moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 3 ομάδες που σημαίνει ότι επιβεβαιώνουμε ότι η 2η Βουνίσια είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!
1. Οι χαμένοι Εξερευνητές
2. ΓΑΒΓΟΒ
3. Αδιάβροχοι
Για λόγους οργάνωσης , παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς!
(είτε ομάδες είτε Solo) .
The Dirty Harry
***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***
ο Ξενώνας Ερυκίνη
Διαθέτει στο σύνολο :
1. Τρία Δίκλινα στην τιμή των 60Ευρώ/ Διαμονή
2. Ένα Τρίκλινο στην τιμή των 70Ευρώ/Διαμονή
3. Δύο Τετράκλινα στην τιμή των 90 Ευρώ/Διαμονή
4. 1 Μονόκλίνο στην τιμή των 50 ευρώ/διαμονή
5. 1 Δίκλινο χωρίς παράθυρο και ντουλάπα (με μπάνιο κανονικά ) στην τιμή των 40Ευρώ/Διαμονή
Σε όλα τα δωμάτια στην τιμή περιλαμβάνεται Πρωινό.
Μέχρι σήμερα 21/03/2025
Έχουν ζητηθεί οι εξής κρατήσεις :
1. Dimos35 + σύζυγος 1 δίκλινο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
2. Bullmont + σύζυγος 1 δίκλινο Σάββατο-Κυριακή
3. Azar + σύζυγος Ένα δίκλινο Σάββατο-Κυριακή
5. Motojojo-Manalishi-Granazi 1 Τρίκλινο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
6. Motojojo-Pektis 1 Δίκλινο Σάββατο-Κυριακή (χωρίς παράθυρο)
Μένουν κενά μέχρι σήμερα 21/3/2025
1. Δύο Τετράκλινα
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 22/03/2025 στις 13:46.
The Dirty Harry
***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***
Οι ανωτέρω τιμές κατόπιν συνεννόησης με την Κ. Νεκταρία τροποποιούνται στις εξής :
Τιμή Διανυκτέρευσης για 10/05/2025 -11/05/2025 (1 διανυκτέρευση Σάββατο Βράδυ):
1. Δίκλινο= 60 Ευρώ.
2. Τρίκλινο= 70 Ευρώ.
3. Τετράκλινο = 80 Ευρώ
Τιμή Διανυκτέρευσης για 09/05/2025-11/05/2025 (2 διανυκτέρευσεις Παρασκευή-Σάββατο Βράδυ):
1. Δίκλινο= 100 Ευρώ
2. Τρίκλινο=120 ευρώ
3. Τετράκλινο=140 ευρώ
(ΣΥΝΟΛΟ και τα δύο βράδια)
The Dirty Harry
Παρακαλώ, όποιος το σκέφτεται ή είναι να δηλώσει συμμετοχή είτε ως ομάδα είτε ως μεμονωμένος , να το κάνει σιγά σιγά , γιατί πρέπει να κανονιστούν τα δωμάτια/φαγητό και η οργάνωση των δοκιμασιών κλπ.
The Dirty Harry
Ερώτημα προς τις ομάδες 1. ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ 2. ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:
Δεδομένου ότι οι αναποφάσιστοι είναι πολυπληθέστεροι, μήπως ο Airmav να εντάσσονταν στην ομάδα των Αχνοφαίνεται?
Παρακαλώ αμφότεροι οι ΑΡΧΗΓΟΙ των ομάδων και ο Airmav να μας απαντήσουν εδώ.
Σχετικά με την διαμονή σας για όσους ενδιαφέρονται :
Υπάρχουν 2 Τετράκλινα (τα οποία με κάποια ίσως συνεννόηση ΙΣΩΣ θα μπορούσαν να διατεθούν ως ΤΡΙΚΛΙΝΑ στην τιμή )
Αν υπάρχει ενδιαφέρον από οποιοδήποτε (πέραν του Airmav που έχω ήδη μιλήσει ) να μου στείλει PM η στο Viber όποιος έχει τον αριθμό μου.
The Dirty Harry
Από εμένα δεν υπάρχει θέμα οποιοσδήποτε και να έρθει στην ομάδα μου, ίσα ίσα θα ήθελα άλλη μια μηχανή στην ομάδα μου γιατί είμαστε μόνο 2 μηχανές.
Αυτή είναι μια απόφαση που μόνο ο airmav θα πάρει. Εμείς κάναμε την πρόταση γιατί τη δεδομένη στιγμή ήμασταν δύο μηχανές μόνο (στην πορεία βγήκε και η τέταρτη με πιθανότητα συμμετοχής 60/40), είπαμε και δύο πράγματα για το πως έχει το παιχνίδι και πως θα κινηθούμε.... Από εκεί και πέρα...
Να σημειωθεί για τα πρακτικά και μόνο ότι "πολυπληθέστεροι" είμαστε δυνητικά ως άτομα μόνο, γιατί σε επίπεδο μοτοσυκλετών και άλλες ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό με εμάς. Εξάλλου παίζει πάντα η πιθανότητα κάποιο μέλος να μην μπορέσει να συμμετάσχει.
Α ρε Τάσο , που να το φανταζόσουν τώρα στα γεράματα σε θέλουν ΌΛΕΣ. (οι ομάδες) ...
Κύριες και κύριοι, εγώ το είπα για την ισορροπία δυνάμεων και όπλων. Δεν έκανα Cherry pick καμία ομάδα, το έθεσα ως προς τον Airmav που κατέβηκε αυτόνομος και μόνος.
Αν οι Αναποφάσιστοι παίζει να μείνουν και αυτοί με 2 μηχανές , τότε ο Airmav μένει εκεί. Αν τελικά έρθουν και οι 3 μηχανές τότε ο Airmav φεύγει μεταγραφή αεροδρομίου προς ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Με τούτα και εκείνα, έμειναν 2 ΗΜΕΡΕΣ και σήμερα , για να δηλώσουν όσοι θέλουν , ΟΜΑΔΑ ή συμμετοχή ως Solo .
Οι διαθέσεις είναι άγριες και οι δρόμοι της Πελοποννήσου ανήσυχοι.
The Dirty Harry