εδώ και καιρό (2 μήνες περίπου) το DR παρέδωσε πνεύμα ραγίζοντας την κεφαλή και βγάζοντας και μερικές ζημιές ακόμα , κατέστη τελείως άσκοπο να το φτιάξω δεδομένου οτι η ζημιά θα πήγαινε κοντά στα 1000-1500? για να το επαναφέρω σε άρτια κατάσταση.
Οπότε εδόθη για ανταλλακτικά μιας και τα περιφερειακά που είχα βάλει ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Τώρα;... τώρα μετά απο δύο μήνες, νιώθω σαν χαρμάνης. Βλέπω και περνάνε μηχανές απο δίπλα και μου έρχεται να κλειδώσω το κουτί και να ανέβω συνεπιβάτης.
Χειμώνας έρχεται και ίσως είναι και η καλύτερη εποχή για αγορά μηχανής.
Το δίλημμα μου λοιπόν είναι το εξής.
με 5-7000? και με κατεύθυνση σε αγορά μεταχειρισμένων απο 2004 και μετά , τι μπορεί να υπάρξει σε καλή κατάσταση σε αυτά τα λεφτά και με κύριο σκοπό τις διαδρομές εντός πόλεως και ίσως κανά ταξιδάκι κοντινό.
Ο κολλητός μου με βαράει και μου λέει να πάρω παλιότερο (2000-2002) σε Varadero για να έχω και μηχανή και με περίπου αυτά τα χρήματα. Έλα όμως που το θεωρώ εγώ σαν περίπτερο (αεροδυναμική) με ρόδες!
Προσωπικά για να μην σας ζαλίζω, προτιμώ το ΧΤ660Χ (εκεί κολλημένος με τα motard.. τι πράμα και τούτο), το TDM 900(Ξέρω.. ξέρω δύσκολο στα 7000 αλλά θα είναι τον χειμώνα οπότε άλλος ενας χρόνος μπορεί να πέσουν και άλλο) και το V-STROM 1000 (μην βαράτε ρε.. είπαμε μου αρέσει.. το έχω οδηγήσει)αλλά εκεί πάμε πολύ έξω απο κόστος.
Η ερώτηση είναι η εξής... κάτσε τώρα να πάρω το κράνος πρώτα.... στην θέση μου , με ενα Ι.Χ 1400cc και με την δική του συντήρηση, με σκοπό την μετακίνηση εντός πόλης (δύσκολα και κουραστικά χιλιόμετρα για μοτέρ) και κάποια ταξίδια έξω... τι θα διαλέγατε και γιατί;
Για να είμαι ειλικρινής πάντως τείνω στο ΧΤΧ αλλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες.
Για μιλάτε..... και στην πρώτη βόλτα να έχω να λέω οτι ο τάδε σωστά μου είπε να το πάρω.
[edit] Ευρωπαϊκά απορρίπτονται διά ροπάλου... είπαμε στο nick μου το sm = super motard και οχι sado mazochist.[/edit]
Gandalf