ολοσ ο πλανητησ ειναι μπλε περι
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Που σαι? Μήπως ήσουνα χθες στη Βουλιαγμένης με μια άσπρη μπλούζα που έγραφε HELLAS στη πλάτη????
Ολο το σύμπαν είναι μπλε!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
[B]Που σαι? Μήπως ήσουνα χθες στη Βουλιαγμένης με μια άσπρη μπλούζα που έγραφε HELLAS στη πλάτη????
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
[B]ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΑΡΗ????? ΕΧΕΙ MULTI ΡΕ ΣΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Που σαι? Μήπως ήσουνα χθες στη Βουλιαγμένης με μια άσπρη μπλούζα που έγραφε HELLAS στη πλάτη????
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ. ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ "ΚΕΝΟ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΑρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΑΡΗ????? ΕΧΕΙ MULTI ΡΕ ΣΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ!!! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ!!!
ΓΙΑ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
ΑΣΤΕΙΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΙΝ..
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΟΥ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Ολο το σύμπαν είναι μπλε!!!!!
μαυρο μιχερ μετα τισ γυναικασ με ελληνικη σημαια να ανεμιζει ξεκρανοτοσ ναι για να φωναζω πηγα ν.σμυρνη -περαια-γλυφαδα-βουλιαγμενησ-ομονοια-σουβλακια -4.30 σπιτι-βραχνιασμενοσ και μαλλον σημερα θα αλλαξω μπαταρια στο μιχερ γιατι μου κολλησε η κορνα
υ.σ. 4 φραπε πινω τωρα
Ευχαριστώ πολύ ρε συ! Να σαι καλά!!!!
Κόκκινο ήταν το Multi και ο τύπος ήταν μονός!!!!
Σωστός ο παίκτης!!!!!!!
Άντε ρε και την Κυριακή θα καούν όλα λέμε!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
νεκρα σημερα ολοι πτωματα απο χτεσ ρε εφυγα απο ομονοια 4 και ηταν γεματη :rotflmao: καλα αν ολα πανε που θα πανε καλα την κυριακη τη δευτερα δε θα λειτουργει τιποτα :rotflmao:
και την Τρίτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
νεκρα σημερα ολοι πτωματα απο χτεσ ρε εφυγα απο ομονοια 4 και ηταν γεματη :rotflmao: καλα αν ολα πανε που θα πανε καλα την κυριακη τη δευτερα δε θα λειτουργει τιποτα :rotflmao:
και την Τετάρτη.....
κτλ......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Χρήστοοοοο!!! Είσαι ακόμα ε_μπυρος???????????Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και την Πεμπτη ....
Και την Εκτη ....
:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!