f***ck
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όταν δεν βρίσκεις ευκαιρίες, τις φτιάχνεις...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κι όμως είναι. Τώρα το λένε στις ειδήσεις...
Αυτό ακριβώς εννοώ Νίκο. Μήπως είναι μια ωραία προβοκάτσια, για να εφαρμόσουν το σχέδιο της pax-Americana στην Μ.Ανατολή.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν δεν βρίσκεις ευκαιρίες, τις φτιάχνεις...
Δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η έκπληξη.... θέμα χρόνου ήταν....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αυτό ακριβώς εννοώ Νίκο. Μήπως είναι μια ωραία προβοκάτσια, για να εφαρμόσουν το σχέδιο της pax-Americana στην Μ.Ανατολή.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑ#@#$2ΕΣ ΤΩΝ!:wacko:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
No worries. Ξαναγύρισαν πάνω, οπότε μάλλον περασε ξυστά αυτή τη φορά.......Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑ#@#$2ΕΣ ΤΩΝ!:wacko:
Πάντως ψάχνονται και όπως λέει και ο Sniper δεν ήταν ούτε θα είναι έκπληξη.
Αργά ή γρήγορα...
ξυστά αυτήν τη φορά όχι τόσο ξυστά την επομένη και την τρίτη... κρυφτείτε έρχονται!!!
Γαμ....οι!!!
Συνάδελφος είσαι; Εγώ είμαι στον Πήγασο στο www.e-go.grΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το έβγαλε πριν λίγο στο Reuters.
Εύχομαι να μην είναι η ευκαιρία που ψάχνουν οι σύμμαχοι μας, για να κάνουν το ντού...
Όχι. Ασχολούμαι με μετοχές, ομόλογα κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Συνάδελφος είσαι; Εγώ είμαι στον Πήγασο στο www.e-go.gr
Το παρακάτω άρθρο δικό σου είναι ?
Του έκοψε το γεννητικό όργανο!
12:31 12/9
Μια γυναίκα από τη Γερμανία, έκοψε το γεννητικό όργανο του συζύγου της με σκοπό να το κρατήσει ως σουβενίρ για το γάμο τους!
Η Uta Schneider χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο και έκοψε το ανδρισμό του Heinrich που βρίσκονταν στο νοσοκομείο της Στουτγάρδης.
Η 65-χρονη τοποθέτησε το γεννητικό όργανο σε αλουμινόχαρτο το έβαλε σε ένα κουτί και έφευγε σαν κυρία από το νοσοκομείο όταν μια νοσοκόμα την εντόπισε και κάλεσε την ασφάλεια!
Η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία του ακρωτηριασμού εναντίον του συζύγου της.
«Το όργανο του ήταν το καλύτερο του προσόν. Θα ήταν το καλύτερο σουβενίρ για να τον θυμάμαι πάντα,» είπε η 65-χρονη γυναίκα.
Η Uta και ο Heinrich ήταν παντρεμένοι για 35 χρόνια!
Μιχάλης Μπακ
Όχι ενός φίλου... Σε ρώτησα γιατί συνήθως τέτοιου "τύπου" τηλεγραφήματα (και με την συγκεκριμένη μορφή) τα έχουν εφημερίδες και ΜΜΕ.
Και όσοι πληρώνουν ένα κάρο λεφτά το μήνα στην Reuters. Δηλαδή τραπεζες, μεγάλες χρηματιστηριακές, ΑΕΔΑΚ, ΕΕΕΧ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Όχι ενός φίλου... Σε ρώτησα γιατί συνήθως τέτοιου "τύπου" τηλεγραφήματα (και με την συγκεκριμένη μορφή) τα έχουν εφημερίδες και ΜΜΕ.
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΧΕΠΕΥ!GUARDIAN TRUSTΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Και όσοι πληρώνουν ένα κάρο λεφτά το μήνα στην Reuters. Δηλαδή τραπεζες, μεγάλες χρηματιστηριακές, ΑΕΔΑΚ, ΕΕΕΧ κλπ
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236