Γειά σας φίλοι του forum.
Διαβάστε παρακάτω και βοηθείστε με αν ξέρετε κάτι.
Γενικά αγαπάω τις γάτες, αλλά είμαι με αυτό που μου συνέβη χθες αρχίζω να τις μισώ θανάσιμα.
Τις τελευταίες μέρες δεν χρησιμοποιούσα την μηχανή μου (hornet 600) λόγω καιρού. Όχι πως με πειράζει να φάω λίγη βροχή, εξ άλλου έχω πάντα μαζί μου τα αδιάβροχα. Όμως είχα βαρεθεί μετά από κάθε βόλτα να πλένω τις λάσπες. Άσε που τα γυμνά γενικά είναι πακέτο να τα πλύνεις. Την μηχανή την παρκάρω στην αυλή μου κάτω από μπαλκόνι και δεν την σκεπάζω με κουκούλα σχεδόν ποτέ.
Τα γατάκια της γειτονιάς λοιπόν, την έχουν κάνει σπίτι τους και ανεβαίνουν στην σέλα τα βράδια. Μέχρι χθες δεν με πείραζε γιατί το πολύ πολύ να σκούπιζα με το πανάκι λίγες πατημασιές. Χθες όμως αυτό που συνέβη με έβγαλε από τα ρούχα μου.
Πάω το απογευματάκι να πάρω την μηχανή και ήδη ήμουν φορτωμένος γιατί είχε αρχίσει να ψιχαλίζει. Μην μπορώντας να μετακινηθώ με άλλο τρόπο είπα «δεν γ@μιετ@ι» και κατεβαίνω στην αυλή. Καθώς πλησιάζω τι βλέπω ο άμοιρος. Ένα παχύς και αηδιαστικός εμετός (!!!) ήταν απλωμένος στο πίσω μέρος της μηχανής. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι λάσπες και έμεινα βλάκας μην μπορώντας να καταλάβω πως βρέθηκαν εκεί. Όταν πήγα αρκετά κοντά κατάλαβα ότι ήταν εμετός και τρελάθηκα. Έπιανε το πίσω μέρος της σέλας και είχε στάξει στην εξάτμιση, το ψαλίδι και την ζάντα. Φρίκη σας λέω. Βέβαια το σίχαμα αυτό προέρχονταν από κάποιο «συμπαθές τετράποδο» που ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα «βρώμικο» το βράδυ.
Αμέσως πήρα το λάστιχο και έπλενα ενώ ήδη είχε αρχίσει να βρέχει. Αν με είδε κάνεις θα με πέρασε για ψυχοπαθή.
Και ρωτάω. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να κρατάω μακριά τις γάτες και τα υπόλοιπα ζωάκια? Γιατί αν μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα βγω στους δρόμους και θα τις κυνηγάω με τη φαλτσέτα.