Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: 2ος Αγώνας MotoGP Gran Premio YPF Energía de Argentin στο Termas de Río Hondo

Μέλος Το avatar του/της aris19
    Μπορώ να καταλάβω ότι πολλοί έχουν "μεγαλώσει" με τον Rossi να κερδίζει πρωταθλήματα, αλλά να μη θέλουμε να βλέπουμε τα γεγονότα είναι διαφορετική ιστορία. Επειδή ειπώθηκαν πολλά, θα τα πιάσω με τη σειρά που μου έρχονται στο μυαλό:

Το καλύτερο μηχανάκι ο Μάρκος ΑΝΤΕ να το είχε τις δυο πρώτες χρονιές στη Honda. Από εκεί και έπειτα το μόνο Honda ήταν αυτός, ο Dani 5ος πάνω κάτω και οι υπόλοιποι στο πουθενά. Ο Dani θα μπορούσε να έχει 2 πρωταθλήματα χωρίς τους τραυματισμούς και η ποιότητά του (ξανά)φάνηκε όταν έκανε wildcard μια στο τόσο και εξέθετε τους τωρινούς αναβάτες. Να θυμίσω τον Lorenzo που προερχόμενος από ανοδική πορεία στη Ducati, πήγε στη Honda, με το ζόρι τερμάτιζε τους αγώνες και μετά αποσύρθηκε; Την ίδια χρονιά ο Marquez εκτός από μια εγκατάλειψη στο COTA, σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες τερμάτισε 1ος και 2ος. Δηλαδή ήταν τόσο καλό το μηχανάκι που ένας τρεις φορές πρωταθλητής δεν μπορούσε να τερματίσει στην 5αδα; Αν ο Marquez οδηγούσε Ducati το 2017 και το 2018 που τον ζόρισε ο Dovi, θα το είχε λήξει το πρωτάθλημα από τη μέση της σαιζόν (προφανώς τότε δεν ήταν αυτό που είναι τώρα η Duc, αλλά και πάλι). Όσο και να μην θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν, o Marquez έκανε τρομερό overdrive τη Honda.

Ας έρθουμε στα του Rossi: Το ότι η Yamaha όταν πήγε ο Rossi δεν ήταν αντάξια της Honda δεν σημαίνει ότι παρέμεινε έτσι. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Rossi πήρε μαζί του τον Jeremy Burgess (που ήταν στη Honda για 20 χρόνια) και πολλούς άλλους μηχανικούς από το HRC και -προφανώς- βελτίωσαν τη Μ1. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, συμφωνώ ότι πλέον πλην του Marquez δεν υπάρχουν αναβάτες επιπέδου Stoner, Rossi, Lorenzo και Pedrosa. Όμως ο Marquez είχε ανταγωνισμό τους τελευταίους 3 για αρκετά χρόνια. Να θυμηθούμε εναντίον ποιων αναβατών έτρεχε ο γιατρός μέχρι το 2007; Ο πιο σοβαρός αντίπαλος του ήταν ο Biaggi που εν τέλει αποδείχθηκε ο Dovizioso της εποχής και μετά το χάος. Αν θεωρούμε σοβαρούς αναβάτες τον Gibernau, τον Checa και τέλος τoν Hayden των 3 νικών σε 13 σαιζόν (από τον οποίο έχασε το 2006) τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση. Για το 2000 που είχε μακράν το καλύτερο μηχανάκι και έχασε το πρωτάθλημα από τον Roberts Jr θα πούμε κάτι; Ναι μεν ήταν σε ιδιωτική ομάδα αλλά είχε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα με αρχιμηχανικό τον Burgess. Ήταν rookie; Και ο Marquez το 2013 rookie ήταν, είχε ανταγωνισμό Rossi, Lorenzo, Pedrosa και πήρε πρωτάθλημα ουσιαστικά με έναν αγώνα λιγότερο (λόγω DSQ στο Phillip Island).

Τη μια νίκη του Rins το 2023 δεν τη σχολιάζω καν. Η υπόλοιπη χρονιά του πώς πήγε άραγε; Α ναι, τραυματίστηκε με το κάκιστο μηχανάκι και έχασε την υπόλοιπη σαιζόν. Το ότι κοιμήθηκε ο Θεός σε έναν αγώνα και κέρδισε Honda δεν σημαίνει κάτι. Το 2021 που ο Marquez γύρισε μετά από 1,5 χρόνο απουσίας και πήρε 3 νίκες και 142 βαθμούς (με τη Honda να έχει σύνολο 214) χωρίς να τρέξει σε όλους τους αγώνες να τη μετρήσουμε ή όχι; Είναι διαφορετικό να συμπαθούμε/υποστηρίζουμε έναν αναβάτη και άλλο να ισοπεδώνουμε κάποιον άλλον επειδή δεν τον συμπαθούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moto_Princess Προβολή μηνύματος
    Κύριοι δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε καφενέ σαν τον δικό μου όταν χάσει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό.

