Kαλησπερα....
Λιγακι ηλιθια ισως η ερωτηση που θα παραθεσω αλλα εμενα αυτη τη στιγμη με καιει!!!!
Το ιστορικο εχει ως εξης:Μεσω ενος τριτου ατομου θα εχω την ευκαιρια να αποκτησω 1 μηχανη.Εχοντας καταληξει οτι αυτη η μηχανη θα ειναι το 600αρι ειχα δωσει '' παραγγελια'' στο ατομο αυτο εαν το βρει καινουργιο να μου το φερει..Και γιατι το λεω ετσι??Επειδη το συγκεκριμενο μηχανακι θα μου εβγαινε εμενα 6500€ απο 8055 που εχει καινουργιο!!!
Το πως και το γιατι μη το ρωτατε ειναι ''αλλη'' ιστορια
Μιλαω σημερα με αυτο το ατομο και μου λεει πως αυτη τη στιγμη 600αρι δεν μπορει να βρει.. (μπορει ομως μεσα στο μηνα,ισως και να βρει...)
Μου λεει ομως οτι εχει ενα 1000αρι το οποιο μου το αφηνει 8000 απο 10200 που εχει:hypnotize
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......Α Ξ Ι Ζ Ε Ι ???????
Τι μπορω να κανω με το 1000 που δεν μπορω να κανω με το 600??Τι μεγαλες διαφορες εχει??(συντηρηση-καταναλωση)
Σημειωτεον θα ειναι η πρωτη μου μηχανη και γιαυτο σας ρωταω...Μηπως ειναι too much το 1000αρι για εναν νεο οδηγο σαν κ εμενα?????
Μηπως να κανω υπομονη κανα μηνα ακομα και αν βρεθει το 600αρι να το παρω με κλειστα τα ματια??
Η επειδη ειναι καλη ευκαιρια(χρηματικα) να το παρω??
Ξερω πως οτι και απο τα 2 εαν παρω δεν θα βγω απογοητευμενος μιας και αυτο ειναι το μοντελο που εχω καταληξει...
ps:τονε ρωτησα αν επαιζε κανα TDM σε αυτα τα λεφτα αλλα δυστηχως...
Για πειτε γνωμες....