Καλά ρε φιλαράκι, πριν λίγη ώρα έκανες τον Αμερικάνο για την Spes !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από slaybas
πολλά δεν είναι 352euro έχει καινούργια.....
Πότε πρόλαβες και έμαθες πόσο κάνει καινούρια ???![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε φιλαράκι, πριν λίγη ώρα έκανες τον Αμερικάνο για την Spes !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από slaybas
πολλά δεν είναι 352euro έχει καινούργια.....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ..ΘΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ..ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...!!!
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο ΤΑΝΑΣΗΣ..ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΜΠΥΡΕΣ..ΧΥΜΟΥΣ ΒΡΥΣΗΣ...ΜΕΖΕΔΕΣ..ΤΟΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΦΡΟΥΤΑ ...ΧΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ..[ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ...ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ]
Λοιπόν (επειδή το PC σέρνεται και κάνω μια ώρα να αλλάξω post) οι εξατμίσεις που παίζουν (κομπλέ και κατά σειρά ακρίβειας) είναι :
Akrapovic
Dragon
Remus (η δίκανη)
Spes
Leo Vinci
Competition (KTM)
Χοντρικά, αυτή είναι και η σειρά απόδοσης που έχουν στο συγκεκριμένο μηχανάκι....
![]()
![]()
![]()
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΟΚΟ ΣΕ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ LC-4 META THN AKRAPOVIC..EINAI H SPESS!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λοιπόν (επειδή το PC σέρνεται και κάνω μια ώρα να αλλάξω post) οι εξατμίσεις που παίζουν (κομπλέ και κατά σειρά ακρίβειας) είναι :
Akrapovic
Dragon
Remus (η δίκανη)
Spes
Leo Vinci
Competition (KTM)
Χοντρικά, αυτή είναι και η σειρά απόδοσης που έχουν στο συγκεκριμένο μηχανάκι....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ..ΘΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ..ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ...!!!
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ Ο ΤΑΝΑΣΗΣ..ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΜΠΥΡΕΣ..ΧΥΜΟΥΣ ΒΡΥΣΗΣ...ΜΕΖΕΔΕΣ..ΤΟΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΦΡΟΥΤΑ ...ΧΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ..[ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ...ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ]
Εχω να καταγγείλω τον Βρωμύλο για άνιση συμπεριφορά!!!!
Μέχρι Διεθνή Αμνηστία θα φτάσω.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εμενα με κερναει τσιγαραΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εχω να καταγγείλω τον Βρωμύλο για άνιση συμπεριφορά!!!!
Μέχρι Διεθνή Αμνηστία θα φτάσω.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΟΚΟ ΣΕ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ LC-4 META THN AKRAPOVIC..EINAI H SPESS!![]()
![]()
![]()
Ορθώς, αλλά μίλησα για "απόδοση" και όχι απόλυτη ιπποδύναμη !!!
Η Spess έρχεται όντως δεύτερη, αλλά σε περιορισμένο αριθμό στροφών, ενώ οι Remus και Dragon είναι καλύτερα "απλωμένες" και σε ροπή και σε άλογα ....
(Διαβάζετε κανένα διάγραμμα, όχι μόνο τα νούμερα)....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχει δικιο ο Σλιπερ! :wacko:
Ουτε ενα δωρο για τα παιδια δεν μου 'δωσε ...![]()
Ενα μπρελοκ, ενα γλυφιτζουρι, ενα κατιτις τελος παντων!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού τον είπες ΚΛΕΦΤΗ σε άλλο post !!!
![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!
ΕΔΩ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ (ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ???
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ !!![]()
ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...
ΩΣΤΟΣΟ,ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ !!
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟ???![]()
![]()
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ...:rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Διαβάζει εδώ μέσα από συνήθειο......Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τα διαβαζει γαμωτο ...![]()
![]()
![]()
Παραμένει πάντα αθεράπευτος ΚΤΜας...
Ξύπνα Θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! VTR έχεις..
HONDA![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Επειδή βιάζεσαι και μάλλον θέλεις να το παίξεις και έξυπνος (αν και απάντησες μετά από ένα μήνα) κοίτα στην πρώτη σελίδα και θα δεις ότι το τηλέφωνο για την εξάτμιση μου το έδωσε ο Dirtymoto πήρα έμαθα ρώτησα την τιμή και μετά απάντησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά ρε φιλαράκι, πριν λίγη ώρα έκανες τον Αμερικάνο για την Spes !!!
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ
τωρα που πες για dirtymoto (τρομερος συνειρμος)... δεν πουλαει κανεις καμμια ελαφρως μεταχειρισμενη competition εξατμιση για LC4?![]()