Παρατήρησα ότι ενώ παλιότερα δε φορούσε κράνος, ούτε ένας στους τριάντα, τώρα αποτελούν εξαίρεση αυτοί που δε φορούν!
Παρατήρησα ότι ενώ παλιότερα δε φορούσε κράνος, ούτε ένας στους τριάντα, τώρα αποτελούν εξαίρεση αυτοί που δε φορούν!
Συνηθισμένη κατάσταση όταν αλλάχει ο ΚΟΚ και τα πρόστιμα... αν κοιταξεις πιο προσεκτικά οι περισσότεροι από αυτούς που δε φορούσαν πριν κράνος φοράνε κράνη "ευκαιρίας" ή "συλλεκτικά"... :a31: Δε βαρίεσαι, κάποτε θα μάθουμε
Και ξεκούμπωτα επίσης.....................................
Όρθια χιλιόμετρα
Εγω νομιζα οτι ηρθαν οι Γερμανοι παλι στην ΑθηναΑρχικά δημιουργήθηκε από anf125
αν κοιταξεις πιο προσεκτικά οι περισσότεροι από αυτούς που δε φορούσαν πριν κράνος φοράνε κράνη "ευκαιρίας" ή "συλλεκτικά"
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω νομιζα οτι ηρθαν οι Γερμανοι παλι στην Αθηνα
LooooooL!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ας μην είμαστε μίζεροι...ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κράνος είναι προτιμότερο από το ΜΗ κράνος...Κέρδος είναι κι αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
αν κοιταξεις πιο προσεκτικά οι περισσότεροι από αυτούς που δε φορούσαν πριν κράνος φοράνε κράνη "ευκαιρίας" ή "συλλεκτικά"... :a31: Δε βαρίεσαι, κάποτε θα μάθουμε
Το θέμα είναι μην πρόκειται για πυροτέχνημα που θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν...
οπως το εθεσε ο βαν ντιεμεν δεν το βλεπω ουτε στραβο ουτε αναποδο....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οπως το εθεσε ο βαν ντιεμεν δεν το βλεπω ουτε στραβο ουτε αναποδο....
μωρε ουτε στραβο ειναι ουτε αναποδο,
αλλα ετσι κ αλλιως στις διαμαχες θα καταλληξει κ αυτο
καλά εγώ προχτές στη Νέα Μάκρη είδα τύπο με street μοτοσυκλέτα και κράνος όπως αυτά που φοράνε οι ποδηλάτες....Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ας μην είμαστε μίζεροι...ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κράνος είναι προτιμότερο από το ΜΗ κράνος...Κέρδος είναι κι αυτό...
Το θέμα είναι μην πρόκειται για πυροτέχνημα που θα ξεφουσκώσει σε λίγες μέρες όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν...
σίγουρα ηταν αεροδυναμικό πάντος...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω νομιζα οτι ηρθαν οι Γερμανοι παλι στην Αθηνα
Eκτός απο τα γερμανικά της σκοπιάς...
Είδα το κράνος του Νταρθ Βέιντερ (χωρίς τη μάσκα μπροστά) απο το Σταρ Γουόρς κάπου στου ζωγράφου και έκλασα στο γέλιο!