χθες βραδυ,εκει που μενω(Ν.Κοσμος) ειχε μια εκδηλωση ενα αρμενικο σχολειο κι απο παρκιν(αμαξι) ουτε με το κυαλι![]()
αφου λοιπον ψαχναμε 30 λεπτα και δεν βρισκαμε πουθενα,το βαλαμε ΠΑΝΩ σε ενα μεγαλο πεζοδρομιο,που δεν ενοχλουσε τους πεζους,αλλα προφανως ενοχλουσε τον ιδιοκτητη του σπιτιου απο πανω,οπως μαθαμε αργοτερα.
να εξηγησω οτι δεν υπηρχε καμια σημανση παρκινγκ,παρα μονο κατι καγκελα που τα βαζεις και τα βγαζεις κι εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχαν κι αυτα...
γυριζοντας μετα απο 3 ωρες στη 1 τη νυχτα για να το παρουμε απο κει βλεπουμε μια ωραιοτατη κληση.βγαινει αυτος και η γυναικα του και τους ρωταω γιατι καλεσαν την αστυνομια...
και μου λεει αυτος επι λεξη
"εχω ενα αυτοκινητο 105.000 ευρω και το χω βαλει πιο κει γιατι παρκαρες εσυ εδω".
δεν βρισκαμε του λεω με τπτ να παρκαρουμε και το αφησαμε εδω
στο πεζοδρομιο οπως και οι αλλοι λιγο πιο κει και θα το παιρναμε.ειναι λεω δικο σας το πεζοδρομιο?
"ναι,μου το εχει χαρακτηρισει η πολεοδομια σαν παρκινγκ"
και τοτε του λεω που ειναι η σημανση σου?που να ξερω εγω οτι ειναι δικος σου χωρος κι οτι ενοχλω?
η γυναικα του:"δεν βλεπεις την πρασια εκει?"![]()
δεν υπαρχει πρασια...
του ειπα λοιπον οτι σημερα,θα του παω την αστυνομια εκει,να μου δειξει τα χαρτια του και να δουμε κατα ποσο ειναι νομιμος.
δεν με πειραζει η κληση,ουτε το προστιμο,ηξερα οτι παρανομουσα.
αλλα σε εναν χωρο που ποτε δεν ερχεται η αστυνομια,που δεν ενοχλει πεζους και που δεν υπηρχε σημανση,με ενοχλει Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΟΥ και η ειρωνεια του με το ακριβο αμαξι.
οπως επισης και η απειλη του οτι μαθανε που μενω...
![]()
τι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω?
![]()