2005
Σε αντιθεση με το 2002 και το 2003 και οπως και στο 2004 αυτες οι φωτογραφιες ειναι παρμενες ειτε απο τις "φωτογραφιες μελων", ειτε απο τα "Ταξιδιωτικα", ειτε απο τις "Συναντησεις-Βολτες".
Τωρα λοιπον ισχυουν τα εξης:
- Αναφερεται ο χρηστης και η ημερομηνια που μπηκε η φωτογραφια.
- Η Τοποθεσια, οταν η φωτογραφια ειναι παρμενη απο τις "φωτογραφιες μελων", ειναι του ιδιου του χρηστη, ενω αλλιως ειναι βαλμενη απο 'μενα (εμενα θα βαρατε σε πιθανο λαθος ).
- Οι Τιτλοι ειναι των ιδιων των χρηστων.
- Οι φωτογραφιες μπηκαν με την χρονολογικη σειρα με την οποια οι χρηστες τις εβαλαν στο site.
- Η Περιγραφη, ειναι κατα κανονα του ιδιου του χρηστη. Σε αρκετες περιπτωσεις ομως εχω προσθεσει και κομματια απο το κειμενο που συνοδευει την φωτογραφια, οποτε τοτε η "λεζαντα" της φωτο ειναι σε italics (πλάγια γραμματα).
- Τα σχολια του Moto.gr, οπου υπαρχουν , αναφερουν σε παρενθεση τον mod που το εγραψε. Κατα κανονα θα ειναι δικα μου και θα αναφερουν σε link το "οδοιπορικο" ή την "βολτα" απ' οπου ειναι παρμενο το "δειγμα".
- Προστεθηκε η "Ενοτητα" για να ξερετε απο που εχει προελθει η φωτογραφια.
Προς αποφυγη παρεξηγησεων ... :wacko:
Για να μπορεσω να επιλεξω αναμεσα στις χιλιαδες φωτογραφιες που περασαν μπροστα απ' τα ματια κατα την διαρκεια της ετοιμασιας του thread, εβαλα καποια "αυθαιρετα" κριτηρια:
1ον. Η "ομορφια" της φωτογραφιας: Συμφωνα με τα δικα μου τα ματια ...
2ον. Η "συναισθηματικοτητα": Να μεταφερει οσο το δυνατον περισσοτερα "συναισθηματα" σχετικα με το thread.
3ον. Η "ποσοτητα των φωτογραφιων": Ο αριθμος των φωτογραφιων/thread οριστηκε (αυθαιρετα και παλι) απο μενα, ως εξης: Μια απο τις φωτογραφιες μελων (κατ' επιλογην). Μια φωτογραφια ανα σελιδα φωτογραφιων απο τα "Ταξιδιωτικα". Μια φωτογραφια ανα δυο σελιδες φωτογραφιων απο της "Συναντησεις-Βολτες"
Τους "κανονες" αυτους τηρησα απαρεγκλιτα, για ΟΛΟΥΣ.
Ευχαριστω λοιπον για την κατανοηση, εκ των προτερων ... :smilea:
Αλλη μια προσφορα του Moto.gr στους χρηστες του, και ....
Καλη σας διασκεδαση!