Γράφω αυτό το μήνυμα μόλις έχω γυρίσει από τη δουλειά κυριολεκτικά εν βρασμό ψυχής...
Καταρχήν να τονίσω ότι μένω νέα σμύρνη και δουλεύω στο κέντρο (πλατεία κλαθμόνος) και γι αυτό τον λόγο δεν ταλαιπωρώ ανούσια την μηχανή μου για να κατέβω στο κέντρο αλλά χρησιμοποιώ γι αυτό τον λόγω το αειθαλές σκουτεράκι μου, ένα Peugeot Speedfight 100 το οποίο και έχω εδώ και 8+ χρόνια.
Να σημειώσω ότι παρκάρω πάντα ψάχνοντας θέση υπομονετικά στο πάρκινγκ των μηχανών που βρίσκεται επί της πλατείας (απέναντι από το γωνιακό υπαίθριο παρκινγκ αυτοκινήτων για όσους ξέρουν) και ποτέ πάνω σε πεζοδρόμιο ή οπουδήποτε μπορεί να ενοχλήσει.
Κατά καιρούς έχει τύχει να βρω ροχάλες πάνω στην σέλα, στριβόμενους καθρέφτες ελαφρά κουνημένο ή να έχει ξύσει πάνω στο κάγκελα που βρίσκονται αριστερά δεξιά από κάποιον που προσπαθούσε προφανώς να βγει.
Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε. Γύρισα και βρήκα το μηχανάκι ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ! Το χτύπημα έγινε με κάποιο τρόπο χαμηλά κάτω στην ρόδα (Σαν να πέρασε κύλινδρος από 1200 GS ξυστά και να το χτύπησε με δύναμη για να καταλάβετε) έχοντας αφήσει τα ίχνη του μεταλλικού χτυπήματος πάνω στην ζάντα και στο μπροστινό ψαλίδι (To Speedfight έχει ένα χαρακτηριστικό μονόμπρατσο σύστημα στο μπροστινό). Κατά προέκταση από το χτύπημα, όλο το μηχανάκι έσκασε από την άλλη πλευρά πάνω στο κάγκελο με αποτέλεσμα αρκετά του πλαστικά να έχουν σπάσει από την μια μεριά, ενώ σαν κερασάκι στην τούρτα όταν πήγα να ξεκινήσω συνειδητοποίησα ότι βρίσκει το τιμόνι κάπου με αποτέλεσμα η οδήγηση να μην είναι ασφαλής και να θέλει λύσιμο το μπροστινό για έλεγχο.
Κόστος επιδιόρθωσης; Άγνωστο...
Ψυχολογικό κόστος; Ανεκτίμητο...
Τι να πω ρε γαμώτο... από την μια οι εφετζήδες ψευτομπάτσοι του δήμου να γράφουν αβέρτα και από την άλλη να μας σπάνε τα μηχανάκια στα πάρκινγ.
Είμαι πολύ γκαντέμης γαμώτο.... και καλά να το είχα κάνει εγώ να κατηγορούσα εμένα.... άλλα να γυρνάω, έχοντας φροντίσει να το αφήσω σε άριστο & ασφαλές σημείο και να το βρίσκω έτσι; Τι να πω ρε γαμώτο...
Αυτά ρε αδέρφια, συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έπρεπε να το μοιραστώ με κάποιον που να μπορεί να νιώσει...
Να ‘στε πάντα καλά και ειλικρινά εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ σε παρόμοια θέση...