Και οι 2 τους Rossi και Marquez είναι Παγκόσμιοι πρωταθλητές, με top grid αντιπάλους τότε.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε ότι ήταν μέσα Lorenzo, Stoner, Pedrosa (εδώ με ΚΤΜ σε Sprint... , και με Honda δυστυχώς δεν πήρε ΠΠ λόγο ότι είχε να ανταγωνιστεί Marc)

Αλλά σχόλια ότι έχει την καλύτερη μηχανή και τους κάνει ο Marc πλάκα φέτος, δηλαδή ο Peco τι έχει...?

Για τον Rossi που πήγε Ducati (η οποία εννοείται δεν είναι αυτή που τρέχει σήμερα), πήρε και τον Jeremy μαζί, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να την πάει.

Τι πάει να πει δεν ήξερε να οδηγάει...?

Όχι βέβαια, και 2 φορές runner up στα επόμενα χρόνια με επιστροφή στην Yamaha.

Aν δεν πούλαγε το Πρωτάθλημα το 2006 και δεν κλωτσαγε τον Marc το 2015 που τον έβαλαν στην τελευταία θέση του αγώνα και πήγε 4η με Pedrosa και Marquez να κάνουν τις πόρτες στον. Lorenzo και να κριθεί το πρωτάθλημα στους 5 βαθμούς μόνο...

Θα μετράνε 9 στην μεγάλη κατηγορία και άλλα 2 στις μικρές, σύνολο 11.

Και δεν θα τον έλεγαν ο Δάσκαλος της κλωτσιας...

Τώρα για Marc με την επιστροφή σε μοτοσικλέτα της προκοπής το 2024, που την πήγε καλύτερα από Morbi που είχε Full Factory satellite μαζί με Bestia και οι δυο GP24 , και με οποίες υποβαθμίσεις έφαγε, τι περίμενε το grid τώρα που έκατσε σε Full factory και άλογο που νικάει ?

Ειλικρινά όταν διαβάζω σχόλια εδώ μέσα τύπου ελληνικό καφενείο φιλάθλων ποδοσφαίρου ή οτι το grid τώρα είναι για τα μπάζα...

Μου θυμίζει ατάκες τύπου Μπιτάκου σε Ζαμπίδη ότι κάνει την κότα... Και απαντηση του Ζαμπίδη στα λόγια
    Ποιος είναι αυτός...
    Έχει παίξει με Sato, Masato , Buakaw ???

Ποιος είναι ο Peco ?

Καλό βράδυ σας
    γιναμε σοφοτεροι μετα απο αυτην την εκθεση ιδεων

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κύριοι δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε καφενέ σαν τον δικό μου όταν χάσει ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό.

Ειλικρινά όταν διαβάζω σχόλια εδώ μέσα τύπου ελληνικό καφενείο φιλάθλων ποδοσφαίρου ή οτι το grid τώρα είναι για τα μπάζα...

Μου θυμίζει ατάκες τύπου Μπιτάκου σε Ζαμπίδη ότι κάνει την κότα... Και απαντηση του Ζαμπίδη στα λόγια
    Ποιος είναι αυτός...
    Έχει παίξει με Sato, Masato , Buakaw ???

Ποιος είναι ο Peco ?

Καλό βράδυ σας
    Είναι αστείο το παραπάνω ποστ γιατί μιλάει για φιλάθλους και μπιτάκους και κάτι άλλους που επίσης δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, όπως δεν έχω ιδέα καν ποιος παίζει σε ολυμπιακοπαναθηναϊκούς.

Παρ' όλα αυτά εννοείται ότι κράζουμε ΜΜ με πάθος, ασχέτως ικανοτήτων. 15 πρωταθλήματα να πάρει, σε 20 χρόνια θα τον θυμούνται μόνο ως "αυτός που κλώτσησε ο Rossi".

ΥΓ: Εννοείται επίσης ότι δεν ξέρω καν ποιοι τρέχουν στο GP, καθώς δεν έχω δει ούτε μισό αγώνα από το 2020-21.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Είναι αστείο το παραπάνω ποστ γιατί μιλάει για φιλάθλους και μπιτάκους και κάτι άλλους που επίσης δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου, όπως δεν έχω ιδέα καν ποιος παίζει σε ολυμπιακοπαναθηναϊκούς.

Παρ' όλα αυτά εννοείται ότι κράζουμε ΜΜ με πάθος, ασχέτως ικανοτήτων. 15 πρωταθλήματα να πάρει, σε 20 χρόνια θα τον θυμούνται μόνο ως "αυτός που κλώτσησε ο Rossi".

ΥΓ: Εννοείται επίσης ότι δεν ξέρω καν ποιοι τρέχουν στο GP, καθώς δεν έχω δει ούτε μισό αγώνα από το 2020-21.
    Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το συμβάν στην Μαλαισία με τον Δάσκαλο της κλωτσιας, σίγουρα θα τον θυμούνται για το έγινα Robocop. και ακόμα τρέχω.

o Πέκος θα έπρεπε να είναι 2ος μέχρι και το Τέξας και μετά να εξαπολύσει επίθεση. Μετά τις 3-4 πίσω ΚΑΙ από τον αδερφό, δεν θα αισθάνεται και πολύ άνετα...

