
    από stam2 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2015, 14:58
  2. XT 600 από ακινησία... Να το πάρω;
    από dimitrisag στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 107
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2014, 13:21
  3. Πρόβλημα τροφοδοσίας μετά από ακινησία.
    από Acacius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 20:57
  4. Yamaha: αποχωρεί απο τα WSBK το 2012
    από golis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2011, 09:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας