Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: φερινγκ απο εξωτερικο

Νέο μέλος

φερινγκ απο εξωτερικο

Έχει κάποιος έγκυρη γνώση , εμπειρία ή πληροφορίες (όχι ΑΙ) για την αγορά φερινγκ απο το εξωτερικο (Κίνα ή Ευρώπη ) ?

Ειδικότερα . τι γίνεται με το Aliexpress ( αξιόπιστοι και ποιοτικοί πωλητές, ΦΠΑ ,δασμοί , εκτελωνισμός )

Έχει δοκιμάσει κάποιος σπάσιμο παραγγελίας σε μικρότερα μέρη για αποφυγή αυξημένων συντελεστών ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μοιραστεί τη γνώση του .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Φαιρινγκ απο aliexpress , δεν έχω φέρει ακόμα. Δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχουν ''εκπλήξεις''.

Μικρότερα πράγματα, όπως ψυγεία, εξατμίσεις, εξαρτήματα τύπου βάση τηλεφώνου, έχω φέρει στο 2025, πλήρωσα όσο λέει στην σελίδα της παραγγελίας, και μου ήρθαν στον χώρο χωρίς καμία έκπληξη σε χρόνο περίπου 2 εβδομάδες από την χρέωση της κάρτας μέχρι στα χέρια μου.

H τιμή που βλέπεις στην σελίδα του aliexpress οταν αγοράζεις, είναι υπολογισμένη ΜΕ τον ΦΠΑ της Ελλάδας, αρκεί φυσικά να έχεις κάνει registration με επιλογή ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό που γινόταν παλια, που παράγγελνες κάτι, και μετά όταν ερχόταν στο ταχυδρομείο σου ζήταγε το ταχυδρομείο επιπλέον λεφτά για εκτελωνισμό ΕΛΤΑ και ΦΠΑ, δεν υπάρχει πια.

Με δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα κάνω παραγγελία πλήρες fairing, θα με ενδιέφερε κι εμένα η απάντηση στο ερώτημα αν κάποιος ξέρει συγκεκριμένα για fairing.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Summit fairings πολύ ικανοποιημένος στον παρελθόν σε triumph 675...Πολύ καλή βαφή και σχεδόν τέλεια συναρμογή..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Επισης Auchmarts,δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχει πολυ καλα reviews.Κινεζικα ειναι απλα ερχονται απο USA που σημαινει τελωνειο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Έχω πάρει παλιότερα φουλ φερινγκ για το 675 απο ebay.
    Κλασσικο ABS, αντικατάστασης του μαμά απλά σε άλλα χρώματα.

Δεν θυμάμαι όνομα πωλητή, πάνε χρόνια.

Από άποψη ποιότητας ΟΚ. Συναρμογή αρκετά καλή.
    Ήρθε σε μεγάλο κουτί, με πολύ καλό πακετάρισμα χωρίς κανένα θέμα ούτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Τότε δεν υπήρχε τελωνείο οπως τώρα, οπότε το σπάσιμο δεν ηταν απαραίτητο. Όπως εγραψε και ο Τηλεγονος, να δεις στο σαιτ τιμές με ΦΠΑ για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Στο ebay δεν το αναγράφει πάντα.

Γενικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα πιστεύω.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Summit fairings πολύ ικανοποιημένος στον παρελθόν σε triumph 675...Πολύ καλή βαφή και σχεδόν τέλεια συναρμογή..
    Αυτό έχει τιμές σε $, αν είναι Αμερική θα έχει τελωνείο.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Έρχονται από Κίνα..θυμάμαι είχα δώσει σύνολο γύρω στα 550 μαζί με το τελωνείο κλπ...τώρα πρέπει να ναι λίγο πιο ακριβά αλλά δε το γλυτώνεις όπως και να χει
    Throttle that mysterious friend of ours

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Έρχονται από Κίνα..θυμάμαι είχα δώσει σύνολο γύρω στα 550 μαζί με το τελωνείο κλπ...τώρα πρέπει να ναι λίγο πιο ακριβά αλλά δε το γλυτώνεις όπως και να χει

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Από Aliexpress από αυτά που γνωρίζω τα πακέτα δεν έρχονται απ' ευθείας Ελλάδα, αλλά μπαίνουν μέσω άλλης χώρας ΕΕ, οπότε γλυτώνεις το τελωνείο. Δεν έχω παραγγείλει κάτι μεγάλο ποτέ, αλλά προσωπικά μέχρι στιγμής το κόστος είναι ότι πλήρωσα στον ΚΙνέζο και τίποτα παραπάνω. Κάτι άλλο που κοιτάω είναι το Aliexpress Choice στο φίλτρο της μηχανής αναζήτησης. Γενικά και εδώ Ελλάδα και όταν ζούσα ΗΒ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το Aliexpress
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος
    Χρήσιμες οι πληροφορίες από όλους και ευχαριστώ !
    Eίμαι κοντα στη summit την οποία μου πρότειναν και άλλοι φίλοι όμως και το ali είναι δελεαστικό .

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παίδες δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Για προιόντα κόστους κάτω ενός ποσού, υπάρχει δυνατότητα να καταβάλει ο πωλητής τους δασμούς και το ΦΠΑ. Αυτό το κάνει το Aliexpress και το ebay, σε όποια προιόντα αποστέλλονται με την μεταφορική του ebay.
    Το Aliexpress, τα εκτελωνίζει σε άλλη χώρα της EE, για να είναι χαμηλότερος ο ΦΠΑ.
    Όλο αυτό το κόστος το περνάει στην τιμή του προιόντος, οπότε ο πελάτης βλέπει τελική τιμή.

To ebay, υπολογίζει και σε ενημερώνει για το κόστος του εκτελωνισμού, στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας.

Όταν όμως αυτό που πάς να αγοράσεις είναι πάνω αυτό το ποσό, τότε δεν ισχύει το ίδιο και θα πρέπει να εκτελωνιστεί κανονικά.
    Αν δεν κάνω λάθος, το ποσό του ορίου είναι τα 150€, μαζί με τα μεταφορικά.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Σωστός για τα 150€. ΦΠΑ μπαίνει από το πρώτο ευρωλεπτό (παλιότερα ήταν από τα 20€ ή 45€, δε θυμάμαι). Παθός και μαθός με ένα πακέτο που μου είχε στείλει με απλό ταχυδρομείο ένας φίλος από Ινδία πριν 2-3 χρόνια.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...
    από waterlicious στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 21:24
  3. Αγορα απο εξωτερικο
    από jennik στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 02:42
  4. Bmw απο εξωτερικο?