ο άλλος που έφαγε κλωτσιά κάνει dream start, με εμφατική κυριαρχία.

Για να δούμε...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το συμβάν στην Μαλαισία με τον Δάσκαλο της κλωτσιας, σίγουρα θα τον θυμούνται για το έγινα Robocop. και ακόμα τρέχω.
    Τι να πει κ ο Ντουχαν δλδ....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Τι να πει κ ο Ντουχαν δλδ....
    Άλλη οδηγαρα...!!!

Με μηχανή που δεν είναι όπως στο σήμερα play school

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Άλλη οδηγαρα...!!!

Με μηχανή που δεν είναι όπως στο σήμερα play school
    Ξέρουμε κάναν άλλον που πήρε πρωτάθλημα με αυτά τα μηχανάκια, όπως και με οποιονδήποτε άλλον κινητήρα του έδωσαν;
    Life begins at 45°.

μάλιστα...πίσω στην GP24

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot 2025-03-18 222856.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	99,4 KB 
ID:	460820
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Με δεδομένα ότι ο Pecco θέλει να πάει στο 24άρι
    Με τα αποτελέσματα των AM73 και FM21.
    Mε τον DiGia να μην έχει καθόλου καλά αποτελέσματα σε σχέση με τον Morbi.
    Και βλέποντας τον MM να κερδίζει μεν αλλά να παλεύει με τον αδερφό του κάθε φορά.

Μέχρι στιγμής θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 24άρι πιθανόν να είναι καλύτερο.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Ο μαρκ μαρκεζ φέτος θα τα σαρώσει όλα, η μόνη περίπτωση να μην γίνει αυτό είναι να πέσει η να τον εμβολίσει κάποιος.

Τι μάθαμε από πέρσι τελικά το gp23 είχε τεράστια διαφορά από το gp24 και ότι μόνο αυτός κέρδισε πέρσι με αυτό συν ότι στην τελική βαθμολογία άφησε και δύο gp24 πίσω του.

Μάθαμε επίσης ότι δίκαια οδηγεί έναντι του Μάρτιν το φακτορι του 25 μιας και ο Τζίτζι έιχε μείνει άφωνος και ούτε αυτός δεν έιχε καταλάβει το πώς το οδηγούσε έτσι σε κάποιες πίστες το 23αρι...βάση των αποτελεσμάτων του στους δύο πρώτους αγώνες φέτος.

Για τον Μαρκ αυτό ήταν αναμενόμενο μιας και είναι ο καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών τα έλεγα και πέρσι...αυτός όμως που έχει κάνει την υπέρβαση φέτος είναι ο αδερφός του ο Άλεξ και δείχνει να είναι στην καλύτερη σεζόν του και μπράβο του.

Φέτος η μόνη εταιρεία που έχει δείξει την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής βελτίωση είναι η Χόντα με το Ζάρκο και μπράβο του η άλλες τπτ μέχρι στιγμής αν κρίνω ότι η ντουκατι τρέχει λίγο πολύ με το ίδιο μηχανάκι.

Επίσης είμαι περίεργος να δω σε πόσες πίστες θα σπάσουν τα ρεκόρ φέτος, για μένα το εκπληκτικό είναι όταν σπάνε τα ρεκόρ ταχύτερου αγώνα εκεί φαίνεται όλοι η μαγκιά αναβάτη-ομαδας.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Και βλέποντας τον MM να κερδίζει μεν αλλά να παλεύει με τον αδερφό του κάθε φορά.

Έχει κάποια άλλη διαφορά εκτός από το ψαλίδι η GP25 με την GP24 ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος

Αν παρακολουθείς τους αγώνες δεν συμβαίνει αυτό που λες. Ο ΜΜ περισσότερο χρησιμοποιεί τον αδελφό του (που δεν αντιλέγω ότι έχει κάνει τρομερό limit up) για να παίζει με τις πιέσεις των ελαστικών του ώστε να μην φάει πέναλτι χαμηλής πίεσης του μπροστινού ελαστικού. Ο καθαρος αερας που έχει ο 1ος ρίχνει την πίεση και το βλέπει στο καντράν οπότε παίζει ανάλογα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    o Πέκος θα έπρεπε να είναι 2ος μέχρι και το Τέξας και μετά να εξαπολύσει επίθεση. Μετά τις 3-4 πίσω ΚΑΙ από τον αδερφό, δεν θα αισθάνεται και πολύ άνετα...

ο άλλος που έφαγε κλωτσιά κάνει dream start, με εμφατική κυριαρχία.

Για να δούμε...
    τουλάχιστον ήταν 2ος στο Τέξας. (ναι,οκ, κέρδισε μετά την πτώση του 93). τώρα να δούμε αν ισχύει αυτό που λέει o Sylvain
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20250330_233153_X.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	56,3 KB 
ID:	461103

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2024, 02:04
  2. 14ος Αγώνας MotoGP Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna πάλι στο Misano
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2024, 23:51
  3. MotoGP 2022-3ος Αγωνας "Gran Premio Michelin® de la República Argentina"
    από husky21 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 63