Πάντως ποτέ δε κατάλαβα πως δουλευει το θέμα με τις αποστολές απο τις μικροαγορές απο ali / ebay 1 στα 10 ή 15 δέματα μου έρχεται με κουριερ και συνήθως με speedex. Πώς γίνεται αυτό ενώ στις αγορές μου τα έξοδα μεταφοράς ήταν υποτυπώδες <10ευρώ και ενώ δεν έχω επιλέξει κάποιο πιο advance επίπεδο μεταφορικών..![]()
Απο παλιά γνωριζα οτι τις μικροαγορές απο εξωτερικό τις αναλαμβάνει το δημόσιο ταχυδρομείο, γιαυτό και τα χαμηλά έξοδα μεταφορικών...τώρα πως εμπλέκονται πολλές φορές(με το ίδιο κόστος) και ιδιωτικες μέσα είναι απορίας άξιο..
you rise you fall you're down then you rise again
Αλλο το κόστος μεταφορικών σαν ιδιώτης που θα στειλεις ενα δεμα το χρόνο και αν,και άλλο κόστος πέρνει ενα μαγαζί που καθε μέρα μου γεμίζει ενα βαν δέματα για αποστολή..Γι αυτό αν παραγγείλεις κατι μεσω σκρουτζ τα μεταφορικά ειναι μαξ 5€ ενω αν στειλεις εσυ κατι 10+
Από ότι ξέρω η αξία που εκτιμά ο "τελώνης" είναι σχετική.
Δεν είναι η αναγραφόμενη γιατί στο παρελθόν μπορούσες να συνεννοηθείς με τον πωλητή να γράψει μικρότερη αξία ή και τελείως άλλο είδος, για να μην πάμε πιο παλιά στην αναγραφή "δώρο".
Oldfarts never die
Έχει κανείς εμπειρία με αγορές απο motea?Ειναι αξιόπιστο σαιτ?Δεν έχει κριτικές κάτω απ'τα προϊόντα
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δοκίμασα σήμερα παραγγελία απο το motea αλλά δεν με μετέφερε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγής για να βάλω τα στοιχεία της κάρτας και μετά απο την τελευταία απάτη που έφαγα με απέτρεψε