μεχρι και ΕΛΔΕ...ειχαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και όσοι πληρώνουν ένα κάρο λεφτά το μήνα στην Reuters. Δηλαδή τραπεζες, μεγάλες χρηματιστηριακές, ΑΕΔΑΚ, ΕΕΕΧ κλπ
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: που εχεις χαθει βρε συ? ο Αντωνακης πηρε τιποτα... ινια?![]()
![]()
![]()
μεχρι και ΕΛΔΕ...ειχαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και όσοι πληρώνουν ένα κάρο λεφτά το μήνα στην Reuters. Δηλαδή τραπεζες, μεγάλες χρηματιστηριακές, ΑΕΔΑΚ, ΕΕΕΧ κλπ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΧΕΠΕΥ!GUARDIAN TRUST
και αλλο συναδελφο Γλεπουν τα ματακια μου!![]()
ΠΟΥ ΕΣΥ?Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και αλλο συναδελφο Γλεπουν τα ματακια μου!![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
στην KAISER αχεπευ "εργάζεται"....Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΟΥ ΕΣΥ?
![]()
![]()
![]()
![]()
στον Λουμίδη πλέον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
στην KAISER αχεπευ "εργάζεται"....
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί έκαστος στο είδος του.....![]()
δεν κρατιέμαι να πω τί έγινε χθες..... Ε Βαρτλάλιε; Υγιεινή διατροφή... εγκράτια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
α ναι το ξέχασα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
στον Λουμίδη πλέον...
δεν κρατιέμαι να πω τί έγινε χθες..... Ε Βαρτλάλιε; Υγιεινή διατροφή... εγκράτια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ακολουθεί το χειμωνιάτικο μενού....
Bravo αυτός είναι γκαϊφές...
![]()
solidus AXEΠΕΥ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΟΥ ΕΣΥ?![]()
εγκρατια, τεκνον μου, εγκρατια!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
στον Λουμίδη πλέον...
![]()
![]()
και τι κανεις εκει?εγω ειμαι ταμειο τιτλων , ταμειο χρηματων , και εκκαθαριση παραγωγων!!ενα αντε 2 τη φορα ετσι?οχι ολα μαζιΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
solidus AXEΠΕΥ...![]()
![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
ΕΛΔΕ είχαν παλια.... τωρα που ψαχνουν πελατη με διόπτρες, χλωμό το βλέπω να δίνουν 13.000 14.000 το χρόνο που ζητάει η Reuters για ένα σταθμό kobra 3000 xtraΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μεχρι και ΕΛΔΕ...ειχαν!![]()
![]()
![]()
O Αντωνάκης έχει πάρει διάφορα στην κράνα και ετοιμάζεται να πάρει και τον πούλο...και έχει χίλια δίκια.
Ευτυχώς που δεν τον έχω πιά στο τμήμα μου για να ακούω τα εκλεπτυσμένα μπινελίκια του.....![]()
ΥΓ Ντεν έχω χαθεί μπρε... κάθε μέρα μέσα είμαι
ωχ, καταλαβα... one man show 1 πραγμα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
και τι κανεις εκει?εγω ειμαι ταμειο τιτλων , ταμειο χρηματων , και εκκαθαριση παραγωγων!!ενα αντε 2 τη φορα ετσι?οχι ολα μαζι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για τα κουραγια!
![]()
εννοειται για παλια, οταν αναφερομουν στις ΕΛΔΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
ΕΛΔΕ είχαν παλια.... τωρα που ψαχνουν πελατη με διόπτρες, χλωμό το βλέπω να δίνουν 13.000 14.000 το χρόνο που ζητάει η Reuters για ένα σταθμό kobra 3000 xtra
O Αντωνάκης έχει πάρει διάφορα στην κράνα και ετοιμάζεται να πάρει και τον πούλο...και έχει χίλια δίκια.
Ευτυχώς που δεν τον έχω πιά στο τμήμα μου για να ακούω τα εκλεπτυσμένα μπινελίκια του.....![]()
ΥΓ Ντεν έχω χαθεί μπρε... κάθε μέρα μέσα είμαι
by the way, δωσε χαιρετισματα στον Αντωνη και να μου τον προσεχεις, οσο ειναι εκει... χρυσο παιδι.... στα ορια του γλυκου ενα πραγμα!![]()
![]()
ΥΓ: απο οπτικη επαφη-lethear εννοω εχεις χαθει!![]()
Αν εννοείς ότι ΑΚΟΜΑ χρωστάω το προφιτερόλ, έχεις χίλια δίκια. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Έχω κανα-δυό μέτωπα ανοιχτά ακόμα, και καθαρίζω τις Δευτέρες μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
by the way, δωσε χαιρετισματα στον Αντωνη και να μου τον προσεχεις, οσο ειναι εκει... χρυσο παιδι.... στα ορια του γλυκου ενα πραγμα!![]()
![]()
ΥΓ: απο οπτικη επαφη-lethear εννοω εχεις χαθει!![]()
Ο Αντώνης ευχαριστεί, ανταποδίδει και στέλνει λέει φιλιά στη μούρη και κάτι άλλα σιροπιαστά που δεν θυμάμαι....
Τσ τσ τσ αυτό το παιδί, μες στην γλύκα είναι ......
![]()
Ακόμα σκοτόνωνται στην Δαμασκό; {μπλέξανε οι Εβραίοι εδώ.... με τα προφιτερόλ και τα παράγωγα (Futures)}Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν εννοείς ότι ΑΚΟΜΑ χρωστάω το προφιτερόλ, έχεις χίλια δίκια. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Έχω κανα-δυό μέτωπα ανοιχτά ακόμα, και καθαρίζω τις Δευτέρες μου.
Ο Αντώνης ευχαριστεί, ανταποδίδει και στέλνει λέει φιλιά στη μούρη και κάτι άλλα σιροπιαστά που δεν θυμάμαι....
Τσ τσ τσ αυτό το παιδί, μες στην γλύκα είναι ......
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το έληξαν οι Σύριοι. Ένας φρουρός την πλήρωσε και οι 3 από τους 4 που την έπεσαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ακόμα σκοτόνωνται στην Δαμασκό; {μπλέξανε οι Εβραίοι εδώ.... με τα προφιτερόλ και τα παράγωγα (Futures)}
![]()
Ντεν ασχολούνται μόνο οι Οβραίοι με τα παράγωγα σεβαστέ μοντέτορα. Εμείς βγάζουμε το ψωμάκι μας από δαύτα (όταν δεν σπαμάρουμε στο moto.gr)
![]()