Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στο site του Auto Τριτη... Ευσταθεί; Δηλαδή έπεσε η τιμή από τα 6.240; Ο Σαρακάκης δεν το χει αλλάξει πάντος στην επίσημη σελίδα...
Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στο site του Auto Τριτη... Ευσταθεί; Δηλαδή έπεσε η τιμή από τα 6.240; Ο Σαρακάκης δεν το χει αλλάξει πάντος στην επίσημη σελίδα...
Κανονικα πρεπει να πεσει 1000?
Οχι 1000 ? λιγοτερα!
ΣΤΑ 1000?
:rotflmao:
Συγνωμη αλλα δεν διευκρινιζεις. Να δωσεις 1000 ή να σου δωσουν 1000 για να το αγορασεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κανονικα πρεπει να πεσει 1000?
Οχι 1000 ? λιγοτερα!
ΣΤΑ 1000?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
ηταν τρελες οι πωλησεις και ειπε να κατεβασει τη τιμη αφου τα εβγαλε τα λεφτα του ο σαρακακης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί με το FMX και γεμίζουν πάντα με ποστς του AFTER και του idi !!
Όπου νά'ναι θα έρθει και ο Adam !
Ρε Καβασακαίοι μήπως το γουστάρετε τρελά και ντρέπεστε να το πείτε ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λίγο κονταίνω τρεις πόντους...![]()
![]()
με φωναξε κανεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί με το FMX και γεμίζουν πάντα με ποστς του AFTER και του idi !!
Ρε Καβασακαίοι μήπως το γουστάρετε τρελά και ντρέπεστε να το πείτε ;
σε λίγο κονταίνω τρεις πόντους...![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τά'μαθες ρε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
με φωναξε κανεις;
Έχουν έκπτωση στο FMX λέει !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εφυγααααααααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τά'μαθες ρε ;
Έχουν έκπτωση στο FMX λέει !
(να ζησει και η φαμιλια πουλωντας αντλακτικα αξιοπιστιας, κλεφτες θα γινουμε; )![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εφυγαααααααααααααααααααααααα
γλύτωσα τον ένα πόντο...:a13:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
αφου ειναι FUN moto και εγω οπου εχει ΓΕΛΙΟ ειμαι μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα που πέφτει η τιμή σοβαρεύει το πράγμα !Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αφου ειναι FUN moto και εγω οπου εχει ΓΕΛΙΟ ειμαι μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
εγω ειδα σε μαγαζι που πουλαει χονδα το ΦΜΞ 6240€.
Παρτε fun moto λεμε..τσαμπα πραγμα...μπροστινα... κοντερ απο crm.....ολοι μαζι θα καταφερουμε να αδειασουμε τις αποθηκες τις honda![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
οχι οτι υποστηριζω τη χονδα αλλα ποια εταιρεια δεν κανει ξεστοκαρισμα δημιουργοντας "νεα" μοντελα;
Το μοντέλο του 15θήμερου
Φθηνότερο Honda FMX
Τα Supermotard έχουν εμφανίσει τεράστια άνοδο τα τελευταία χρόνια, τόσο στις πωλήσεις, όσο και στην τεχνολογία κατασκευής κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες έχουν όμορφη εμφάνιση, είναι διασκεδαστικές στην οδήγηση και συνδυάζουν το ταξίδι με την εύκολη αλλά και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη. Μέχρι σήμερα το αρνητικό τους ήταν η τιμή αγοράς τους, χαρακτηριστικό το οποίο όπως φαίνεται δεν ασπάζεται το FMX 650 της Honda!
(Αναδημοσίευση απο το ΜοτοΤρίτη)
Η αλήθεια είναι ότι δε διευκρινίζει αν έχει πέσει η τιμή του ή αν το θεωρεί φθηνότερο από τον ανταγωνισμό. Πάντως -1.000 θα ήταν πιο λογική τιμή. Εδώ το Transalp του κάναν 1000 ευρώ έκπτωση που ήταν και νεότερο και καλύτερο μοντέλο.