Άργησα να απαντήσω. Δεν ήξερα τι παίζει με τις κλείσεις στην μπαταρία. Πάντως έχω ακόμα την ίδια, δεν έχει πρόβλημα, και γυρίζει ακόμα με μίσος.
Άργησα να απαντήσω. Δεν ήξερα τι παίζει με τις κλείσεις στην μπαταρία. Πάντως έχω ακόμα την ίδια, δεν έχει πρόβλημα, και γυρίζει ακόμα με μίσος.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Είμαι νέος κατοχός ενός cbf 600 s (πάντα το ονειρευόμουνα να το αποκτήσω) και το πήρα μεταχειρισμένο αλλά από τον ήλιο η μπροστινή μάσκα έχει ξεθωριάσει και θέλω να την βάψω αν μπορώ μόνος μου και θαήθελα να μου πείτε τι υλικά θα πρέπει να πάρω γτ δεν έχει σπασίματα και δεν θέλω να την αλλάξω μιας και καινούρια είναι ακριβή.
Επίσης έχουν ξεθωριάσει και τα πλαινά πλαστικά και θέλω να βάψω και αυτά σε δεύτερη μοίρα.
Να μην τα βάψεις μόνος σου, σε καμία περίπτωση, εκτός κι αν έχεις κάνει επαγγελματίας βαφέας σε αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες στην ζωή σου και έχεις εξοπλισμό, που αν τα είχες αυτά δεν θα ρώταγες εδώ. Μόνος σου, θα τα κάνεις χάλια και θα φαίνονται σαν χαλασμένα-παρατημένα-επισκευήτουφτωχού.
Να τα πας σε ένα επαγγελματία βαφέα μοτό, να στα κάνει όμορφα, όπως πρέπει να είναι.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Αφαίρεσε το παλιό χρώμα τρίβοντας προοδευτικά με ψιλοτερα ντουκοχαρτα με νερό.
Μόλις γίνει τελείως λεία η επιφάνεια ρίξε σπραυ άσταρι για πλαστικά.
Έπειτα βάφεις διαδοχικά λεπτές στρώσεις το χρώμα που θες.
Τέλειο δε θα γίνει, αλλά θα κοστίσει λιγότερο και θα τσιμπήσεις και μια μικρή εμπειρία.
Καλό τρίψιμο.
Καλησπέρα μήπως κάποιος γνωρίζει αν το τεποζιτο του cbf600f 2004 ταιριάζει και στο μοντέλο του 2009?
Συγνώμη που ρωτάω στα ανταλλακτικά αλλά ήταν το μόνο ενεργό chat
Ευχαριστώ πολύ
Όχι, έχουν άλλους κωδικούς και στα διαγράμματα έχουν διαφορές.
https://www.bikes-parts-honda.com