Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 93

Θέμα: Πόλεμος στις γάτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
    Ρε τις άτιμες τις γάτες !!! Πλάκα έχουν, μέχρι βέβαια να σου κάνουν σουρωτήρι τη σέλα...

Και στη δική μου πάνε και κάθονται, σήμερα ήταν μία φαρδιά πλατιά και άλλαζε και πλευρό πού και πού...
    Ετοιμάζομαι, πάω στη μηχανή και περιμένω τη γάτα να κατέβει μπας και φύγω για δουλειά...
    Τσαμπουκαλεύτηκε η $%&#$&α και κατέβηκε σιγά σιγά με ένα βαριεστημένο ύφος που περιείχε και μια μικρή δόση χριστοπαναγίας μέσα...
    ναι ρε συ , μιλάμε για τρελό θράσος
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάρε σκύλο....
    Ναι σιγά την λύση ....Η δικιά μου γαβγίζει στους πάντες (που δεν γνωρίζει) εκτός από τις γάτες τις γειτονίας .... (είναι και ο Μάρκος ζόρικο γατί και δεν καταλαβαίνει τίποτα ....Το μόνο καλό είναι ότι μαζί με το γιο του δεν αφήνουν άλλες γάτες να πλησιάσουν στην αυλή.... )

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lol.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	41143
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Re: Re: Re: Re: Re: Πόλεμος στις γάτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όχι πλησιάζει, ήρθε..

Ησυχία δεν έχει η δικιά μου όλη την ώρα... έχει μουρλαθεί στο νιαούρισμα

:hypnotize

E voithise tin more tin kaimeni (tou ousti, ena kinito me donisi tha vreis

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	digitalorg.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	41148

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander

Τσαμπουκαλεύτηκε η $%&#$&α και κατέβηκε σιγά σιγά με ένα βαριεστημένο ύφος που περιείχε και μια μικρή δόση χριστοπαναγίας μέσα...
    Να την πας να εξομολογηθεί

Re: Πόλεμος στις γάτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Γειά σας φίλοι του forum.

Διαβάστε παρακάτω και βοηθείστε με αν ξέρετε κάτι.

Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
    Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
    Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
    Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
    Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.

Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.

Mi masas man,me mia koykoyla tha sai koble...

Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
    Οι γάτες έχουν μάλλον περισσότερο μυαλό από εμάς. Δεν τις ρώτησα ... αλλά μάλλον ανεβαίνουν επειδή είναι ζεστά μετά από τη βόλτα
    E τοτε οταν κλανεις σηκω ορθιος απο την σελα....

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

άμα σηκωθώ δεν θα ποτίσει σωστά στη σέλα ...
    τελικά μπορεί να είναι και αυτό μια λύση .... θα είσαι και μόνος άνετα στα φανάρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Ρε άνθρωπε απλά άφηνε κάτι πάνω στη σέλα που τους χαλάει τη θέση για ξάπλα... απλό είναι!
    Τούβλο, σανίδα, οτιδήποτε δε θα τους επιτρέπει να ανέβουν / βολευτούν και φυσικά θα το παρατάς εκεί που παρκάρεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λοιπόν ανευ πλάκας......
    Μαζί με εμένα παρκάρει ένας τυπος με ΤΜΑΧ. Έβλεπα κάθε πρωί στη σέλλα του ένα πράγμα σαν VAPONA, ή κάτι που μοιάζει τέλος πάντων. Τον ρώτησα ένα πρωί και μου είπε πως το βάζει για τις γάτες που ανεβαίναν στην σέλλα......
    Τώρα άν δουλεύει το πράμα δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πιάσει σκώρο....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

AXaxaxaxaxaxax

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σωστός ο τύπος με το vapona...

Σε ερώτηση που είχα κάνει παλιότερα σε κτηνίατρο για τον ίδιο λογο ...(κατούρημα ελαστικού απο δικους μου , μούργους στον κήπο) αν τοποθετήσετε ναφθαλίνη σκόνη ή κάτι παρεμφερές που απωθεί σκώρους, να είστε σίγουροι , οτι ούτε στα 3 μέτρα δεν θα έρθουν κοντά...

ΑΝ δεν με πιστεύετε ρωτήστε ενα κτηνίατρο να σας πεί...

Ειδικά για το κατούρημα στα ελαστικά , είναι λίρα 100...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΡΕΥΜΑ..

ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ........ ΟΥΤΕ ΓΑΤΕΣ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    VARADERO C΄EST LA VIE

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ...
    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Re: Πόλεμος στις γάτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Γειά σας φίλοι του forum.

Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια?
    Βεβαίως, απλούστατον!! Από την πλατεία Συντάγματος κατηφορίζεις την Καραγιώργη Σερβίας, η οποία αργότερα μετονομάζεται σε Περικλέους. Με το που θα δείς την εκκλησία της Αγ. Ειρήνης στο δεξί σου χέρι, χώνεσαι και εσύ δεξιά στον πεζόδρομο, όπου δίπλα από την εκκλησία θα βρείς το φυτώριο του κυρ-Δημήτρη ( ο Τζιμάκος με τ'όνομα ). Πίσω από τον Τζιμάκο βρίσκεται το κατάστημα του γεωπόνου Αφεντούλη. Μπες μέσα και ζήτησέ του κάτι γιά να διώξεις γάτες-σκύλους-αρκούδες κλπ. από το περτέρι σου ( μην του πεις ότι πρόκειται γιά δίκυκλο γιατί θα σε κοιτάξει με μισό μάτι ). Πάρε ότι σου δώσει και χρησιμοποίησέ το όπως σε φωτίσει η Παναγία..

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ημερομηνια της εκδρομης εκλεισε στις 25/4....
    από hornet στο forum Συναντήσεις, βόλτες & εκδηλώσεις
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 12:34
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2004, 11:17
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 18:03
  4. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 18:08
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2004, 17:38

Κανόνες δημοσιεύσεων