Σκεφτομαι να αγοράσω ένα απο τα δύο αλλά ακόμα ψάχνομαι πιο να προτιμήσω. Προορίζεται για οδήγηση εντος Αθήνας αλλα επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια και επειδή έχω την τρέλα να φεύγω με την πρώτη ευκαιρία θέλω μία μηχανή που να είναι ιδιαίτερα άνετη με 1 η 2 άτομα και αρκετά φορτωμένη με 3 κουτιά. Δηλαδή ένα δίκυκλο αμάξι
Σε ξένα συγκριτικά βρήσκω καλλίτερο το ZZR σε γενική εικόνα αλλά με νιάζει πολύ η αξιοπιστία της μηχανής κάτι που ακούγεται η honda να το έχει αρκετά υψηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες.
Απο σχεδιασμό δεν με έχει κερδίσει καμία πλήρως αλλά δεν είναι και το κρίσιμο στοιχείο για την αγορά μου. Αυτό που με απασχολεί φυσικά ειναι το κόστος των ανταλακτικών σε σύγκριση πάντα και η πιότητά/αντοχή τους σε συνεχή χρήση. (μην αναγκάζομαι να αγοράζω μια καινούργια μηχανή κάθε 3 χρόνια!) (Θυμίζω οτι προορίζεται για καθημερινή χρήση)
Υ.Γ.1 Εχω ακούσει και διαβάσει στο internet για το καινούργιο xx 1200 που σκοπεύεται να κατασκευασθεί. Ξέρει κανείς που μπορώ να κατεβάσω/διαβάσω πληροφορίες περισσότερες από δυο τρεις φωτο που εχω βρει ή πότε θα το δούμε εν ελλάδι?
Υ.Γ.2 Ξέρει κανεις πότε (εστω και περίπου) θα γίνει η έκθεση μοτοσυκλέτας?