Σελίδα 71 από 71 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071
Προβολή αποτελεσμάτων 1.051 έως 1.059 από 1059

Θέμα: Enduro - Fotoart

Μέλος
    Ήθελα κ εγώ να πάω μέχρι το λιμανάκι πριν 2 χρόνια.
    Είδα τον παλιό σταθμό που τον έχουν μετατρέψει σε σπίτι κ μπήκα στον στενό χωματόδρομο που οδηγεί εκεί.
    Βγήκαν δύο αρκουδόσκυλα με άγριες διαθέσεις τότε.
    Παρόλο που δεν έρχονταν προς το μέρος μου, δεν το ρίσκαρα να συνεχίσω κ έτσι πήγα από την πάνω πλευρά κ χαζεψα το λιμανάκι από ψηλά.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Αν το είχα δει εγκαίρως θα βολτάραμε παρέα και μου αρέσει πολύ αυτή η διαδρομή.

Αποφασίστηκε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή και το πόσταρα αμέσως.
    Δεν πειράζει,στις επόμενες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos760 Προβολή μηνύματος
    Ήθελα κ εγώ να πάω μέχρι το λιμανάκι πριν 2 χρόνια.
    Είδα τον παλιό σταθμό που τον έχουν μετατρέψει σε σπίτι κ μπήκα στον στενό χωματόδρομο που οδηγεί εκεί.
    Βγήκαν δύο αρκουδόσκυλα με άγριες διαθέσεις τότε.
    Παρόλο που δεν έρχονταν προς το μέρος μου, δεν το ρίσκαρα να συνεχίσω κ έτσι πήγα από την πάνω πλευρά κ χαζεψα το λιμανάκι από ψηλά.
    Τα σκυλιά είναι μόνιμα εκεί.Όσες φορές έχω περάσει από το σημείο, γαβγίζουν,τρέχουν για λίγο αλλά σταματάνε και δεν έρχονται μέχρι κάτω .
    Ουσιαστικά μένουν στο σημείο 'φύλαξης' τους.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Δύο φωτογραφίες από χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα και τα Δερβενοχώρια χθες 24/11/2024 με το Hellas Africa twin club και καλούς φίλους.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	FB_IMG_1732532386160.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	106,4 KB 
ID:	458397

Όνομα:	FB_IMG_1732532428715.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	69,7 KB 
ID:	458398

Παλαιό μέλος
    Σήμερα 1/12/24 είχε τέλεια χώματα και χαρήκαμε οδήγηση με πολύ καλή πρόσφυση, παιχνίδι στις νερό λακούβες και ντριφτ στις λασπουριές.

Όνομα:	IMG_20241201_135750~2.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	106,9 KB 
ID:	458605

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Γι 'αυτό σχεδιάστηκε αυτό το μηχανάκι, κινητήρας ικανός να σε πάει εκεί που θες και συνάμα ευέλικτο στο χώμα και άσπαστο ! (για εσάς τους ψηλούς)
    Ααααψού!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Γι 'αυτό σχεδιάστηκε αυτό το μηχανάκι, κινητήρας ικανός να σε πάει εκεί που θες και συνάμα ευέλικτο στο χώμα και άσπαστο ! (για εσάς τους ψηλούς)
    Καλά είναι όλα τα μηχανάκια παλιά/νεα και ακόμη καλύτερα που τα χαλφαδιαζουμε σε πόζες διαφόρων γωνιών.
    Όμως δε θα ήταν τίποτα αν δεν υπηρχε η ψυχή του αναβατη, αυτή που καθορίζει το ότι όλα είναι σχετικά.
    Και ετσι θα γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον η πραγματικότητα μας

Αυτά doc είναι τα αυτονόητα! Γω το μηχανάκι σχολίασα.
    Ααααψού!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote.V Προβολή μηνύματος
    Τα περισσότερα μεγάλα και ακριβά ον οφ τότε και adventure τώρα τα αγοράζουν όσοι έχουν φράγκα γιατί είναι ακριβά . Τα περισσότερα πέρασαν την δίκυκλη ζωή τους μακριά από.τα χώματα και τα ταξίδια αλλά Κον α στην Ομόνοια και στο Κολωνάκι.

Δεν φταίνε όμως οι μοτοσυκλέτες οι οποίες έχουν μεγάλες δυνατότητες για ταξίδι ή βόλτα σε κάθε τερέν.

Ιδανικά θα ήθελα ένα σύγχρονο xrv650 Africa twin με καλές αναρτήσεις, compact αίσθηση και σύγχρονο ψεκαστό μοτέρ με 6 ταχύτητες.
    Δηλαδή ένα Τ700 τενερε αφού η χόντα έβγαλε μεν νέο Άφρικα αλλά βγήκε κομματάκι βαρύ και μεγάλο σε κυβικά. Η μεγάλη επιτυχία του Τ7 έδειξε πως η χόντα έκανε λάθος κατά τη γνώμη μου.

Μα καλά τι πάθατε όλοι σας;
    Εγώ θαυμάζω μια μηχανή που στέκεται επάξια δίπλα στις καινούργιες, παρά τα χρονάκια της. Ας πούμε όπως η Cher απέναντι στις άλλες τραγουδίστριες !!!

Να σου απαντήσω και πάνω σε αυτό που λες.
    Η Honda με το Africa απευθύνεται στην Αμερικάνικη αγορά όπου εκεί τα ανθρωπάκια είναι XXXL και προφανώς το Τ7 θα το βλέπουν ως ποδήλατο...

Για μένα η αγορά μηχανής είναι άκρως προσωπικό θέμα που δεν χωράει συζήτηση με κανέναν εφόσον προορίζεται να κα καλύψει τις δικές μου ανάγκες.
    Πχ το Varadero με καλύπτει.
    Το έχω σκίσει στους χωματόδρομους της Κρήτης όπου οι περισσότεροι είναι βατοί, χωρίς να πει κουβέντα. Ναι μερικές φορές στο χώμα έχω σκεφτεί το αχ.. να ήταν πιο ελαφρύ και ευέλικτο.. «Όμως» (υπάρχει και το όμως) όταν βγαίνω στον επαρχιακό δρόμο να πάω από Τυμπάκι στο Ρέθυμνο εκεί μου φεύγει κάθε σκέψη που έκανα στο χώμα.

Και πίστεψέ με αυτό ήθελα.
    Ααααψού!

Σελίδα 71 από 71 ΠρώτοΠρώτο ... 2161666768697071

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 13:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία