Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Δεν πάει ετσι…
Για να είναι ολοκληρωμένη η πληροφορία θα έπρεπε να προσθέσεις:
πότε το αγόρασες;
τι χρήση ως τώρα είχες;
αν είναι μεταχειρισμένο πόσα χέρια περάσανε πριν βρεθεί στα χέρια σου;
αν κάποιος από τους προηγούμενους κατόχους το αγόρασε μεταχειρισμένο από έμπορο;
Αν είχε ενημερωμένο σέρβις μπουκ;
Καλημέρα στη παρέα
Το μηχανάκι δεν το γνωρίζω αλλά είχα και έχω το cbr600f με 180.000 χλμ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Παρόμοια είναι σαν moter και κλπ με το cbf.
Για να τα κάψεις όλα η μόνη περίπτωση είναι να είχε χαλάσει ο ανορθωτής να έδινε παραπάνω ρεύμα και σιγά σιγά να τα καρβούνιασε όλα.
Όμως θα είχες συμπτώματα , ρεταρίσματα , αρπαγμένες φύσες, θα σου καιγόντουσαν μπρος πίσω οι λάμπες , τα πηνία κλπ.
Μπας και πρέπει να το πας και σε κάνα άλλο συνεργείο ?
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Πέρα από τα θέματα που ανεφέρθηκαν νομίζω ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο αν χαλάσει το κόμπλερ της μίζας πρέπει να κατέβει σχεδόν όλος ο κινητήρας για να αντικατασταθεί γιατί είναι καταχωνιασμένο κάπου στο κέντρο του, κάτι που καθιστά τη συγκεκριμένη αστοχία την πιο σημαντική και καθοριστική για το πορτοφόλι.
Αν γνωρίζει κάποιος πιο καταρτισμένος ότι θυμάμαι σωστά και δεν μπερδεύω τα μοντέλα, ας το επιβεβαιώσει παρακαλώ
Δεν νομίζω ότι το κάνει η Honda αυτό. Το κομπλερ στα περισσότερα 4κύλινδρα εν σειρά της εταιρίας, είναι μέσα στο αριστερό καπάκι. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το CBF αλλά δεν νομίζω.
Κομπλερ που ειναι βαθειά μέσα στον κινητήρα, και για να αλλαχθεί πρέπει να ανοίξεις κάρτερ, έχει το μοτέρ στο ZX9R
Μου κίνησε την περιέργεια. Δεν βρίσκω μάνιουαλ για CBF600S. Περίεργο.
Το CBR600F του 1996, που απόσο ξέρω έχει το μοτέρ του CBF, έχει αυτήν την διάταξη, στην οποία ο συμπλέκτης μίζας, είναι δεμένος μέσα από τον ρότορα της γεννήτριας (διακρίνονται τα δόντια του, πίσω από τον ρότορα)
Ολα τα CBR600F από το πρώτο Hurricane μέχρι και το αλουμινένιο CBR600F του 2000, αυτήν την διάταξη έχουν.
Υπάρχουν και Honda με τον συμπλέκτη μίζας μέσα στο δεξί καπάκι, π.χ. τα VFR, όπου ο συμπλέκτης μίζας είναι μαζί και ρότορας ανάφλεξης, στο δεξιό άκρο του στροφαλοφόρου.