Μπραβο ρε Ηλια πραγματικα μπραβο
Μακαρι να ημουν τοσο μακρια απο την πρωτευουσα και θα ερχομουν.
Συνεχισε δυνατα
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
:a19: :a19: :a19:
Moto Adventures blog
The Moto Travel Blog
Πάντα τέτοια Ηλία
Μπράβο έυγε.
Καλοπουλητο Ηλια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Ο φίλος ο powerphot έκανε μετά από πολύ κόπο ψηφιακές αναπαραστάσεις μερικών από τα κάδρα που θα εκτεθούν στην παρουσίαση! Θα είναι ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά ζωγραφικής με τελάρο και κάποιες από τις φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:
άτσα ο συνάδελφος!
Όλα είναι στο σωστό δρόμο για την παρουσίαση του Σαββάτου. Την Πέμπτη κατεβαίνω με το XRάκι μου στην Αθήνα (κλασσικά από τα βουνά και τα λαγκάδια) και την Παρασκευή, όσοι συντονιστείτε στη ΝΕΤ 10:00 - 12:00, θα μας δείτε ζωντανά με το XRάκι στην εκπομπή "Συμβαίνει τώρα".
Τα λέμε από κοντά το Σάββατο!
Αν καποιος μπορεσει να ανεβασει καπου το κομματι της παρουσιασης (σε κανα tube) για οσους εργαζονταιΑρχικά δημιουργήθηκε από furious
και την Παρασκευή, όσοι συντονιστείτε στη ΝΕΤ 10:00 - 12:00, θα μας δείτε ζωντανά με το XRάκι στην εκπομπή "Συμβαίνει τώρα".
Όντως, καλό θα ήταν αυτό, αλλά για να μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος στο youtube, θα πρέπει πρώτα να μπορέσει κάποιος να το κινηματογραφήσει κι εγώ δεν έχω βιντεοκάμερα.
Αν έχει κάποιος άλλος και θέλει να γράψει την παρουσίαση, ευχαρίστως.
Κάτι θα σκεφτούμε μη σκας.Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Όντως, καλό θα ήταν αυτό, αλλά για να μπορέσει να το ανεβάσει κάποιος στο youtube, θα πρέπει πρώτα να μπορέσει κάποιος να το κινηματογραφήσει κι εγώ δεν έχω βιντεοκάμερα.
Αν έχει κάποιος άλλος και θέλει να γράψει την παρουσίαση, ευχαρίστως.
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad